• Onze vacatures

    Alle vacatures op één plek: vind de vacature die bij jou past!

  • Wat jouw expertise ook is, wij vertellen je meer.

  • Conclusion: een unieke bundeling van bedrijven met elk hun eigen signatuur.

  • Lees de verhalen van onze collega’s of ontmoet ons live of digitaal!

Onze recruiters

Maak kennis met ons team!

Jim Kuijs

Ik ben Jim geboren en getogen in Amsterdam en ben sinds eind vorig jaar woonachtig in Alphen aan den Rijn, samen met mijn partner en ons zoontje. Ik werk nu 3 jaar bij Conclusion als recruiter en ben verantwoordelijk voor de werving van nieuwe collega's voor Conclusion Mission Critical. Wij richten ons voornamelijk op het in beheer nemen van en het verbeteren van de kroonjuwelen van maatschappelijk kritische organisaties. Ben je benieuwd wat we dan precies doen? Neem dan contact met mij op via 06-55930460 of jkuijs@conclusion.nl.

Iris Pitar

Mijn naam is Iris Pitar en ik kan geen dag zonder koffie. Met meer dan 20 jaar recruitmentervaring op zak ben ik zeer betrokken en geef ik kandidaten altijd graag iets mee; een tip, inzicht of gewoon een goed gevoel. Ik heb een voorliefde voor televisieseries met een psychologische insteek. Ben jij een business consultant en wil jij weten wat ik voor jou kan betekenen? Of heb je een algemene vraag over werken bij Conclusion of specifiek over Conclusion Consulting, bel, mail of app mij dan vandaag nog! 06-22883958 ipitar@conclusion.nl

Diane Breure

Ik ben Diane Breure, ik ben getrouwd met Tom en we wonen met onze twee tieners en hond in Ameide, een rustig dorp in een prachtige omgeving aan de Lek. In mijn vrije tijd ben ik graag sportief bezig: wandelen, tennissen, hardlopen of in de tuin rommelen. Maar ik zit ook graag stil met een boek, een haakwerkje of met een glas wijn in de zon! Denk jij met jouw expertise goed te passen bij één van onze Conclusion bedrijven of wil je werken voor ons hoofdkantoor? Bel, mail of app mij dan vandaag nog! 0683117475 dbreure@conclusion.nl

Joanne Becht - Spruyt

Ik ben Joanne Becht en woon in Houten samen met mijn man, twee dochters en hond. Wanneer ik niet aan het werk ben, spreek ik af met vrienden, kook ik, proef ik wijn, ben ik aan het hardlopen, wandelen, bordspelletje spelen of ben ik van betekenis voor mens/maatschappij. Er gaat geen weekend voorbij zonder veel plezier te maken. Wil je als Mendix developer meer weten over het werken bij Conclusion Low Code Company? Of wil je kennismaken met mij en een collega developer om meer te weten over onze projecten en cultuur? Bel, mail, app mij dan vandaag nog! 0623730810 jbecht@conclusion.nl.

Nickel van Rossen

Ik ben Nickel van Rossen, een enthousiaste, open en eerlijke recruitment professional bij de Hot ITem Groep. Bij de labels Hot ITem en Future Facts ben ik verantwoordelijk voor het volledige recruitmentproces en ben ik altijd op zoek naar scherpe data-professionals. De Hot ITem Groep is een mensgerichte organisatie en ik ben pas tevreden als je bij ons start in een rol die écht bij je past en waarin je volop kunt groeien. Heb je vragen over werken bij Hot ITem of Future Facts of over Conclusion algemeen? Dan kun je mij bellen of mailen op of 020-5810200 en werken@hotitemgroep.nl.

Kevin Overzee

Ik ben Kevin Overzee, woonachtig samen met mijn vriendin in Huizen. Naast mijn recruitment-werkzaamheden bij Yellowtail ben ik ook bij veel HR-processen betrokken. In mijn vrije tijd ben ik vooral sportief bezig. Zo loop ik 4x per week hard en heb ik meerdere (halve) marathons gelopen. Het fijne van veel sporten is, is dat je jezelf ook meer ruimte geeft om lekker te eten, wat ik graag klaar maak op de BBQ. Bij Yellowtail zijn wij altijd op zoek naar consultancy- en development talent. Wil jij onze nieuwe Yellowtail-collega worden, bel of app mij op 06 575 93 555 of stuur een mailtje naar koverzee@yellowtail.nl!

Moeytina Emanuels

Hoi! Ik ben Moeytina, geboren in Suriname, getogen in Almere en ik woon in Amsterdam. Na een uitstapje te hebben gemaakt ben ik met veel plezier en liefde weer terug bij Conclusion. Ik ben verantwoordelijk voor het volledige recruitmentproces van meerdere Conclusion-bedrijven zoals Bright Alley, Conclusion Learning Centers en ForeyeT. Wat je van mij kan verwachten als recruiter, is een volledige commitment naar jou in het proces. Dit doe ik te allen tijde met een glimlach en vrolijke energie. Ben je benieuwd naar mij en/of de Conclusion-bedrijven waar ik voor werk? Contacteer me dan zeker via 0613335420 of moeytina@conclusion.nl.

Max Trapman

Ik ben Max Trapman en ik woon in Leiden samen met mijn vriendin. Ik woon al zeker vier jaar in deze prachtige stad en ga begin volgend jaar verhuizen naar ons nieuwe huis in Bodegraven. Wanneer ik niet aan het werk ben, spreek ik graag af met vrienden en sport ik veel. Er gaat geen zondag voorbij waar ik niet op de racefiets zit. Ben jij een .NET developer en/of cloud specialist en wil jij weten wat ik voor jou kan betekenen? Of heb je een algemene vraag over werken bij Conclusion of specifiek over Conclusion Enablement, bel, mail of app mij dan vandaag nog! Dit doe je via 06-13585668 of max.trapman@conclusion.nl.

Mischa Bach

Ik ben Mischa Bach, een enthousiaste, creatieve en betrokken allround HR professional. Ik ben HR adviseur, recruiter en coördinator externe inhuur in één, dus van vele markten thuis. Van actief bezig zijn en gezelligheid met de mensen om mij heen geniet ik het meest. Heb je vragen over een vacature bij Furore óf heb je een algemene vraag over werken bij Conclusion, neem dan per e-mail of telefonisch contact mij op. 0634491280 of m.bach@furore.com.

Irenee Lee

Wonend, in het bruisende Amsterdam, waar ik graag geniet van lekker en divers eten en de vele sociale activiteiten. Als persoon ben ik mensgericht en oprecht geïnteresseerd, wat goed aansluit bij waar ik nu werkzaam ben, de Hot ITem groep. Ik kom graag in contact met experts die ervaring hebben binnen het data-analytics werkveld. Je kunt mij bereiken op 020-5810200 of via mail naar werken@hotitemgroep.nl.

Robert-Jan van Meulen

Mijn naam is Robert-Jan van Meulen en ik ben geboren en getogen in Apeldoorn. Inmiddels woon ik al circa 6 jaar in Amsterdam. In mijn vrije tijd volg ik de economische ontwikkelingen op de voet en spot ik graag beleggingskansen. Daarnaast speel ik gitaar, ben ik dol op kamperen en stap ik met plezier op mijn racefiets. Ben jij IT’er in het werkveld van C#, .NET Development en/of heb je flinke kennis met alles wat met cloud te maken heeft? Bel, mail of app mij dan vandaag nog! Tevens vertel ik je graag alles over Conclusion Ebablement via 06-22174051 of rjvanmeulen@conclusion.nl.

We zijn op zoek naar nieuwe recruiters! Kom jij ons team versterken?

Verschil moet er zijn
© Conclusion 2022   |  De kleine lettertjes  |  Privacy & Security
  • Thema's
© Conclusion 2022   |  De kleine lettertjes  |  Privacy & Security