Platform Services

Ons Applicatie-, Integratie- en Data Platform als robuuste basis van jouw IT-landschap

Conclusion Mission Critical Platform Services
Innovatie faciliteren
Security & Compliance by Design
Robuuste en duurzame basis voor data, integratie en ontwikkeling

Platforms voor een robuuste basis

Hoger in de stack zitten. Dat is waar veel organisaties naar opzoek zijn. Je wilt als organisatie de focus houden op het creëren van meerwaarde voor je klanten en hier wendbaar in zijn. Security en compliancy zijn hierin belangrijke randvoorwaarden. Om de juiste focus te behouden is een robuuste basis nodig waarmee je jouw gehele IT-landschap vormgeeft en aan elkaar knoopt.

Deze basis bestaat uit belangrijke pijlers als applicaties, integraties en data. Deze pijlers moeten goed met elkaar kunnen werken in een vaak complex en hybride landschap. Met onze Platform Services als gedegen standaard zorgen we ervoor dat jouw teams en organisatie wendbaar zijn en blijven. Zo kunnen jouw teams continu meerwaarde creëren voor jouw klanten.

Platform Services voor complexe en hybride landschappen

Door onze platforms over diverse cloud providers te leveren zorgen we voor een abstractie over complexe en hybride landschappen. Zodat je deze kunt inzetten voor het integreren van bedrijfskritische applicaties tussen cloud- en edge locaties voor OT-oplossingen, maar ook binnen een microservice architectuur van applicatieketens.

Platform Services

 • Platform Services voor Business Applications
 • Platform Services voor Operationele Technologie

Wat we doen

Onze Platform Services bestaan uit enterprise oplossingen die door ons 24/7 ondersteunt en gemonitord worden. Voor elke pijler is een apart standaard platform ontwikkeld.

 • Ons Data Platform zorgt voor het consistent en duurzaam opslaan van je data en het uniforme gebruik ervan in diverse toepassingen als BI, ML, en andere applicaties.
 • Ons Integratie Platform maakt diverse manieren van integratie mogelijk binnen complexe, bedrijfskritische applicaties en ketens, inclusief inrichting van open standaarden voor uniform gebruik.
 • Ons Applicatie Platform is een robuust en schaalbare oplossing voor DevOps teams om hun container-based applicaties op te ontwikkelen en te laten landen.

  Wat Platform Services je oplevert

  Ontlast je organisatie in beheer en ontwikkeling met standaard platforms, ready-to-go voor bedrijfskritische toepassingen en landschappen. Wij zorgen voor een stabiele en veilige basis die altijd beschikbaar is, continu wordt verbeterd en doorontwikkeld, zodat jouw organisatie zich kan focussen op de core business.

  Innovatie faciliteren
  Security & Compliance by Design
  Robuuste en duurzame basis voor data, integratie en ontwikkeling
  Onze expertisesContact

  Benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen?