• Expertises

Over ons

Wij geloven in de kracht en waarde van data en integratie

Dé integratie specialist van Nederland Virtual Sciences Conclusion

Ons ambacht is het ontsluiten van data op een laagdrempelige, betrouwbare en veilige manier. Onze manier. Met hooggekwalificeerde dataintegratiespecialisten borgen we essentiële integratiecompetenties, zo maken we het verschil. Deskundigheid, kwaliteit en passie zijn vanzelfsprekende waarden. En dat blijkt. Want onze hands-on IT-consultants worden met grote regelmaat teruggevraagd door organisaties.

Virtual Sciences in organisaties

Wij werken samen met grote bedrijven in sectoren als financiële sector, automotive-industrie, transport en mobiliteit, retail en de (semi-)overheid. Daar bouwen en onderhouden we bedrijfskritische informatiestromen. En passen we data toe om gewenste doelstellingen te realiseren en te kunnen concurreren in de wereld van morgen. Met een Agile werkwijze. En DevOps teams. Wij ontzorgen. Van ontwerp tot uitvoering. En zelfs het beheer. Zodat jij je kunt focussen op jouw eigen core business.

Advies over integratie

Onze IT-specialisten weten alles over integratie en het toepassen van data om businesswaarde te leveren. We werken met bestaande en nieuwe technologische- en conceptuele toepassingen en methodieken om data zo efficiënt en effectief mogelijk beschikbaar te maken. Met kennis over de gehele keten lossen we specifieke uitdagingen op en ontzorgen je volledig met onze Nachtrust as a Service.

Sluit het huidige integratielandschap niet meer aan bij de behoefte? Haal je niet de maximale waarde uit data? Of wil je volledig worden ontzorgd?

Ons team slaat samen met jouw organisatie de brug naar succes!

Voor wie wij met trots werken

Logo Nederlandse Spoorwegen
Logo KPN
Rabobank
Virtual Sciences Conclusion Unive
Virtual Sciences Conclusion Sligro
Virutal Sciences Conclusion schadegarant
Virtual Sciences Conclusion Jumbo
Virtual Sciences Conclusion asr
ANWB klant van Virtual Sciences Conclusion
Nutreco klant Virtual Sciences Conclusion
Kramp
Sanquin
CRV klant Virtual Sciences Conclusion
Logo APG
xforce Red Hat logo bussiness partner

Red Hat

Virtual Sciences is Red Hat Partner op het gebied van integratie. Red Hat Integratie is een samenhangende set van integratie technologieën (o.a. Fuse, AMQ broker) en biedt de mogelijkheid om diverse use cases te realiseren. We helpen klanten om snel data en functionaliteit te gebruiken in een hybride multi cloud omgeving door een agile integratie architectuur.

IBM gold partner

IBM

Virtual Sciences is Gold Business Partner van IBM. We hebben diepgaande specialistische kennis op gebied van API Management, Applicatie integratie, Enterprise messaging en Event streaming. We helpen klanten, van meer traditionele tot moderne integratie architecturen, met het ontsluiten van data en functionaliteit.

MuleSofr Conclusion

MuleSoft

Samen met het Conclusion ecosysteem en het MuleSoft platform helpen wij organisatie om juiste informatie op het juiste moment beschikbaar te maken om zo de dienstverlening te verbeteren. MuleSoft is een hybride platform voor het snel en veilig ontwerpen, ontwikkelen en managen van API’s op basis van herbruikbare componenten.

Wij zijn onderdeel van een uniek ecosysteem

25+

Topbedrijven

2000+

Betrokken collega's

500+

Klanten

79%

Fan Score

Binnen het Conclusion ecosysteem is ieder bedrijf een autoriteit op zijn vakgebied. Vraagstukken lossen we afzonderlijk of gezamenlijk voor je op. We denken mee en nemen verantwoordelijkheid voor de uitvoering. We zorgen dat het werkt. We bieden ondersteuning bij alle uitdagingen rond de effectieve inzet van data en digitale technologie. Klaar voor de toekomst van jouw organisatie.

Is jouw organisatie klaar voor de toekomst?

Laten we samen kijken hoe we jouw doelstellingen kunnen realiseren

Virtual Sciences Conclusion

David van Westendorp

Accountmanager
Business Done Differently Powered by Conclusion
© Conclusion 2023   |  De kleine lettertjes  |  Privacy & Security  |  Cookies
  • Expertises
© Conclusion 2023   |  De kleine lettertjes  |  Privacy & Security  |  Cookies