• Expertises
Expertise

Cloud Services voor Business Applications

Een hybride basis voor jouw gehele IT-landschap

Multi- en Hybrid cloud omgevingen
Benut de innovatiekracht van de cloud
Edge computing

Optimale innovatiekracht zonder “Shadow IT”

Iedere organisatie maakt graag optimaal gebruik van de innovatiekracht van de public cloud. De uitdaging voor veel organisaties is het implementeren van de public cloud naar een hybride omgeving, zonder Shadow IT te creëren. Hiervoor is een flexibele basislaag nodig voor je gehele applicatielandschap. Een basislaag die zowel applicatieontwikkeling op basis van containers voor serverless ondersteunt, en tegelijkertijd het Operating System (OS) en de database up-to-date en veilig houdt. Oftewel, jouw organisatie wil graag een N-1 beleid voeren.

Hoe Cloud Services voor Business Applications je helpen

Steeds vaker maken organisaties gebruik van hybride omgevingen waarbij de wens is om optimaal gebruik te maken van de innovatiekracht en schaalbaarheid van de public cloud. De uitdaging ligt dan echter bij het beheer en de inrichting van deze cloud. We helpen je met een solide en veilige basis, voorzien van getoetste standaarden en kaders, waarmee je DevOps teams meer autonomie kan geven in het gebruik van alle mogelijkheden van de (public) cloud.

Hoewel de public cloud veel kan bieden, zijn er nog een aantal situaties waar een private cloud oplossing gewenst is. Bijvoorbeeld als het om een bepaalde veiligheid of latency gaat. Daar hebben wij onze OneCloud oplossing voor. Een oplossing die ook voorbereid is voor een eenvoudige migratie van resources naar public cloud providers, om bijvoorbeeld schaalbaarheid te realiseren in een hybride situatie.

IT blijft alsmaar veranderen, maar ook in deze nieuwe wereld blijven OS en databasebeheer belangrijk voor je bedrijfskritische omgevingen. Wij zorgen ervoor dat jouw OS en database applicaties te allen tijde veilig en up-to-date zijn.

Wat het je oplevert

Wel de lusten, niet de lasten van een weerbare hybride basislaag voor jouw gehele IT-landschap. We richten deze zo in dat jouw organisatie zich kan focussen op het gebruik ervan. Daarbij stellen wij de kaders zodat de DevOps teams optimaal kunnen functioneren om je organisatie wendbaar te houden. Dit doen wij met onderstaande Cloud Services voor Business Applications:

 • Managed Database
 • Managed OS
 • OneCloud
 • Managed AWS
 • Managed Azure

  Multi- en Hybrid cloud omgevingen
  Benut de innovatiekracht van de cloud
  Edge computing

  Meer informatie

  Onze expertisesIT voor Business Applications

  Benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen?

  Business Done Differently Powered by Conclusion
  © Conclusion 2022   |  De kleine lettertjes  |  Privacy & Security
  • Expertises
  © Conclusion 2022   |  De kleine lettertjes  |  Privacy & Security