Bright Alley stapt aan boord bij Conclusion Experience

Inhoud, expertise en dynamiek maken Bright Alley en Conclusion Experience een perfecte match

6 februari 2023   |   Nieuws   |   Door: Conclusion Experience

Deel

BA Conclusion Experience


Driebergen-Rijsenburg – Per 1 januari is Bright Alley, expert in maatwerk digitale leeroplossingen, onderdeel geworden van Conclusion Experience. Conclusion Experience helpt organisaties op elk gebied van de digitale klantreis en gebruikerservaring. Met experts in didactiek, (game)design, user experience en development, is Bright Alley een perfecte match met Conclusion Experience. Bright Alley is sinds 2002 onderdeel van moederbedrijf Conclusion en telt 30 medewerkers.

Eefje Albers, Directeur bij Bright Alley: “Door ons aan te sluiten bij Conclusion Experience, ontstaan er veel nieuwe kansen. Conclusion Experience zet in al haar oplossingen de klant centraal; Bright Alley zet op haar beurt de medewerker centraal. Onze manieren van denken sluiten naadloos op elkaar aan. Conclusion Experience is een groep met kennis op het gebied van UX, UI, development en digitale innovatie, waardoor het voelt als thuiskomen. Ik kijk er naar uit samen op te trekken bij klantvragen en de kwaliteit van onze oplossingen nog verder te verhogen.”

Oscar van der Horst, Head of People & Operations bij Bright Alley: “We sluiten ons aan bij een netwerk van gelijkgestemden. Zowel qua inhoud, expertise als qua dynamiek is er een match. We delen dezelfde interesses en hebben dezelfde belangen: we willen met een enthousiaste groep mensen zorgen voor een digitale ervaring die motiveert en inspireert.”

Ton Renes, oprichter van Conclusion Experience: “Met Bright Alley halen we een nieuwe skillset aan boord: het specialisme digital learning. Bovendien heeft het bureau een mooi klantportfolio in zowel het overheids- als het commerciële domein. Wij kijken continu naar waardevolle partijen die we kunnen toevoegen aan onze groep, waarbij het van belang is dat zij een leidende positie innemen binnen hun domein. Op deze manier kunnen we onze klanten nog beter, sneller en breder bedienen. We zijn dan ook trots dat Bright Alley vanaf heden onderdeel is van onze groep.”

Conclusion Experience onderdeel van Conclusion
De bedrijvengroep van Conclusion Experience is sinds 2021 onderdeel van het ecosysteem van Business Transformatie en IT-dienstverlener Conclusion. Bert Jan de Jongh, Directeur Business Transformation bij Conclusion: “De overstap naar onze digital bureaugroep is een hele mooie en logische, omdat Bright Alley zich zo omringt met gelijkgestemden. Als groep van inmiddels ruim 400 professionals, kunnen we onze Conclusion-klanten nu nog beter voorzien van samenhangende en onderscheidende oplossingen.”

Conclusion Experience


Conclusion Experience helpt bedrijven digitaal te groeien en verder te professionaliseren. Binnen gebieden als Design & Technology, Data & Performance en Strategy werkt Conclusion Experience voor klanten als WWF, Leaseplan, Buma Stemra en Talpa. Conclusion Experienceis als groep ontstaan vanuit het in 2002 opgerichte 4net interactive. Naast 4net Interactive maken ook de labels Brainbrothers (sourcing) en Nextfields (strategie & performance),  PossibilIT (Dynamic CRM, Salesforce & subscription commerce), Arlanet (Umbraco en Episerver), Netvlies (Wordpress, Drupal, Symfony), Bikkelhart (CRO en UX-design), theFactor.e (digital agency) en Nexwork onderdeel uit van Conclusion Experience. Het bedrijf telt ruim 400 medewerkers. 

Over Bright Alley


Bright Alley is leidend in de markt van maatwerk digitale leeroplossingen. Onder het motto: "We zetten medewerkers in beweging” draagt het bedrijf al ruim 27 jaar met haar oplossingen bij aan het succes van organisaties. Bright Alley zorgt ervoor dat bewustwording, kennis en gedrag op het juiste niveau komen met oplossingen als e-learning, serious games, learning apps of geïntegreerde programma’s. Ze sluiten hierbij aan op de dagelijkse werkpraktijk rond diverse thema’s zoals onboarding, safety en compliance. Het bedrijf telt circa 30 experts op het gebied van didactiek, (game)design, user experience en development. Meer informatie: https://www.conclusion.nl/bright-alley

Meer nieuws

Nieuws
Blauwe monsters sluiten zich aan bij Conclusion Experience

Blauwe Monsters sluit zich aan bij digitale bureaugroep Conclusion Experience