Consultancy en advies

Combineren van kennis met een hands-on mentaliteit

Virtual Sciences Conclusion - Consultancy en advies

De wereld verandert in een hoog tempo. We worden steeds digitaler. Hoe zorgt jouw organisatie nu en in de toekomst dat de eigen innovatiekracht behouden blijft. Dat er flexibel ingespeeld wordt op marktontwikkelingen. En dat jouw organisatie weerbaar blijft. Door de juiste architectuur toe te passen. De juiste technologie. En de juiste organisatievorm. Op de juiste plek.

Van advies naar implementatie

Voor een succesvolle digitale transformatie is het cruciaal dat een organisatie efficiënt gebruik kan maken van eigen data en nieuwe technologieën. Daarbij zijn een aantal vraagstukken van belang. Welke technologie en architectuur dragen bij aan het versneld realiseren van de visie en strategie? Hoe kom je van een proof of concept daadwerkelijk tot een schaalbare oplossing? En hoe borg en benut je een competentie in een organisatie? Door onze kennis en onze hands-on mentaliteit te combineren, zetten we ons advies meteen om in daadwerkelijke implementatie. Met veel succes.

Onze kracht zit in onze mensen: vol passie, kennis en enthousiasme helpen we onze klanten 24/7

Roos Thoonsen

Wij ondersteunen onze klanten ook met

Virtual Sciences Conclusion - Managed Services

Managed Services

Het integratielandschap wordt steeds uitgebreider en complexer. Terwijl jij je focust op de core business. Ontzorgt Virtual Sciences volledig op het vlak development en/of beheer.

Conclusion

Technisch applicatiebeheer

Grote schade door de kleinste downtime van bedrijfskritische applicaties. Het kan. In een wereld waar bedrijfsvoering of die van partners afhankelijk is van beschikbare data en systemen.

Haal het maximale uit data

Laten we samen kijken hoe we jouw doelstellingen kunnen realiseren

Virtual Sciences Conclusion

David van Westendorp

Accountmanager
David.van.Westendorp@virtualsciences.nl