• Thema's

  Waar we je mee ondersteunen

 • Hoe we met succes voor een scala aan klanten van betekenis zijn geweest

 • Met welke expertises en bedrijven we grote en kleine vraagstukken oplossen

 • Meer over in welke markten en sectoren we voor onze klanten opereren

 • Over Conclusion, onze werkwijze en wat we voor je kunnen betekenen

 • Nieuws en artikelen uit ons ecosysteem

Thema

Emerging technologies

Nieuwe technologie op waarde beoordelen en toepassen.

Robotics neemt digitaal proces over

Zet de toekomst naar je hand

Technologie is het vliegwiel voor het vergroten en vernieuwen van de business(processen). Als differentiator, als accelerator. Hoe stel je vast welke technologie voor jouw bedrijfsvoering van onderscheidende waarde is? Op welke ervaringen kun je verder bouwen - en kan dat ook met een partner? Hoe maak je gestructureerd de stappen van verkenning naar proof of concept, en vervolgens naar een toepassing met blijvende impact die je dan samen blijft door ontwikkelen?

Dicteer de toekomst

Er valt heel veel te kiezen als het gaat om nieuwe technologieën die verschillende vormen van innoveren mogelijk gaat maken. De vraag is: waar zet je je spaarzame resources op in? Graag delen we onze eerdere technologieverkenningen en ontwikkelde toepassingen met je. Dit geeft je zicht op welke technologieën op onze technologie-radar staan en hoe we deze hebben omarmd. Of we pakken een technologieverkenning concreet en stapsgewijs met je op en brengen deze in relatie met digitale ambities. Bij elke stap – exploreren, beproeven en ontwikkelen – geven wij je advies (gevraagd en ongevraagd) en helpen we deze initiatieven in productie te nemen.

Experimenteren binnen veilige grenzen

En ja, ook bij ons staat zorgvuldigheid voorop. Maar we zijn niet te benauwd om tegen grenzen aan te schuren om echt tot waarde te zijn. Als jouw partner in innovatief ondernemerschap nemen wij het voortouw in het organiseren van ‘voortbrenging van innovaties naar diensten en producten’ en de benodigde kennis en expertise in het personeelsbestand maar ook hoe deze waardecreatie financieel te benaderen. Doorlopende innovatie verweven in je organisatie op basis van co-creatie: daar kun je van op aan.

Conclusion Technology Radar

De Conclusion Technology Radar

In één oogopslag zien met welke Technologie Trends Conclusion actief is. In welke techtrend zien we echt potentie, onderzoeken we de mogelijkheden, realiseren we de eerste praktijktoepassing of is het al onderdeel van ons standaardportfolio.

tussen de bedrijven door podcast

Tussen de bedrijven door

In de podcast Tussen de bedrijven door neemt collega Tessel Zandstra ons mee in de wereld van innovatie. Iedere aflevering gaat ze met een collega op pad naar één van onze bedrijven, om daar het gesprek te voeren met een andere collega uit ons ecosysteem. Het onderwerp: een technologische trend die voor beide collega’s centraal staat in hun werk.

Bekijk de Emerging Technologies animatie

Emerging technologies in het kort

Bekijk de korte animatie
Robotics neemt digitaal proces over

Dashboard ‘voorspelt’ storingen

ERIKS sluit werktuigbouwkundige componenten aan op IoT-platform. Een stap vooruit in predictive maintenance.

Wat we doen

 1. Exploreren van technologie 

We delen onze kennis en bevindingen van onze technologieverkenningen met je. Deze voerden we zelf uit, soms met klanten én technologiepartners (SAP, Microsoft, etc.). Met deze technologieverkenningen geven we je inzicht in de eventuele waarde ervan voor jouw doel. Met daarbij de focus van waaruit ze zijn uitgevoerd. Denk aan lifecycle management in het ICT landschap, het vervangen of verbeteren van bestaande functionaliteiten, verbeteren van services of het verrijken van een portfolio. Dit alles in een format waarop jij verder kunt bouwen.

 

 1. Technologie @ work  

Graag delen we onze klantcases met je die na het verkennen, uitdiepen en beproeven hebben geleid tot een concrete toepassing bij klanten. Soms zijn ze ook via een andere route ontstaan, bijvoorbeeld door bestaande technologie in een andere context toe te passen i.c.m. een andere technologie. Ons productteam vertelt je graag hoe deze technologie als toepassing breder inzetbaar is, en welke aanpassingen jij daar eventueel nog voor nodig hebt. Interesse? We starten met een demonstratie.

 

 1. Samen verkennen en ontwikkelen 

We begeleiden je graag om zo’n technologie dóór te ontwikkelen naar een concrete toepassing en dit structureel in de organisatie te borgen (en het aansluiten van de stakeholders). Denk hier aan het organiseren van fusion teams (of BusSecDevOps) om zowel de bedrijfsonderdelen, Digital én IT in een team te hebben. Onze ervaring verschaft hiervoor een stevige basis: effectiviteit staat voorop, het voortbrengen van innovatie geven we gestructureerd vorm. Daarbij helpen we je bij het valideren van de proof of concept en proof of value / purpose. Wil je een kostenraming opstellen of verkennende business case uitvoeren? Ook daarbij reiken we je graag de helpende hand.

Wat het je oplevert

Een helder beeld van welke technologie in jouw bedrijfsvoering van waarde kan zijn
Houvast bij het concreet maken van de toepassing van deze technologie en focus op de blijvende impact ervan
Een partner met wie je de hele executie rond innovatie samen realiseert (proof of concept/value/purpose)
Duidelijke keuzes in de technologie die je digitale transformatie ondersteunt, met inbegrip van de weg ernaar toe
Ideeën en inzichten uit onze verkenningen. Dit voorkomt dat je tegen kinderziektes aanbotst of het wiel opnieuw uitvindt
Een gestroomlijnde start: je bouwt door op verkenningen of bestaande toepassingen

Waar je begint

Je kunt bij ons terecht met elke vraag of als je gewoon onze ervaringen wil horen, in elke fase. Stel gerust je vraag. We staan voor je klaar om vanuit elke beginsituatie een innovatie te begeleiden, samen uit te voeren en structureel het innovatieproces te implementeren.

Benut de kracht van ons ecosysteem

Consultancy op het snijvlak van business en IT. Wij verbinden visies en doelen aan een effectieve digitale strategie.

 • Conclusion Consulting

 • Digitale strategie
 • Leiderschap
 • Verandermanagement
 • Prestatieverbetering

Emerging technologies is één van de 8 thema’s waarmee we jouw vragen rond digitalisering en transformatie beantwoorden.

Onze visie op Emerging technologies

Bieten Advies Systeem

Mooiere bieten en minder milieudruk? Data werkt!

Het innovatieve Bieten Advies Systeem (BAS) helpt 9.000 coöperatieve telers om hun bietenoogst te optimaliseren. Slim gebruik van data verhoogt de kwaliteit en verlaagt de milieueffecten. Cosun Beet Company (voorheen Suiker Unie) ontwikkelde BAS samen met Conclusion Low Code Company, SAP en Mendix.

Gids jij de klant door het spectrum van nieuwe technologieën?

Werk dat ertoe doet. En altijd net even anders dan anders is. Ontdek hier je mogelijkheden.
werken-bij-meeting
Vergaderen op het werk bij Conclusion
Contact opnemen
Werken bij Conclusion
Werken bij Conclusion
Werken bij Conclusion

Benieuwd naar welke technologie je verder gaat helpen?

Sander Rosenhart

Sander Rosenhart

Sales & Business development
Business Done Differently Powered by Conclusion
© Conclusion 2022   |  De kleine lettertjes  |  Privacy & Security  |  Cookies
 • Thema's
© Conclusion 2022   |  De kleine lettertjes  |  Privacy & Security  |  Cookies