• Expertises
Expertise

Platform Services voor Operationele Technologie

Voor een robuuste basis van je OT-omgeving

Innovatie faciliteren
Security & Compliance by Design
Robuuste en duurzame basis voor data, integratie en ontwikkeling

IT vertalen naar Operationele Technologie

Steeds meer organisaties vertalen werkwijzen uit de IT-wereld naar hun OT-wereld. Hoewel dit goed werkt, moet er rekening gehouden worden met andere uitdagingen binnen het domein van Operationele Technologie. Je hebt meer assets en locaties, en er is sprake van lange termijn investeringen waardoor je basislaag aan andere eisen moet voldoen en anders ingericht moet worden om toekomstvast te zijn.

Edge locaties moeten eenvoudig beheerd kunnen worden, applicaties moeten goed kunnen landen en communicatie tussen deze applicaties is erg belangrijk. Oftewel, jouw complexe landschap aan assets en applicaties moet goed geïntegreerd zijn. De robuustheid, toekomstvastigheid en benodigde flexibiliteit is dan ook in onze platforms gebouwd.

Hoe Platform Services voor Operationele Technologie je helpen

Het lijkt vaak zo dat platforms niet passen binnen OT-omgevingen. Wij hebben onze platforms echter ontworpen met Operationele Technologie als uitgangspunt, waar 24/7 beschikbaarheid en de houdbaarheid op de lange termijn de focuspunten zijn. Zo is ons Applicatie Platform op meerdere clouds in te zetten, inclusief edge locaties, om ingekochte- of zelfgebouwde applicaties op een uniforme manier uit te kunnen rollen en te beheren. En ons Integratie Platform is gebouwd voor decentrale schaal; de immense datastromen uit jouw OT-landschap kunnen dan veilig geconsumeerd worden op andere plekken in jouw landschap. Je kan dit zelfs naadloos aansluiten op ons Data Platform, voor real-time analytics of bijvoorbeeld ML doeleinden.

Wat het je oplevert

Makkelijk en veilig gebruik maken van nieuwe technieken en oplossingen, zonder de last van beheer op deze nieuwe technieken. Hierdoor kan jij sneller innoveren, gefundeerd op een robuuste basis. Wij zorgen dat jouw platform hoog beschikbaar en wendbaar is ingericht en uitgevoerd. Dit doen wij met onderstaande Platform Services voor Operationele Technologie:

 • Applicatie platform
 • Integratie platform
 • Data platform
  Innovatie faciliteren
  Security & Compliance by Design
  Robuuste en duurzame basis voor data, integratie en ontwikkeling

  Meer informatie

  Onze expertisesIT voor OT

  Benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen?

  Business Done Differently Powered by Conclusion
  © Conclusion 2022   |  De kleine lettertjes  |  Privacy & Security
  • Expertises
  © Conclusion 2022   |  De kleine lettertjes  |  Privacy & Security