KleinGeluk brengt IT-infrastructuur onder bij Conclusion

Door haar IT-infrastructuur en werkplekken uit te besteden wordt KleinGeluk volledig ontzorgd. Bovendien profiteert de zorginstelling van een optimale informatiebeveiliging, continuïteit en vernieuwing van haar IT-diensten.

19 november 2019   |   Nieuws   |   Door: Conclusion

Deel

KleinGeluk brengt haar IT-infrastructuur onder bij Conclusion.

Zorgorganisatie KleinGeluk brengt haar IT-infrastructuur onder bij Conclusion. Door haar IT-infrastructuur en werkplekken uit te besteden aan Conclusion wordt KleinGeluk volledig ontzorgd. Bovendien profiteert de zorginstelling van een optimale informatiebeveiliging, continuïteit en vernieuwing van haar IT-diensten. De zorginstelling maakt gebruik van de Conclusion 365 Workspace, Cloud Hosting op basis van Microsoft Azure en netwerkdiensten van Conclusion.

De bedrijven hebben op 28 oktober 2019 een overeenkomst getekend voor ten minste vijf jaar. KleinGeluk kiest voor Conclusion vanwege de flexibiliteit en de doelmatige invulling van de dienstverlening.

Gezamelijke tekenfoto 2 111955427694

Op de foto van links naar rechts: Karina Gonet - accountmanager Conclusion FIT, Renée Laurens - manager ondersteunende bedrijfsvoering KleinGeluk, Ellen van Harten - ICT adviseur KleinGeluk, Leon van Meel - directeur Conclusion FIT, Sander Rosenhart - strategie & business development Conclusion, Gert Heysteeg - directeur IT services en Ton Lijten - voorzitter raad van bestuur KleinGeluk). 

“Een effectieve IT-infrastructuur met goede informatiebeveiliging is van groot belang voor het bieden van kwalitatieve zorg- en dienstverlening. Het komt ten dienste van onze cliënten, wiens veiligheid, zorg, welzijn en persoonlijke geluksmomenten bij ons voorop staan.”

Ton Lijten, voorzitter Raad van Bestuur KleinGeluk:

“Met onze focus op maatschappelijk relevante dienstverlening én de zorgmarkt ben ik trots op de keuze van KleinGeluk voor Conclusion. Binnen elke zorgorganisatie staan een effectieve ICT en Informatiebeveiliging bovenaan de agenda. We ontzorgen KleinGeluk op deze gebieden waarbij wij als Conclusion ook kunnen helpen bij hun kernsystemen AFAS en Nedap ONS.”

Gert Heysteeg, directeur bij Conclusion:

Over KleinGeluk

KleinGeluk is een organisatie voor ouderenzorg in Apeldoorn, waar keuzevrijheid en persoonlijke geluksmomenten voor de cliënt voorop staan. De zorgorganisatie is in 2018 ontstaan uit een fusie tussen De Zorgmensen en De Goede Zorg. Zij biedt kleinschalige en persoonlijke dienstverlening op het gebied van wonen, welzijn en (specialistische) zorg. Er zijn zo’n 850 medewerkers in dienst en 700 vrijwilligers actief. Betrokken en professioneel zetten zij zich dagelijks in voor persoonlijke ondersteuning en aandacht. Vanuit het concept Positieve Gezondheid worden behoeften en wensen samen met de cliënt afgestemd. Meer informatie is te vinden op www.kleingeluk.nl

Over Conclusion
Conclusion is een IT-dienstverlener met een focus op business transformatie en IT-services. Het bedrijf is ingericht als ecosysteem waarbinnen alle bedrijven hun eigen expertise hebben en dit combineren om klanten zowel domein- en technologische expertise als flexibiliteit te bieden. Door verantwoordelijkheid te nemen voor maatschappij- en missiekritieke bedrijfsprocessen en systemen onderscheidt het zich van andere IT-dienstverleners. Conclusion richt zich binnen de Nederlandse markt op middelgrote tot grote klanten in het hart van de maatschappij.

Een ding is zeker. Er kan meer dan je denkt.

Gert Heysteeg

Gert Heysteeg

Business Done Differently Powered by Conclusion
© Conclusion 2023   |  De kleine lettertjes  |  Privacy & Security  |  Cookies
  • Thema's
© Conclusion 2023   |  De kleine lettertjes  |  Privacy & Security  |  Cookies