• Expertises

    Door middel van welke expertises we jouw organisatie ondersteunen

  • Hoe we met succes voor een scala aan klanten van betekenis zijn geweest

  • Meer over de overkoepelende thema’s waarbinnen onze dienstverlening valt

  • Over Consulting, onze werkwijze en wat we voor je kunnen betekenen

  • Nieuws, events en artikelen van Conclusion Consulting

  • Nieuwsgierig geworden? Kom werken bij Conclusion Consulting

Expertise

Software op maat

Unieke aanpak voor softwareontwikkeling van kop tot staart

Behoefte aan een maatwerkapplicatie? Het succes valt of staat met een naadloze aansluiting van IT op de business. Wij bieden hiervoor Software op Maat.

Een maatwerkapplicatie die wordt omarmd

Een voor jouw organisatie uniek bedrijfsproces digitaliseren vraagt om een maatwerkapplicatie. Je wilt immers snel kunnen schakelen op veranderende klantvragen en de business zo efficiënt mogelijk laten functioneren. De ontwikkeling van zo’n maatwerkapplicatie wordt echter vaak gezien als een lang proces dat altijd duurder uitvalt en uiteindelijk niet in de behoefte voorziet waarop van tevoren was gehoopt. Maar waarom duurt het dan zo lang? Hoe houd je het ontwikkelproces beheersbaar in tijd, kosten en oplevering? En het allerbelangrijkst: hoe zorg je ervoor dat de applicatie écht door gebruikers wordt omarmd?

Softwareontwikkeling van kop tot staart

Er bestaan vele methodes om applicaties te ontwikkelen en te integreren in organisaties. De meeste van deze methodes kijken hooguit naar de technische ontwikkelingen of juist de implementatie van de software in de organisatie. Dat maakt een integrale aanpak onmogelijk. Daarom hebben wij een aanpak ontwikkeld die van begin tot eind meedenkt in de gebruikersbehoeften en de samenwerking tussen ontwikkelaars en gebruikers stimuleert. Oftewel: de ontwikkeling van een maatwerkapplicatie van kop tot staart. We besteden niet alleen aandacht aan het ontwikkeltraject, maar ook aan de harmonie tussen bedrijfsprocessen, gebruikers en de applicatie. Bovendien dragen wij zorg voor een effectieve en succesvolle implementatie.

Brug tussen mens en techniek

Doordat wij binnen het Conclusion ecosysteem onze krachten bundelen, kunnen we een maatwerkapplicatie end-to-end faciliteren. Wij bouwen de brug tussen jouw mensen en de digitale techniek. Zo nemen we je alle zorgen uit handen en realiseren we in korte tijd software volledig op maat van jouw organisatie.

Je software voor je laten werken?

Wij ontwikkelen volledig op maat van jouw organisatie

Arnold Jansen

Business Consultant
Arnold.Jansen@conclusion.nl
Business Done Differently Powered by Conclusion
© Conclusion 2022   |  De kleine lettertjes  |  Privacy & Security
  • Expertises
© Conclusion 2022   |  De kleine lettertjes  |  Privacy & Security