Conclusion wint prestigieuze Computable Award!

Conclusion heeft de Computable Award 2019 gewonnen voor 'Partnerproject van het Jaar'. In samenwerking met Eneco en Microsoft hebben we Eneco naar de cloud gemigreerd.

30 oktober 2019   |   Nieuws   |   Door: Conclusion

Deel

Ontwerp zonder titel 30 111955514675

Op dinsdagavond 29 oktober heeft Conclusion haar nominatie voor de Computable Awards weten te verzilveren in de categorie ‘Partnerproject van het Jaar’. Conclusion dong samen met 9 anderen mee om deze prestigieuze prijs. Met dank aan het publiek en een nauwe samenwerking met Eneco en Microsoft ging Conclusion met de prijs naar huis.

Computable Awards

De Computable Awards zijn de belangrijkste ICT-prijzen van Nederland. De prijzen worden uitgereikt aan bedrijven, projecten en personen die de lezers van het ICT-vakblad onderscheidend vinden. Er zijn prijzen te vergeven in diverse categorieën. Conclusion is genomineerd in de categorie ‘Partnerproject van het jaar’. Hierbij gaat het om een project waaraan minimaal drie partijen succesvol hebben samengewerkt. Met in totaal 101 inzendingen, is Conclusion maar wat trots dat zij tot de top 10 genomineerden behoren.

Partnerproject van het Jaar – Eneco naar de Cloud

Energieleverancier Eneco is in samenwerking met Conclusion overgestapt naar de cloud om de transitie naar duurzame energie in de volgende versnelling te zetten. Het energiebedrijf heeft als doel om zo efficiënt mogelijk duurzame energieoplossingen te ontwikkelen, waardoor het voor de snelheid en flexibiliteit een logische stap was om naar de cloud te migreren. In samenwerking met Conclusion nam Eneco het lot in eigen handen en zette zij haar SAP-omgeving over naar Microsoft Azure. In zeven weken tijd werd 17,5 terabyte aan data overgezet naar een door Conclusion beheerde public cloud. Eneco is hiermee de eerste in Nederland die zo snel en in deze omvang het hele SAP-landschap naar een Azure-omgeving heeft gemigreerd!

Bedankt voor het stemmen

De winnaar in de categorie ‘Partnerproject van het Jaar’ is voor 100% bepaald door lezers en bezoekers van Computable.nl. Dank aan eenieder die op ons gestemd heeft!

Eneco sap azure 111957257508

Een ding is zeker. Er kan meer dan je denkt.

Gert Heysteeg

Gert Heysteeg

info@conclusion.nl
Business Done Differently Powered by Conclusion
© Conclusion 2023   |  De kleine lettertjes  |  Privacy & Security  |  Cookies
  • Thema's
© Conclusion 2023   |  De kleine lettertjes  |  Privacy & Security  |  Cookies