Business continuity

Waar je digitale businessambities ook liggen: je moet kunnen vertrouwen op je cruciale (IT)systemen. Bij Conclusion brengen we je kritische IT 24/7 naar het allerhoogste niveau, zodat jij vooruit kunt blijven kijken. Nachtrust-as-a-Service noemen we dat.

Thema | Business Continuity

Elke seconde ‘in control’

Om kritische IT beschikbaar, wendbaar en weerbaar te maken, beginnen we bij de bestaande situatie. We voeren vernieuwingen beheerst uit en borgen de continuïteit van jouw processen. Tegelijk werken we aan optimalisaties en innovaties die jullie ambities ondersteunen. Elke seconde in control. Zo behoud je interactie tussen continuïteit en innovatie.

(Bedrijfs)kritische systemen

Dagelijks zijn miljoenen Nederlanders afhankelijk van de beschikbaarheid van energie, water, logistiek, openbaar vervoer, en nog veel meer. De betekenis van kritische IT-systemen is daarin onmisbaar. We vinden dat alles gewoon moet werken. Downtime is geen optie.

TWO model: verbind business en IT

Op die interactie spelen we in met ons TWO model. Het TWO model maakt samenhang tussen jouw business en IT-thema’s helder en overzichtelijk. Wat je vraag ook is, Conclusion staat voor je klaar om vanuit elke beginsituatie een project te bekijken, te starten, uit te voeren en te beheren.

Business continuity

Business continuity in het kort

IT speelt een sleutelrol in iedere business, vooral als je 24/7 operationeel moet blijven. Wat zijn in jouw organisatie de cruciale business processen waarbij stilstand geen optie is? Bekijk de korte animatie voor onze business continuity aanpak.

Wat het je oplevert

Gegarandeerde business continuïteit
Optimaal en veilig gebruik van private, hybrid en public cloud
Gezonde en schaalbare IT/OT-omgeving met de juiste verdeling van IT resources
Significante verlaging van verstoringen
Transparantie. We maken een einde aan inefficiënties en verborgen kosten
Goede nachtrust, veiligheid en ruimte voor focus op innovatie

Hoe we het aanpakken

We bieden 24/7 IT-dienstverlening om jouw organisatie dag en nacht draaiende te houden. Hierin staat de drie-eenheid mens, organisatie en techniek centraal.

Mens

Onze teams kennen de klantprocessen en business impact van binnen en buiten. Strategie en uitvoering werken zeer nauw met elkaar samen. Met deze gebundelde kennis wordt sneller ingespeeld op impact en net dat stapje vooruit gedacht om jouw processen optimaal te ondersteunen.

Organisatie

De organisatie van Conclusion Mission Critical is opgebouwd uit twee modellen om zo de beschikbaarheid, wendbaarheid en weerbaarheid voor elke situatie te garanderen. Het ene model gefocust op stabiliteit, veiligheid en nauwkeurigheid, het andere op agility, behendigheid en snelheid. Voor elke klant optimaal gecombineerd zodat voor elke situatie we altijd de beste oplossing hebben. Belangrijk onderdeel van deze organisatie is een vanuit Nederland opererend 24/7 Mission Critical Operations Center. Vanuit hier wordt de continuïteit van alle kritische diensten en processen gemonitord en beheerd, zodat alle IT-systemen te allen tijde beschikbaar en weerbaar zijn.

Techniek

We ontwerpen, implementeren en beheren hoogwaardig kritische IT-omgevingen, zowel on-premise als in de cloud (private, public of hybrid). Hierbij maken we gebruik van een combinatie van A-label producten, open source spelers en eigen ontwikkelde software.

Laat je inspireren

digitale transformatie door ERP-systeem Windpark Delfzijl Noord

Samen onderweg naar een adaptive én connected enterprise

Conclusion Mission Critical operations center mannen achter pc

Jouw business in control en klaar voor de toekomst

Conclusion Mission Critical is binnen het Conclusion ecosysteem dé IT-expert op het gebied van kritische processen ondersteunen in het hart van de Nederlandse maatschappij. 24/7 dragen zij zorg voor IT-omgevingen waar veiligheid, flexibiliteit en beschikbaarheid van (levens)belang zijn. In control today, innovate for tomorrow.

Onze dienstverlening

9

Thema's

25+

Bedrijven

8

Markten

Een succesvolle digitale transformatie is nooit draaien aan één knop. Op die interactie spelen we in met onze dienstverlening. Maak kennis met onze negen thema’s en ons unieke TWO model.

Meer weten over business continuity en onze nachtrust-as-a-service?

Marc de Beer

Marc de Beer

Directeur
Mdebeer@conclusion.nl