Yellowtail – fresh ideas proven results

Yellowtail ontwerpt, bouwt en beheert al meer dan 15 jaar, onderscheidende digitale en data-gedreven software-oplossingen voor de financiële sector.

23 juli 2020   |   Nieuws   |   Door: Conclusion

Deel

Yellowtail office buitenkant

Yellowtail ontwerpt, bouwt en beheert al meer dan 15 jaar, onderscheidende digitale en data-gedreven software-oplossingen voor de financiële sector. Daarnaast speelt de propositie Key Control Dashboard een vooraanstaande rol met het leveren van ‘in control’ oplossingen voor de (semi-) overheid en de financiële sector. Yellowtail heeft een heldere missie voor ogen; een bijdrage leveren aan het verbeteren van de kwaliteit van het financiële leven van de consument. Met de inzet van slimme technologie helpen de producten en diensten van Yellowtail consumenten te activeren, handelingsperspectief te geven en vertrouwen te bieden in het maken van (betere) financiële beslissingen.

Financiële dienstverleners dichter bij hun klanten

Onder meer pensioenfondsen, banken en verzekeraars worden door Yellowtail geholpen vanuit de positionering ‘Fresh Ideas, Proven results’. Yellowtail blijft van idee tot oplevering, en veelal ook daarna, betrokken. De focus ligt op een ultieme klantervaring, de consument aan het roer van zijn financiële leven. Door de combinatie van consultancy, eigen producten en maatwerk software ontwikkeling, heeft Yellowtail alles in huis om innovatieve concepten te bedenken, maar ook te ontwikkelen en desgewenst te hosten en in beheer te nemen. Yellowtail combineert expertise van de financiële markt, IT, data-science en User Experience met innovatievermogen en implementatiekracht.

Integrale inkomen, pensioen- en vermogen oplossingen

Consumenten vinden het financiële vraagstuk vaak een ingewikkeld onderwerp. Daarom schuiven ze het nogal eens langdurig voor zich uit, totdat het te laat is. Dit komt doordat het schort aan de manier waarop consumenten geïnformeerd worden en het gebrek aan de juiste middelen waarmee zij inzicht kunnen krijgen in hun situatie, nu én straks. Daarom heeft Yellowtail integrale oplossingen ontwikkeld. MyLife bijvoorbeeld, is een uniek robo-advies platform dat op een leuke, effectieve en heel gemakkelijke manier de dialoog met een consument aangaat. Door het realtime ophalen van brondata (van onder andere Mijnpensioenoverzicht, Belastingdienst, UWV en DigiD) wordt de financiële situatie van de consument én zijn of haar eventuele partner nu en in de toekomst inzichtelijk gemaakt. Op basis van dit inzicht kunnen financiële instellingen kansen en risico’s signaleren en hierbij relevante producten en diensten aanbieden en direct afsluiten.

“Als onderdeel van Conclusion kan Yellowtail echt een volgende stap zetten"

Matthijs Mons, Managing Director Yellowtail

Innovatie en optimalisatie van hypotheekprocessen

Steeds meer consumenten willen een hypotheek (deels) online kunnen afsluiten in een aantal simpele stappen. En deze behoefte vertaalt zich ook door naar de hypotheekbeheerfase. Dat scheelt tijd, geld en gedoe. Omnichannel hypotheek bedieningsconcepten zijn de nieuwe norm. Niet alleen in de oriëntatie, advies- en acceptatiefase, maar ook in beheer. Eenvoud, lage kosten en snelheid zijn daarin belangrijk voor de consument, die zelf grip wil hebben op het proces.

Yellowtail specialiseert zich daarom in (datagedreven) innovatie en optimalisatie van hypotheekprocessen. Of het nu gaat om het aanvraagproces of om het ontwikkelen van een vernieuwende beheeromgeving zoals met de propositie MyMortgage. En met de eigen robo-advies oplossing HypotheekAssist heeft Yellowtail een baanbrekende oplossing in huis om hypotheekadviseurs te ondersteunen in het snel berekenen van een optimaal advies.

Organisaties in control brengen

Klanten hebben een toenemende behoefte om continu aantoonbaar in control te zijn op hun processen. Met het Key Control Dashboard (KCD) heeft Yellowtail de meest integrale Governance Risk en Compliance (GRC) en ISMS oplossing in huis. KCD levert een bewezen product, geleverd door een team dat beschikt over veel specifieke en relevante expertise aan de Nederlandse markt en is volledig doorontwikkeld voor grote financiële instellingen en (semi-) overheid. 

Yellowtail 111934107884

Als onderdeel van Conclusion kan Yellowtail een volgende stap zetten door zich samen met de andere labels beter te kunnen positioneren bij grote accounts in het ecosysteem. Ook zorgt de samenwerking met Concusion voor meer slagkracht om grote projecten op te kunnen pakken. Andersom draagt de domeinkennis en data driven expertise weer bij aan de kracht van Conclusion als digitale transformatiespeler.

Benieuwd geworden en meer weten over Yellowtail?

Neem dan contact met ons op en kijk eens op yellowtail.nl.

Een ding is zeker. Er kan meer dan je denkt.

Neem contact met mij op

Yellowtail

Matthijs Mons

Managing Director Yellowtail | Conclusion
Business Done Differently Powered by Conclusion
© Conclusion 2023   |  De kleine lettertjes  |  Privacy & Security  |  Cookies
  • Thema's
© Conclusion 2023   |  De kleine lettertjes  |  Privacy & Security  |  Cookies