21st Century Skills Webinar

Digital intelligentie, future work skills, 21st Century Skills… zomaar wat termen die op dit moment volop in de belangstelling staan. Maar waar hebben we het dan over? En wat betekent het voor de toekomst van organisaties en hun medewerkers?

 

Dat de maatschappij verandert door technologie en digitalisering is een feit. We gaan van een industriële naar een kennis- en netwerksamenleving. Steeds meer mensenwerk wordt gedaan door machines en er worden steeds meer computers en ICT ingezet. Werk en functies veranderen en organisaties merken dat ze hun medewerkers moeten laten meebewegen naar de nieuwe werkelijkheid.

 

Hoe kan je als organisatie vandaag al een brug slaan tussen deze ontwikkelingen en de wendbaarheid van de medewerkers. Wat vraagt dat van jou en jouw mensen? Veerkracht en skills? Ofwel: hoe ga je om met actuele uitdagingen om het beste uit jezelf en uit je organisatie te halen?

Conclusion is ‘transformatie’. Dit zit in ons ecosysteem besloten. Vanuit de diverse werkmaatschappijen helpen wij organisaties bij hun stappen naar de toekomst.

 

Op donderdag 11 juni 2020 organiseerden wij een webinar met als thema; 21st Century Skills - De nieuwe mens waar de volgende onderwerpen werden besproken: 

 

  • Digitale transformatie  en change management. Hoe beweeg je mee en functioneer je zelfstandig in de nieuwe (digitale) werkelijkheid?
  • Veranderen is de enige constante. Zorg dat je daarop anticipeert.
  • De skills van morgen met een link naar vandaag. Welk Learning Management Systeem past nu bij jouw organisatie?

 

Ben jij benieuwd wat er allemaal is besproken? Bekijk dan hier de replay van ons 21st Century Skills Webinar - De nieuwe mens.

 

Conclusion Learning Centers
“21st Century Skills”  is een verzamelterm voor een aantal competenties die belangrijk zijn in de huidige samenleving. Denk hierbij aan vaardigheden als: kritisch denken, creatief denken, probleemoplossend vermogen, samenwerken, communiceren, media wijsheid, ICT–(basis) vaardigheden en sociale & culturele vaardigheden.

 

Meer weten? Lees de blog 21st Century Skills: hoe wendbaar is jouw organisatie 

 

 

Conclusion Implementation

Veranderen is de enige constante. Conclusion Implementation helpt bedrijven al 20 jaar met business transformatie vraagstukken. Denk hierbij aan prestatieverbetering, verandermanagement en leiderschap. Het implementeren van de benodigde veranderingen die een nieuwe technology met zich meebrengt heeft grote gevolgen op gedrag, werkwijzen en processen. Dagelijks werken de consultants aan resultaat verbetering bij klanten. Meer weten? Kijk voor alle mogelijkheden op onze website.

 


Bright Alley

De skills van morgen met een link naar vandaag. Bright Alley zet mensen in beweging door het creëren van oplossingen die bijdragen aan het succes van organisaties. Oplossingen die ervoor zorgen dat werknemers kunnen excelleren door het ‘leren adapteren aan de verandering’. Bright Alley zoekt buiten de gebaande paden naar oplossingen voor performance uitdagingen en levert resultaat.  Meer weten? Kijk voor een compleet overzicht van alle expertisegebieden op brightalley.nl.