FC Utrecht & Conclusion

Conclusion is vanaf het seizoen 2024 – 2025 hoofdsponsor van de mannen, vrouwen én beloften van FC Utrecht. Op én naast het veld. Vanuit het hart, met maatschappelijke impact en gericht op gezamenlijke groei. Belangrijke thema’s in de samenwerking zijn: vitaliteit, diversiteit, innovatie en een wereld waarin iedereen meetelt. 

Conclusion trotse hoofdsponsor FC Utrecht
Conclusion is Uuu

Utrechtse roots en topprestaties

Beter een goede buur dan een verre vriend… Maar wat als die goede buur op een dag ook een goede vriend wordt? Conclusion en FC Utrecht gaan een unieke samenwerking met elkaar aan op nog geen dertig meter afstand. Gelijkgestemden op een ander speelveld - met verrassend veel raakvlakken - die dagelijks voor topprestaties gaan en het verschil maken.
Tekenmoment
Shirts
Conclusion x FC Utrecht
Van der Maarel
FC Utrecht
FC Utrecht

Klanten die ons inspireren

NS
Logo KLM
Het logo van Jumbo Supermarkten
Corporate logo Eneco
Corporate logo Royal FloraHolland
Stedin Logo: klanten implementation
Rijksoverheid logo: klanten Implementation
Rabobank
Heijmans
Logo KPN
ing-bank-logo
D&A medical group | Erasmus Universitair Medisch Centrum Rotterdam
Aanmelden voor de nieuwsbrief van Conclusion

ALTIJD UP-TO-DATE

Met onze maandelijkse nieuwsbrief ben je altijd op de hoogte van relevant Conclusion-nieuws, interessante businesscases en de laatste trends van onze experts. Eenvoudig in je mailbox. Dat wil je niet missen.

Maatschappelijk betrokken

Conclusion staat midden in de maatschappij. We hebben oog voor duurzaamheid, diversiteit, talentontwikkeling, een vitaal leven én sportieve en zakelijke prestaties. Met ons Cares-programma geven we richting aan de manier waarop we duurzaam ondernemen.
EERSTE LICHTING WORLD CITIZENS @ WORK VAN START 
Co2 prestatieladder niveau 5
Concusion Cares
La Vuelta Holanda
CAS Business Boost 2021 Vitaliteit sessie

Deze samenwerking gaat veel verder dan een logo op het shirt alleen. We willen samen de volgende stap zetten. Op én buiten het veld. Wij kunnen profiteren van de digitale kennis van Conclusion en samen zien we enorm veel kansen op onder meer het gebied van innovatie en maatschappelijke betrokkenheid.

Thijs van Es

CEO FC Utrecht

Thijs van Es

Conclusion en FC Utrecht zijn twee gelijkgestemden in een compleet andere branche. We zijn verheugd hoofdsponsor te zijn van zo’n mooie club. Beide organisaties zijn gericht op het leveren van een topprestatie in het hart van de maatschappij, met oog voor onder meer innovatie, vitaliteit, diversiteit en inclusiviteit.

Seger Theuns

Managing Director Conclusion NL

Seger Theuns

De samenwerking tussen FC Utrecht en Conclusion is een belangrijk onderdeel om de bekendheid van Conclusion en onze waarden te verhogen. Extra bijzonder maakt deze samenwerking dat we naast sponsoring ook onze krachten bundelen om vanuit het hart, nog meer maatschappelijke impact te maken.

Corianne Visser

Marketing Director Conclusion

Corianne Visser

Aangenaam, wij zijn Conclusion

Conclusion helpt organisaties duurzaam en verantwoord te digitaliseren. Daarbij focussen we sterk op opdrachtgevers met grote maatschappelijke relevantie. We zijn trots op de meerwaarde die wij – samen met onze klanten – creëren bij het ontwikkelen van oplossingen in onder meer het openbaar vervoer, de zorg, bouw, financiële dienstverlening en energietransitie.

Nieuws

Conclusion breidt uit naar Duitsland dankzij krachtenbundeling met het Duitse diva-e

Conclusion breidt uit naar Duitsland dankzij krachtenbundeling met het Duitse diva-e
Evenement
Conclusion | De kunst van het digitaal transformeren
jul
04

ConclusiON! – De kunst van het digitaal transformeren