• Expertises

    Expertises

  • Hoe we met succes voor een scala aan klanten van betekenis zijn geweest

  • Over Conclusion Enablement, onze werkwijze en wat we voor je kunnen betekenen

  • Nieuws, events en artikelen van Conclusion Enablement

  • Nieuwsgierig geworden? Kom werken bij Conclusion Enablement

Waarom Microsoft Powerapps

Wij maken apps, klein of groot, met Microsoft PowerApps. Lees meer over wat we precies doen.

Twee mannen en een vrouw in een zakelijk overleg.

App in a day

Microsoft PowerApps is een low-code platform waarmee snel mobiele apps te maken zijn. Die zijn binnen een organisatie te gebruiken om handmatige processen te automatiseren, bijvoorbeeld door gedeelde bestanden en spreadsheets te vervangen. Of om gegevens uit een databestand makkelijk te ontsluiten voor medewerkers onderweg. Dit kan van klein tot groot. Altijd is het voordeel dat het hele traject van beschikbaar stellen en onderhouden van de technische middelen om de app veilig te laten werken, al standaard aanwezig is. Je kunt direct aan de slag met de inhoudelijke kant, het ondersteunen van de digitaliseringsuitdaging en dus het creëren van business waarde. En het past eenvoudig in de suite van Microsoft Azure producten.

PowerPlatform en Azure

Conclusion hanteert de verzamelnaam PowerApps, maar we zijn PowerPlatform en Azure specialist in de volle breedte. Als PowerAutomate beter past, of een Azure function nuttig kan zijn, kan Conclusion het hele spectrum aanbieden en onze architecten kunnen een oplossing vinden die goed aansluit op jouw business vraagstuk.

Hybrid development

We bouwen ook grote maatwerkapplicaties in .NET. Steeds meer zien we dat PowerApps een logische toevoeging is voor een aantal functies van een aantal persona bovenop de .NET applicatie of database. Conclusion kan hierin zowel de app, de applicatie als ook de integratielaag verzorgen. De app in a day aanbieding kan gebruikt worden om te experimenteren met een app-frontend op een bestaande applicatie.

Citizen development

Analisten stellen ‘80% of tech could be built outside IT by 2024, thanks to low-code tools'. Iedere medewerker wordt een beetje IT-er. Om hierin succesvol te zijn is een basis nodig waarop medewerkers apps kunnen maken, zonder het bedrijf in gevaar te brengen op de gebieden van privacy, integriteit en continuïteit. Om het 80% succesvol te laten zijn, moet die 20% precies de goede dingen doen. Want de citizen developer staat het dichtst bij de klantvraag, en is niet per se ook geschoold in applicatie-architectuur, beveiliging, AVG en interaction design. Door het aanbieden van robuuste enterprise services naar een system of record, is vrijheid in de buitenste schil goed te realiseren. Eén van die low code tools is het Microsoft PowerPlatform met PowerApps. 

Lees meer over Microsoft PowerAppsTerug naar onze expertisesBekijk onze cases
Business Done Differently Powered by Conclusion
© Conclusion 2022   |  De kleine lettertjes  |  Privacy & Security  |  Cookies
  • Expertises
© Conclusion 2022   |  De kleine lettertjes  |  Privacy & Security  |  Cookies