• Expertises
Expertise

Platform Services voor Business Applications

Een duurzame en weerbare onderlaag voor je core IT. Voor een wendbare organisatie.

Innovatie faciliteren
Security & Compliance by Design
Robuuste en duurzame basis voor data, integratie en ontwikkeling

DevOps en complexe applicatielandschappen

Applicatielandschappen worden steeds groter en complexer, en jouw DevOps teams krijgen steeds meer verantwoordelijkheden. Hoe zorg je ervoor dat alles goed geborgd blijft en dat je als organisatie de focus blijft houden op de core business? Steeds meer organisaties worstelen hiermee. Zeker als er meerdere DevOps teams in jouw organisatie zijn is het van belang om hen zo goed mogelijk te ondersteunen. Zorg ervoor dat iedereen dezelfde taal spreekt, en dat het wiel niet steeds opnieuw wordt uitgevonden.

Hoe Platform Services voor Business Applications je helpen

We ondersteunen en faciliteren jouw DevOps teams met gestandaardiseerde functionele Platform Services voor Business Applications die een abstractie laag bieden over veel voorkomende knelpunten binnen de IT. Door in je gehele organisatie gebruik te maken van standaardoplossingen, kun je als organisatie een duidelijke focus houden op het toevoegen van waarde.

Binnen onze platforms voor business applications staan integratie, data en ontwikkeling centraal:

 • Applicatie Platform: je krijgt een standaardoplossing ten behoeve van moderne applicatieontwikkeling op basis van enterprise oplossingen en opensource software. Dit strekt van Continous Integration tot aan Continous Deployment.
 • Integratie Platform: een belangrijke uniforme basis om je systemen van binnen en buiten je organisatie aan elkaar te koppelen. Dit platform helpt je organisatie om applicaties binnen een microservices architectuur te ontkoppelen en ook legacy koppelingen te vervangen ter ondersteuning van je transformatie.
 • Data Platform: je toenemende stroom aan data op een uniforme manier opslaan voor toepassingen als Machine Learning algoritmes, Business Intelligence / rapportages, of als business model naar buiten. Ons dataplatform biedt een grote mate in flexibiliteit in type opslag en toegang om deze zaken mogelijk te maken.

  Wat het je oplevert

  Een duurzame en weerbare onderlaag voor je core IT waar jouw organisatie geen omkijken naar heeft. Door je teams te faciliteren met gestandaardiseerde platforms en heldere kaders, kunnen zij autonoom aan het werk waardoor jouw organisatie wendbaar blijft. We helpen je teams met onderstaande diensten:

  • Applicatie platform
  • Integratie platform
  • Data platform
   Innovatie faciliteren
   Security & Compliance by Design
   Robuuste en duurzame basis voor data, integratie en ontwikkeling

   Meer informatie

   Onze expertisesIT voor Business Applications

   Benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen?

   Business Done Differently Powered by Conclusion
   © Conclusion 2022   |  De kleine lettertjes  |  Privacy & Security
   • Expertises
   © Conclusion 2022   |  De kleine lettertjes  |  Privacy & Security