• Expertises

Over ons

Wij staan voor het creëren van slimme software oplossingen. Oplossingen gericht op verbetering en verantwoording, maar bovenal: oplossingen gericht op mensen. 

Wie zijn wij

Conclusion Confidential is een business partner voor het publieke en sociale domein op het gebied van veilige en betrouwbare dataregistratie. De organisatie is een trusted data partner voor organisaties zoals gemeenten, de GGD, de politie en de Koninklijke Marechaussee. Met een team van 40 professionals verzorgt het bedrijf altijd beschikbare, bereikbare en veilige registratieplatforms. Het hoofdkantoor is gevestigd in Apeldoorn.

Onze applicaties overlappen op het gebied van architectuur en programmeertalen en opereren als marktleider in niche markten van het publieke en sociale domein. In 2021 zijn Flex-ID (SUMMIT) en Conclusion Volg Systeem samengebracht onder Conclusion Confidential. Deze samenkomst zorgt er daarom ook voor dat beide platformen zich verder kunnen ontwikkelen op basis van elkaars kennis en functionaliteiten.

Certificeringen

Wij zijn NEN 7510 en ISO 27001 gecertificeerd. Wij voldoen aan de Baseline Informatie beveiliging Overheid (BIO). 

Onderdeel van een ecosysteem

Implementatiemethode en praktische Conclusion-aanpak: samen oplossen, dienen, bedienen daarna verdienen
Betrokkenheid van consultants bij onze klanten en markten, klein team altijd juiste persoon
Integere manier van samenwerking met partners
Breedte van werkgebied in implementatietrajecten biedt goede ontwikkelingsmogelijkheden voor consultants.
Onderdeel van Conclusion continuïteit en reputatie, maar ook: groot scala van aanvullende expertise in voldoende kwantiteit en kwaliteit aanwezig

Wij zijn onderdeel van een uniek ecosysteem

26+

Topbedrijven

2000+

Betrokken collega's

500+

Klanten

84%

Giarte fanscore

Binnen het Conclusion ecosysteem is ieder bedrijf een autoriteit op zijn vakgebied. Vraagstukken lossen we afzonderlijk of gezamenlijk voor je op. We denken mee en nemen verantwoordelijkheid voor de uitvoering. We zorgen dat het werkt. We bieden ondersteuning bij alle uitdagingen rond de effectieve inzet van data en digitale technologie. Klaar voor de toekomst van jouw organisatie.

Success stories

Success Stories vervullen met trots. Het meest trots zijn we op het feit dat we zeer gewaardeerde relaties onderhouden met de vertegenwoordigers in het publieke-, en sociale domein, op uiteenlopende niveaus in uiteenlopende disciplines. Trots, omdat we dezelfde relaties veel dank verschuldigd zijn. De kwaliteit van onze producten kan alleen maar door middel van co-creatie tot stand komen. Zonder de daarvoor randvoorwaardelijke goede samenwerking was dat niet gelukt. Dáár zijn we trots op: dat is onze Success Story!

Vision Care

Bij Conclusion geloven wij in het investeren in de duurzaamheid van de samenleving. Wij streven naar het betaalbaar houden van hulp, want zorg is voor iedereen. Bijgestaan door familie en vrienden staan wij ervoor dat iedereen zo lang mogelijk zelfstandig van het leven moet kunnen genieten.

Mission Care

Wij richten ons op het creëren van slimme software-oplossingen. Oplossingen gericht op mensen met een zorgbehoefte, al dan niet binnen het zorgtraject. Oplossingen gericht op het waarborgen van de kwaliteit van de zorg – en op het verlagen van de kosten. Oplossingen gericht op verbetering en verantwoording, maar bovenal: oplossingen gericht op mensen.

Benieuwd naar wat we samen kunnen bereiken?

Neem contact met ons op

Conclusion Confidential

+31 (0)575 564 697
Laan van Spitsbergen 150
7336 AX Apeldoorn
Business Done Differently Powered by Conclusion
© Conclusion 2022   |  De kleine lettertjes  |  Privacy & Security
  • Expertises
© Conclusion 2022   |  De kleine lettertjes  |  Privacy & Security