Fit for purpose software

Maatwerk software voor versnelling en de beste fit.

Fit for purpose software
IT op de beat van je business

Naarmate disruptie toeneemt, wil je in realtime van koers kunnen veranderen. Snel schakelen van idee naar operationeel bedrijfsresultaat. Je wil weerbaar zijn waar het moet, wendbaar en onderscheidend waar het kan.

Conclusion levert maatwerk software, waarmee je direct inspeelt op wat je nú en morgen nodig hebt. In high-code, low-code en no-code. We kijken samen met jou naar de beste oplossing voor jouw uitdaging. Het antwoord is geen kwestie van het een of ander: high-code, low-code of no-code kunnen naast elkaar worden toegepast. Niet alleen je IT-landschap verandert. Adoptie van de organisatie van een nieuwe technologie en nieuwe werkwijzen, heeft vanaf het eerste moment onze aandacht. Tijdens de verandering staan de mensen en processen binnen jouw organisatie dan ook centraal.

Probleem of uitdaging? 

Waarom moeilijk doen als het makkelijk kan? Wanneer je je proces kunt aanpassen aan een standaard oplossing is dat het snelste. Maar geen enkele organisatie werkt alleen volgens bestaande standaarden. Onze maatwerkoplossingen gaan je helpen op die plekken waar je onderscheidend, flexibel en wendbaar wilt zijn. ‘Every company is a software company’.

Sprint gebaseerd bouwen

Agile wint steeds meer terrein, onze softwareoplossingen kunnen via allerlei projectvormen worden gerealiseerd: Agile, watervalmethode of zelfs een combinatie. Wij zorgen dat het aansluit.

De overstap naar sprint-gebaseerd bouwen, betekent het einde van big bang-software-releases. Regelmatig kleine aanpassingen doen gaat sneller en is betrouwbaarder. Het maakt je minder kwetsbaar, omdat je na iedere sprint al inzage krijgt in wat er is gebouwd. Daarbij zet onze DevOps-aanpak in op maximale integratie tussen het beheer en de ontwikkeling van software.

Fit for purpose software

Fit for purpose software in het kort

Bekijk de korte animatie

Wanneer ga je op zoek naar maatwerk?

Je wil meer focus op innovatie; Om betekenisvol te zijn/blijven/worden zijn standaardoplossingen niet altijd voldoende

Je zoekt naar meer onderscheidend vermogen; Je wil je als bedrijf onderscheiden van de concurrentie, maatwerk kan je hierbij een voorsprong geven 

Je wil flexibeler zijn; Snel iets nieuws opzetten met software, op een duurzame manier. 

Je wil je processen digitaliseren; In standaard software is het vaak kostbaar om onderscheidende businessprocessen 'effortless' en 'fit for purpose' in te richten. 

Je wil wendbaar zijn en blijven; legacy software moderniseren, om je weerbaar en wendbaarder te maken. 

Fit for purpose software

Maatwerksoftware pusht business

Je wilt inspelen op trends in de markt. Dus wil je snel kunnen schakelen van idee naar operationeel resultaat. Maar hoe?

Wat we doen

Conclusion heeft met haar kennis van verschillende low-code platformen en traditionele ontwikkeltalen, de mogelijkheid om ‘Fit for purpose’ software te leveren waarmee je elke uitdaging aankan.

Centraal staat maatwerk softwareontwikkeling. Dat betekent het bedenken, concreet maken, ontwerpen, programmeren, ontwikkelen, documenteren, testen, onderhouden en uitbreiden van applicaties, frameworks en andere toepassingen die geschikt zijn voor gebruik op desktop, mobiel of tablet.

Onze werkzaamheden concentreren zich rond drie gebieden: 

  • We adviseren je over het gebruik van high-code, low-code of no- code. Een quickscan is ons startpunt. We presenteren een architectuurvisie, die enerzijds past bij de in kaart gebrachte processen en de mogelijke ontwikkelplatformen en anderzijds bij je bestaande IT landschap. Samen bepalen we wat de beste fit is. 

  • We maken gebruik van alle vormen van design; to-be process digitalisatie, gebruikers persona’s, een productvisie en productroadmap. 

  • We ontwikkelen de gewenste functionaliteiten op basis van de architectuurvisie, designoutput en vooral voortschrijdend inzicht.  

Wat het oplevert

Evenwichtige keuzes: Je maakt keuzes op basis van een open en onafhankelijke dialoog. Zo kom je tot de juiste technologie voor jouw situatie.
'Fit for purpose' software: Maximaal ondersteuning voor jouw uitdagingen.
Van begin tot eind ontzorging: Conclusion ontzorgt het gehele applicatie-levenscyclus-proces. We blijven ´aan boord´, van initiatie tot demobilisatie om je IT-landschap ‘fit’ te houden en de gebruikers te begeleiden.
Zo’n kort mogelijke time-to-market: Je loopt voorop bij marktontwikkelingen. Inhaken gebeurt snel en efficiënt.
Versneld kunnen digitaliseren: Je benut digital ‘touchpoints’ optimaal. Dit ligt ten grondslag aan de ontwikkeling van je business.
Optimale economische waarde: Maatwerk software laat bedrijfsprocessen sneller en efficiënter verlopen. Daarvan pluk je de vruchten en geef je de concurrentie het nakijken.

Waar je begint

Je kunt bij ons terecht met elke vraag, in elke fase en voor elk portfolio. Stel gewoon je vraag. We staan voor je klaar om vanuit elke beginsituatie een project te bekijken, te starten, uit te voeren en te beheren.

Benut de kracht van ons ecosysteem

Wie sneller wil kan niet om low-code applicaties heen. Vanuit vakmanschap vernieuwen en versnellen.

  • Conclusion Low Code Company

  • Applicatieontwikkeling
  • ERP ontvlechting
  • Legacy vervanging
  • Bedrijfsprocessen digitaliseren
  • Native mobile apps

'Fit for purpose' software is één van de 8 thema’s waarmee we jouw vragen rond digitalisering en transformatie beantwoorden.

Onze visie op Fit for purpose software

Scrum werkwijze

Nieuw fundament zonder uitval van cruciale applicatie-onderdelen

Voor een groot deel van de Nederlandse decentrale overheid is de Enterprise applicatie Makelaarssuite van PinkRoccade Local Government bedrijfs-cruciaal. Lees hier hoe een nieuw fundament met succes tot stand kwam dankzij wederzijds vertrouwen en de pragmatische aanpak van First8.

Breng jij de klant verder met maatwerk High Code, Low Code of No Code?

Werk dat ertoe doet. En altijd net even anders dan anders is. Ontdek hier je mogelijkheden.
werken-bij-meeting
Vergaderen op het werk bij Conclusion
Contact opnemen
Werken bij Conclusion
Werken bij Conclusion
Werken bij Conclusion

Ook profiteren van IT op de beat van je business?

Daniëlle Graat

Daniëlle Graat

Directeur Conclusion Low Code Company
dgraat@conclusion.nl