• Onze vacatures

    Alle vacatures op één plek: vind de vacature die bij jou past!

  • Wat jouw expertise ook is, wij vertellen je meer.

  • Conclusion: een unieke bundeling van bedrijven met elk hun eigen signatuur.

  • Lees de verhalen van onze collega’s of ontmoet ons live of digitaal!

Welkom

Onze recruiters

Jim Kuijs

Ik ben Jim, geboren en getogen Amsterdammer maar woonachtig in Alphen aan den Rijn. Hier woon ik samen met mijn partner en ons zoontje. Ik ben verantwoordelijk voor de werving van nieuwe collega's voor Conclusion Mission Critical. Wij richten ons voornamelijk op het in beheer nemen van en het verbeteren van de kroonjuwelen van maatschappelijk kritische organisaties. Ben je benieuwd wat we precies doen? Neem dan contact met mij op via 06-55930460 of jkuijs@conclusion.nl.

Iris Pitar

Mijn naam is Iris Pitar. Een zeer betrokken recruiter die kandidaten graag iets meegeeft; een tip, inzicht of gewoon een goed gevoel. Ik heb een voorliefde voor televisieseries met een psychologische insteek en ik kan geen dag zonder koffie. Ben jij een business consultant en wil jij weten wat ik voor jou kan betekenen? Bel, mail of app mij dan vandaag nog via 06-22883958 of ipitar@conclusion.nl.

Diane Breure

Ik ben Diane Breure, ik ben getrouwd met Tom en we wonen met onze twee tieners en hond in een prachtige omgeving aan de Lek. In mijn vrije tijd ben ik graag (sportief) bezig maar ik zit ook graag stil met een boek, een haakwerkje of met een glas wijn in de zon! Denk jij met jouw expertise goed te passen bij KWD Resultaatmanagement? Bel, mail of app mij dan vandaag nog via 0683117475 of dbreure@conclusion.nl.

Joanne Becht - Spruyt

Ik ben Joanne Becht en ik woon in Houten samen met mijn man, twee dochters en onze hond. Er gaat geen weekend voorbij zonder veel plezier te maken en ook ben ik graag van betekenis voor mens en maatschappij. Wil je als Mendix developer meer weten over het werken bij Conclusion Low Code Company? Of wil je kennismaken met mij en een collega developer om meer te weten over onze projecten en cultuur? Bel, mail, app mij dan vandaag nog via 0623730810 of jbecht@conclusion.nl.

Nickel van Rossen

Ik ben Nickel van Rossen, een enthousiaste, open en eerlijke recruitment professional bij de Hot ITem Groep. Bij de labels Hot ITem en Future Facts ben ik verantwoordelijk voor het volledige recruitmentproces en ik ben dan ook altijd op zoek naar scherpe data-professionals. Heb je vragen over werken bij Hot ITem of Future Facts? Dan kun je mij bellen of mailen op of 020-5810200 en werken@hotitemgroep.nl.

Kevin Overzee

Ik ben Kevin Overzee en samen met mijn vriendin woon ik in Huizen. Bij Yellowtail heb ik zowel recruitment- als HR verantwoordelijkheden. In mijn vrije tijd ben ik vooral sportief bezig. Het fijne van veel sporten is, is dat je jezelf ook meer ruimte kunt geven om lekker te eten, wat ik graag klaar maak op de BBQ. ;-) Bij Yellowtail zijn wij altijd op zoek naar consultancy- en development talent. Nieuwsgierig? Bel of app mij op 06 575 93 555 of mail naar koverzee@yellowtail.nl!

Max Trapman

Ik ben Max Trapman en ik woon in Bodegraven samen met mijn vriendin en dochtertje. Wanneer ik niet aan het werk ben, spreek ik graag af met vrienden en sport ik veel. Er gaat geen zondag voorbij waar ik niet op de racefiets zit. Ben jij een .NET developer en/of cloud specialist en wil jij weten wat ik voor jou kan betekenen? Of heb je een algemene vraag over werken bij Conclusion Enablement, bel, mail of app mij dan vandaag nog! 06-13585668 of max.trapman@conclusion.nl.

Irenee Lee

Hoi! Ik ben Irenee. Wonend in het bruisende Amsterdam, waar ik graag geniet van lekker en divers eten en de vele sociale activiteiten. Als persoon ben ik mensgericht en oprecht geïnteresseerd, wat goed aansluit bij waar ik nu werkzaam ben, de Hot ITem groep. Ik kom graag in contact met experts die ervaring hebben binnen het data-analytics werkveld. Je kunt mij bereiken op 020-5810200 of via mail naar werken@hotitemgroep.nl.

Kom jij ons recruitmentteam versterken?

Verschil moet er zijn
© Conclusion 2022   |  De kleine lettertjes  |  Privacy & Security  |  Cookies
  • Thema's
© Conclusion 2022   |  De kleine lettertjes  |  Privacy & Security  |  Cookies