Conclusion co-creëert disruptive autoleasing met ALD Automotive

Elke dag hetzelfde autoritje tussen huis en kantoor? Vandaag de dag kijken we toch wel even wat anders tegen onze mobiliteit aan. Voor ALD Automotive de reden om de autolease-sector wat op te schudden. Met Conclusion als partner.

Klant

ALD Automotive

Markt

Zakelijke dienstverlening

Thema

Leading digital change

Publicatiedatum

11 december 2020

vervangen remschrijf ALD Automotive

Gewend en verwend

Het lijkt nog maar kort geleden dat ons rijgedrag zich volgens vaste patronen liet omschrijven: van A naar B en van B naar A. En ook nog op vaste tijden. Die voorspelbaarheid is verleden tijd. Individualiteit, flexibiliteit en mobiel werken bepalen onze hedendaagse keuzes. Bovenal zijn we gewend - en verwend! - als gevolg van supereenvoudige apps op onze tablets. Onder het motto ‘Don’t let me think’ accepteren we geen ingewikkeldheid meer. 

Kiezen voor een elektrische auto met e-bike?

Om dit soort redenen lanceerden Conclusion en ALD Automotive nieuwe leaseconcepten. Zo is ALD Free een slimme online oplossing om medewerkers zelf hun mobiliteitspakket te laten samenstellen. Elektrische auto, OV, gezinsauto, e-bike en/of een parkeerkaart? Kiest u maar! Uw manager hoeft alleen nog maar de (rand)voorwaarden aan te geven. En attractieve extra’s - zoals bonussen voor duurzaamheid.

Operationeel beheer

Een andere lease-vorm is ALD Choice die het operationele beheer van het wagenpark helemaal overneemt. Dat scheelt de werkgever niet alleen tijd, maar ook kosten: vanwege het inkoopvoordeel binnen het concept. Voor zowel ALD Free als ALD Choice geldt een vast bedrag per medewerker – en niet per auto of faciliteit. Waar je aan toe bent: dat weet je meteen.

iStock 538082809

Stap maar in!

Leasen is een fluitje van een cent. Medewerker stappen online de showroom binnen – en kiezen vervolgens het aanbod dat hen aanspreekt. Auto’s worden frequent ververst met nieuwe en jonggebruikte modellen. Met gunstige bijtelling. Liever langer of korter? Er zit volop flexibiliteit in de contractduur.

Geautomatiseerde afhandeling

De winst voor bedrijven popt ook op in een flinke tijdsbesparing. Individuele offertes hoeven niet langer gemaakt en gevalideerd te worden. De portal handelt de aanvraag geautomatiseerd af. Leasen wordt transparanter én gemakkelijker voor iedereen. En zo hoort het ook. (L)easy peasy!

Lees meer cases binnen onze expertise Leading digital change