• Expertises

    Door middel van welke expertises we jouw organisatie ondersteunen

  • Hoe we met succes voor een scala aan klanten van betekenis zijn geweest

  • Over Future IT, onze werkwijze en wat we voor je kunnen betekenen

  • Nieuws, events en artikelen van Future IT

  • Nieuwsgierig geworden? Kom werken bij Conclusion Future IT

Ennatuurlijk brengt IT-infrastructuur onder bij Conclusion Future IT

Door haar generieke IT uit te besteden aan Conclusion Future IT wordt het duurzame warmtebedrijf Ennatuurlijk volledig ontzorgd. De samenwerking omvat het leveren en beheren van Managed Azure clouddiensten, de Modern 365 Workplace, netwerkdiensten en de gehele Servicedesk plus on-site support. Deze samenwerking is gericht op een ultieme eindgebruikersbeleving binnen een robuuste en veilige IT-infrastructuur die past bij de maatschappijkritische rol die Ennatuurlijk vervuld.

25 oktober 2021   |   Nieuws   |   Door: Conclusion Future IT

Deel

Ultieme en veilige eindgebruikersbeleving

Door de Ennatuurlijk persona’s centraal te stellen in de dienstverlening wordt samengewerkt aan de ultieme eindgebruikerservaring. Dit omvat de transformatie naar een veilige en functionele Modern Workplace op basis van Microsoft 365 waarmee de Ennatuurlijk medewerker zijn/ haar werk optimaal kan uitvoeren. Adoptie van nieuwe features is integraal onderdeel van de dienstverlening vanuit Conclusion Future IT.

Door de moderne Cloud technologie van Microsoft te combineren met hoogwaardige customer care ondersteuning hebben beide organisaties continue inzicht in de beleving van de eindgebruiker. Real time dashboards ondersteunen om de beleving naar het hoogst mogelijke niveau te brengen, waarbij een 8 de ondergrens is.

 In de gezamenlijke transformatie van het serverlandschap en de applicaties naar Microsoft Azure wordt voor Ennatuurlijk een toekomstbestendige, veilige en schaalbare IT inrichting gerealiseerd.

Maatschappijkritische rol

Ennatuurlijk heeft maatschappijkritische rol in de Nederlandse samenleving. Zij voorzien 85.000 huishoudens van warmte en helpen bij het verduurzamen van Nederland. Ze werken dagelijks samen met gemeentes, woningcorporaties, bedrijven, bewoners en bouwers om onze bestaande warmtenetten te verduurzamen. Ook leggen we gezamenlijk nieuwe netten aan voor het lokaal verkoelen en verwarmen van huizen, bedrijven en scholen. Dat doen zij door wijken en buurten te koppelen aan lokale bronnen. Van aardwarmte tot warmte uit de industrie.

Het partnership met Conclusion Future IT is een uitbreiding op een reeds succesvolle samenwerking met Conclusion Mission Critical en sluit ook hier naadloos aan op de ervaring met maatschappij kritische organisaties.

Leon van Meel, directeur Conclusion Future IT: “Wij zijn trots dat we de reeds succesvolle samenwerking met Ennatuurlijk mogen uitbreiden voor wat betreft de generieke IT. De vooruitstrevendheid en het maatschappelijke karakter van beide organisaties sluit naadloos op elkaar aan. Gezamenlijk maken we een mooie reis om het IT-landschap te transformeren naar moderne Cloud technologie waarbij de dienstverlening zich richt op een klanttevredenheid van minimaal een 8”

Jan-Willem Kuijpers, IT manager: “Ennatuurlijk staat voor een belangrijke volgende fase waar ambitieuze doelen zijn gesteld op het gebied van duurzaamheid, groei en continue verbeteren. We kijken er naar uit om samen met Conclusion FIT de IT-dienstverlening naar een hoog niveau te brengen en op die manier een bijdrage te leveren aan de digitale transformatie van onze organisatie. De bestaande samenwerking op het gebied van OT maakt het strategisch aantrekkelijk om dit partnership verder vorm te geven en uit te breiden met IT.”

Over Ennatuurlijk

Ennatuurlijk is een Nederlands warmtebedrijf, opgericht in 2014 als vennootschap. Het levert warmte aan meer dan 85.000 particuliere en zakelijke klanten via warmtenetten. Het hoofdkantoor is gevestigd in Eindhoven. Het bedrijf distribueert voornamelijk warmte die is vrijgekomen bij productieprocessen en afvalverbranding, of is opgewekt met biogas. De grootste warmtenetten bevinden zich in Tilburg, Breda, Enschede, Leeuwarden, Maastricht en Eindhoven.

Dit doen zij zoveel mogelijk met energie uit de buurt, voor de buurt. Comfortabel, betaalbaar én vertrouwd. We werken dagelijks samen met gemeentes, woningcorporaties, bedrijven, bewoners en bouwers om onze bestaande warmtenetten te verduurzamen. Ook leggen we gezamenlijk nieuwe netten aan voor het lokaal verkoelen en verwarmen van huizen, bedrijven en scholen. Dat doen we door wijken en buurten te koppelen aan lokale bronnen. Van aardwarmte tot warmte uit de industrie.– https://ennatuurlijk.nl

Over Conclusion

Conclusion Future IT is onderdeel van Conclusion. Conclusion is een IT-dienstverlener die opereert als bruggenbouwer tussen strategie, business en technologie. Het bedrijf onderscheidt zich door het ecosysteem van ruim 25 Nederlandse expertbedrijven op het vlak van business transformatie en IT-services. Ieder van deze bedrijven is een autoriteit op het eigen vakgebied. Gezamenlijk begeleiden zij middelgrote tot grote bedrijven en overheden op hun digitale reis naar morgen. Conclusion neemt verantwoordelijkheid voor missie- en maatschappijkritische bedrijfsprocessen en systemen, in het hart van de Nederlandse samenleving. Meer informatie is te vinden op: https://www.conclusion.nl

Business Done Differently Powered by Conclusion
© Conclusion 2021   |  De kleine lettertjes  |  Privacy & Security
  • Expertises
© Conclusion 2021   |  De kleine lettertjes  |  Privacy & Security