Podcast: Computer Vision

Computers 'zien' geen afbeeldingen zoals wij ze zien. Ze zien nullen en enen. Computer vision is de kunst om computers aan te leren beelden te herkennen in die nummers. In deze zesde aflevering van Tussen de bedrijven door nemen Tessel en haar studiogasten je mee in de werking van computer vision. Naast voorbeelden in de praktijk praten ze over foutmarges, transparantie, privacy en over wat deze technologie ons in de toekomst gaat brengen.

Aan tafel zitten Sébastien Bodart - business consultant bij Mediaan Conclusion, en Bastiaan Sjardin - CTO bij Hot ITem Conclusion. Twee experts op het gebied van computer vision, machine learning en AI.

28 september 2022   |   Podcast   |   Door: Conclusion

Deel

podcast tussen de bedrijven door computer vision

Luister aflevering 6: Event streaming

Podcast Apple

Apple Podcasts

Tussen-de-bedrijven-door

Over de podcast

Het onderwerp van deze serie: een technologische trend die voor beide collega’s centraal staat in hun werk. Tessel bespreekt op laagdrempelige wijze wat we allemaal doen rondom innovatieve onderwerpen zoals Low Code, Computer Vision, Internet of Things en Virtual assistants. Allemaal onderwerpen van onze Conclusion Emerging Technologies Radar

Wat betekent bijvoorbeeld E-herkenning of Event Streaming voor onze klanten? Welke innovatieve oplossingen hebben wij klanten geboden? Deze podcast biedt een kijkje in onze keuken voor iedereen die ons beter wilt kennen. Maak kennis met onze mensen en hun ambities, en hoe ze elkaars expertises bundelen tot krachtige oplossingen voor onze klanten.

Benieuwd naar onze andere innovatieve trends?

Bekijk onze Conclusion Technology Radar

Conclusion Technology Radar

De Conclusion Technology Radar

In één oogopslag zien met welke Technologie Trends Conclusion actief is. In welke techtrend zien we echt potentie, onderzoeken we de mogelijkheden, realiseren we de eerste praktijktoepassing of is het al onderdeel van ons standaardportfolio.