Jouw A-Z Technologie & AI Partner

Je groei accelereren met cutting-edge technologieën.
Werken bij Mediaan

Ben je op zoek naar een partner op het gebied van business transformatie, technologische innovatie of voor de realisatie van een data-driven organisatie? Wij helpen onze klanten om met technologie het verschil te maken, door innovatieve oplossingen van A tot Z te ontwikkelen.

Medianers geloven dat technologie het verschil kan maken voor iedere organisatie.

Altijd een stap voor

Ongeacht welke industrie, je loopt altijd een stap vooruit op de concurrentie. We willen jou in staat stellen om te verbinden, inspireren en groeien met de kracht van nieuwe technologieën en slimme processen. Sinds 1969 heeft Mediaan zich bewezen als een onafhankelijk, internationaal bedrijf en is partner van internationale klanten. We werken voor onze klanten vanuit onze kantoren in Heerlen, Düsseldorf, München, Hasselt en Brussel.

Onze expertises

  • Creëer bedrijfswaarde en genereer concurrentievoordeel met behulp van AI & machine learning technieken. Niet in de toekomst. Maar vandaag de dag.

  • Op zoek naar een complexe back-end oplossing, applicatie of mobiele technologie? Neem geen genoegen met een run-of-the-mill technologische oplossing.

  • Om voorop te blijven, moet een bedrijf in staat zijn om een grote hoeveelheid aan data snel te analyseren en te delen – zowel intern als online. Het begint allemaal met datamanagement.

  • Met een team van bekwame consultants adviseren we organisaties bij technologische en organisatorische veranderingen. We helpen met het vinden van de balans tussen mensen, processen en technologie.

  • Geautomatiseerde computer vision-systemen, op maat gemaakt voor jouw specifieke use case.

  • Wil je weten of je organisatie kwetsbaar is voor datalekken? Met behulp van cyber security technieken, detecteren we de zwakte van je organisatie systeem, applicatie of netwerk.

  • AIOps is het toepassen van artificial intelligence (AI) voor IT operations en netwerk-monitoring. De opkomst van AIOps verbetert operations & monitoring en maakt proactief handelen mogelijk.

  • De nieuwe standaard voor klantinteractie. We ontwikkelen custom-made AI-chatbots die naadloos het veranderen van een onderwerp kan volgen, follow-up reacties geven en oplossingen voorstellen.

Wij werken met trots voor

ABN AMRO
Aevitae
Logo APG
AZL logo
CB
Colruyt
Deutsche Glasfaser
Deutsche Telekom
DSM
Energyessentials
GLS
HSBC
Innogy
Ionity
Maastricht UMC
Medtronic
Zuyderland

Onze cases

Nieuw BI-powerdashboard voor DSM

Het “Growth Insights” Project

Met een interactieve tool hielpen we DSM miljoenen dollars aan nieuwe kansen te ontdekken!

Benieuwd naar al onze cases?

Mediaan is onderdeel van het Conclusion ecosysteem

Profiteer van ons unieke ecosysteem

Bij Conclusion bedienen we onze klanten vanuit een uniek ecosysteem van IT- en business georiënteerde bedrijven. Elk is autoriteit in zijn vakgebied. Vanuit diversiteit inspireren we elkaar en vullen we elkaar aan. Hoe profiteer jij daarvan? Als klant krijg je altijd de beste fit voor jouw vraag. Aansluitend op je strategie en businessdoelen. En nieuwe kansen ontsluitend.

Wij zijn Conclusion

25+

Expertbedrijven

3000+

Professionals

500+

Klanten

De brede dienstverlening van Conclusion berust op een simpele gedachte: rond iedere klantvraag de beste bundeling van experts en diensten in huis. Met zoveel deskundigheid en slagkracht onder één dak, zijn wij de logische partner voor iedere digitale reis naar morgen.

Maak deel uit van ons team!

Werk aan spannende projecten die je talenten en ambities uitdagen!
Werken bij Mediaan - software engineer
Werken bij Mediaan
Werken bij Mediaan - Business Intelligence team
Werken bij Mediaan
Werken bij Mediaan - Data Science team

Of je ideeën wilt bespreken of hulp nodig hebt bij het vinden van de juiste oplossing

Let’s talk!

Werken bij Mediaan - werkruimte

Mediaan Conclusion