Podcast: Event streaming

Event Streaming staat in onze Conclusion Emerging Technologies Radar en zit in ons portfolio. Geen conventionele ask, don't tell architectuur waarbij services op elkaar reageren, maar een tell, don't ask architectuur waarbij continue events worden gestreamd. Flexibel, en het stelt organisaties in staat om realtime te reageren op gebeurtenissen. Het levert een accurate, responsieve en gepersonaliseerde customer experience op. Het is de ideale intermediair tussen data, maar maakt dat het ook het Ei van Columbus?

Ivo Odijk van Xforce en Maxime Janssen van Amis schoven aan bij onze opname in Nieuwegein om je er alles over te vertellen.

14 september 2022   |   Podcast   |   Door: Conclusion

Deel

Podcast Event streaming

Luister aflevering 5: Event streaming

Podcast Apple

Apple Podcasts

Tussen-de-bedrijven-door

Over de podcast

Het onderwerp van deze serie: een technologische trend die voor beide collega’s centraal staat in hun werk. Tessel bespreekt op laagdrempelige wijze wat we allemaal doen rondom innovatieve onderwerpen zoals Low Code, Computer Vision, Internet of Things en Virtual assistants. Allemaal onderwerpen van onze Conclusion Emerging Technologies Radar

Wat betekent bijvoorbeeld E-herkenning of Event Streaming voor onze klanten? Welke innovatieve oplossingen hebben wij klanten geboden? Deze podcast biedt een kijkje in onze keuken voor iedereen die ons beter wilt kennen. Maak kennis met onze mensen en hun ambities, en hoe ze elkaars expertises bundelen tot krachtige oplossingen voor onze klanten.

Benieuwd naar onze andere innovatieve trends?

Bekijk onze Conclusion Technology Radar

Conclusion Technology Radar

De Conclusion Technology Radar

In één oogopslag zien met welke Technologie Trends Conclusion actief is. In welke techtrend zien we echt potentie, onderzoeken we de mogelijkheden, realiseren we de eerste praktijktoepassing of is het al onderdeel van ons standaardportfolio.