Conclusion zet in op internationale groeistrategie

Met herfinanciering van 410 miljoen bouwt Conclusion door op succes in Nederland

Business Transformatie en IT-dienstverlener Conclusion heeft succesvol een herfinanciering van 410 miljoen euro afgerond om verdere groei te financieren. Met het solide succes in Nederland als basis, zet de IT-dienstverlener in op internationale expansie. Daarnaast zet Conclusion de financiering in voor versterking van de Nederlandse operatie, om relevantie voor haar klanten verder uit te bouwen. De voorwaarden van de financiering worden deels gekoppeld aan het behalen van diverse duurzaamheidsdoelstellingen van Conclusion.

1 maart 2023   |   Nieuws   |   Door: Conclusion

Deel

Internationale groei voor Conclusion met herfinanciering

Engbert Verkoren, CEO bij Conclusion: “De nieuwe financiering biedt ons de benodigde continuïteit en flexibiliteit om onze groeiambities voor de komende jaren in te vullen. In Nederland zien we verdere groeimogelijkheden en daarnaast vragen onze klanten om dienstverlening buiten Nederland.”

De eerste stap die Conclusion zet is het opschalen van capaciteit. Verkoren: “Gezien de aanhoudende uitdaging van een toegenomen vraag versus schaarste op de Nederlandse arbeidsmarkt, ligt de eerste prioriteit bij het structureel opschalen van onze near- en offshorecapaciteit. Dit zal gebeuren door uitbreiding van de bestaande operatie in Zuid-Afrika en investeringen in Portugal. Vervolgens willen we ons bewezen succesvolle Nederlandse ecosysteem-model, ook in andere landen gaan introduceren. Hiermee beginnen we in de Duitse en Portugese markt.”

Emiel van Boxtel, CFO bij Conclusion: “Als onderdeel van het binnenhalen van de herfinanciering, kiezen we er bewust voor om een deel van de rente van de financiering te koppelen aan het behalen van duurzaamheidsdoelstellingen. De vaststelling van de exacte KPI’s vindt de komende maanden plaats, in overleg met de verstrekkers.”

Conclusion werd bij deze herfinanciering geadviseerd door NielenSchuman, die ook de herfinanciering coördineerden. De financiering is gecommitteerd door een consortium van banken en fondsen.

Over Conclusion

Conclusion is een IT-dienstverlener die opereert als bruggenbouwer tussen strategie, business en technologie. Het bedrijf onderscheidt zich door het ecosysteem van ruim 25 Nederlandse expertbedrijven op het vlak van business transformatie en IT-services. Ieder van deze bedrijven is een autoriteit op het eigen vakgebied. Gezamenlijk begeleiden zij middelgrote tot grote bedrijven en overheden op hun digitale reis naar morgen. Conclusion neemt verantwoordelijkheid voor missie- en maatschappijkritische bedrijfsprocessen en systemen, in het hart van de Nederlandse samenleving.

Business Done Differently Powered by Conclusion
© Conclusion 2023   |  De kleine lettertjes  |  Privacy & Security  |  Cookies
  • Thema's
© Conclusion 2023   |  De kleine lettertjes  |  Privacy & Security  |  Cookies