Cloud Services

Een veilige basis van jouw (hybrid) cloud omgeving om optimaal gebruik te maken van de innovatiekracht van de cloud.

Conclusion Mission Critical markten
Multi- en Hybrid cloud omgevingen
Benut de innovatiekracht van de cloud
Edge computing

Een veilige en uniforme cloud omgeving voor innovatie

Naast beschikbaarheid en weerbaarheid zijn innovatiekracht en wendbaarheid binnen bedrijfskritische omgevingen steeds belangrijker. Door de grote diversiteit aan cloud providers en het gemak om met de cloud te starten, ontstaat er binnen veel organisaties een complexiteit aan omgevingen waarbij niet goed nagedacht is over de compliancy, security en beheersbaarheid. Dit heeft het gevreesde “shadow IT” tot gevolg. Hoe voorkom je dit en stimuleer je het gebruik van de innovatiekracht van de cloud binnen je DevOps teams?

Cloud Services binnen de IT en Operationele Technologie

Op het gebied van cloud praten organisaties eigenlijk alleen nog maar over hybride omgevingen, of dit nu een IT- of OT-landschap is. Waar binnen de Operationele Technologie een multi-cloud of hybride cloud omgeving al de standaard is en edge computing een duidelijke focus heeft, is dit binnen de IT nog niet het geval.

Binnen de IT is steeds meer sprake van een hybride omgeving waarbij de voordelen van de diverse clouds optimaal worden benut. Of je nu in de IT of OT zit, beide werelden hebben baat bij kaders en standaarden voor het optimaal benutten van de voordelen van een hybride omgeving. Een omgeving waarbinnen wendbaarheid gestimuleerd wordt en je de innovatiekracht van public cloud providers kunt benutten.

Wat we doen

  • Ontwerpen, deployen en beheren van de ‘landing zone’ in jouw hybride cloud omgeving;
  • Ondersteuning van zowel private als public cloud omgevingen, vanuit onze eigen datacenters, AWS, Azure en robuuste onderlinge connectiviteit;
  • Borging van security, compliancy en gebruikersbeheer;
  • Neerzetten van juiste kaders binnen je public cloud omgeving, voor optimaal en duurzaam gebruik van de innovatiekracht van je cloud provider;
  • Jouw DevOps teams in staat stellen op de juiste manier gebruik te maken van public cloud diensten, zonder wirwar.

Wat Cloud Services je oplevert

Een duurzame basislaag voor je applicatielandschap, waar deze ook staat. Zodat jij optimaal gebruik kan maken van de innovatiekracht van public cloud providers als Azure en AWS. Deze basislaag is natuurlijk ook flexibel genoeg om op robuuste en weerbare wijze jouw edge locaties aan te sluiten. Dit zorgt voor een hoog gecentraliseerd beheer in een hoog decentraal landschap voor jouw OT-omgeving.

Multi- en Hybrid cloud omgevingen
Benut de innovatiekracht van de cloud
Edge computing
Onze expertisesContact

Benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen?