• Expertises

    Door middel van welke expertises we jouw organisatie ondersteunen

  • Hoe we met succes voor een scala aan klanten van betekenis zijn geweest

  • Meer over de overkoepelende thema’s waarbinnen onze dienstverlening valt

  • Over Virtual Sciences, onze werkwijze en wat we voor je kunnen betekenen

  • Nieuws, events en artikelen van Virtual Sciences

  • Nieuwsgierig geworden? Kom werken bij Virtual Sciences

Thema's

De kracht van data, daar geloven wij in

Technische wendbaarheid is noodzakelijk in een snel veranderende markt

Ondersteuning in het volledige traject van ontwikkeling tot en met beheer

Groei en gebruik van data ontwikkelt razend snel. Zo ook alle technologische veranderingen. Dat vraagt om technische wendbaarheid van mensen, organisatie en technologie. Om optimaal aan te sluiten op de doelstellingen van jouw business. Wij helpen door het beschikbaar maken van data en het op de juiste manier in te zetten.

Meer waarde te halen uit data om processen efficiënter te maken en klantbeleving te verbeteren. En samen met bestaande DevOps teams de productiviteit, stabiliteit en kwaliteit te verhogen.

Dé integratie specialist

Virtual Sciences biedt als dé integratie specialist ondersteuning in het volledige traject. Visie en strategie, architectuur, implementatie, ontwikkeling en beheer. In projectvorm of als managed services. Gezamenlijk, uitbesteed of in samenwerking met andere partners. Alles passend bij jouw vraag en doelstellingen van dat moment. Daar ligt onze kracht. Van begin tot eind. Tijd om jouw data effectief en efficiënt te ontsluiten en gebruiken voor een succesvolle digitale transformatie? Dan schuiven onze specialisten graag aan om samen de schouders eronder te zetten.

Integratie

API Management

Het beschikbaar maken van data, vraagt om het beschikbaar stellen van API’s aan de rest van de organisatie en ketenpartners. Het zorgt voor herbruikbaarheid, innovatie en nieuwe businessmodellen. Het is dus logisch dat het aantal API’s binnen organisaties groeit.

Data toepassingen

Data preparen en organisatie

Alles begint met een goede voorbereiding. Daarna kunnen er pas analyses en algoritmes los worden gelaten op de gestructureerde en ongestructureerde data. Deze voorbereiding bestaat uit het collecteren, transformeren en opslaan van data.

Development (DevOps)

Continuous Integration & Continuous Development

Het naar productie brengen van integraties is altijd spannend. Continuous Integration & Continuous Development (CI/CD) is een hoog geautomatiseerd en voorspelbaar voortbrengingsproces om dit gecontroleerd te doen.

De snel veranderende wereld vraagt om een andere kijk en aanpak. Het eenvoudig gebruiken van data en functionaliteit uit allerlei systemen is essentieel. Integratie is een belangrijke enabler voor wendbaarheid en de realisatie van strategische doelstellingen in een moderne organisatie. Hoe ver durf jij vooruit te kijken? Laten we samen kijken hoe we jouw doelstellingen kunnen realiseren.

Jos Smits

Chief Technology Officer

Is jouw organisatie klaar voor de toekomst?

Laten we samen kijken hoe we jouw doelstellingen kunnen realiseren

David van Westendorp

Accountmanager
David.van.Westendorp@virtualsciences.nl
Business Done Differently Powered by Conclusion
© Conclusion 2021   |  De kleine lettertjes  |  Privacy
  • Expertises
© Conclusion 2021   |  De kleine lettertjes  |  Privacy