Jouw uitdaging bestaat niet

onze uitdaging wel

We laten ons leiden door onze relatie, niet door het contract. De juiste chemie geeft onze samenwerking kleur en zorgt voor de krachtigste oplossing voor jouw uitdagingen.

Voorop staat proactiviteit, verantwoordelijkheid nemen én samenwerkingen voor de lange termijn. Dit bieden we niet alleen, we verwachten het  ook van jou. Doordat we elkaar echt leren kennen weten we alles van jouw business en markt, een belangrijk element voor vertrouwen.

Van een kleine start tot een totale digitale transformatie, zolang wij met elkaar matchen hebben we een goed startpunt te pakken voor een duurzame relatie.

Nieuwsgierig? Boek een kennismakingsgesprek met Eugène Reijgersberg:

Harm (links) & Eugene (rechts)

Harm & Eugène: "Jouw uitdaging bestaat niet, onze uitdaging wel"

Delivery director Harm Betlem en client director Eugène Reijgersberg werken nauw samen aan succesvolle klantrelaties. Met één doel: verantwoordelijkheid nemen voor de uitdagingen van klanten. In deze samenwerking is één plus één altijd drie. Ze vertellen in dit blog enthousiast over hun gedeelde passie voor relaties.

Lees het blog van Harm en Eugène

Raoef Hayatmahomed

Raoef: “want uiteindelijk is het gewoon mensenwerk”

Voor Raoef Hayatmahomed, Senior Manager IT Operations bij myBrand Conclusion, gaat het om het verbinden van mensen. Er zijn altijd meerdere processen, systemen en applicaties die met elkaar zijn verweven. De kunst is om de samenhang in de muur te zien. Dat is waarom ik hulp inschakel van collega’s uit het ecosysteem. Raoef vertelt graag hoe hij samen met collega's tot de beste oplossingen komt.

Lees het blog van Raoef

Interessante cases

Conclusion begeleidt project van één ERP-systeem vol maatwerk naar best-of-breed omgeving binnen de standaard

RGF Staffing voert succesvolle ‘openhartoperatie’ uit op haar applicatielandschap

Beheers de vooruitgang

  

Laat je inspireren

Ontdek de andere principes:

> Generalisten maken het moeilijk, specialisten maken het verschil

> Technologie is de muziek, de mens bepaalt de maat

> Als alles versnelt, komt het op timing aan

Nieuwsgierig?

Benieuwd wat de kunst van digitaal transformeren voor jouw organisatie kan betekenen? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief.