• Thema's

    Waar we je mee ondersteunen

  • Hoe we met succes voor een scala aan klanten van betekenis zijn geweest

  • Met welke expertises en bedrijven we grote en kleine vraagstukken oplossen

  • Meer over in welke markten en sectoren we voor onze klanten opereren

  • Over Conclusion, onze werkwijze en wat we voor je kunnen betekenen

  • Nieuws en artikelen uit ons ecosysteem

Conclusion bundelt managed cloud- en applicatie dienstverlening in Conclusion Enablement

-Persbericht-

Nieuwe organisatie richt zich op de digitale transformatie van klanten met integrale expertise en dienstverlening: applicaties, public cloud platformen, modern workplace en security.

Conclusion Future IT en Conclusion Application Innovation bundelen hun krachten en gaan samen verder als Conclusion Enablement. Conclusion Application Innovation is van oorsprong expert in applicatieontwikkeling, -transformatie, -beheer en -onderhoud. Conclusion Future IT is een gerenommeerde dienstverlener in workspace, cloud en security services. De nieuwe combinatie is volledig toegerust om haar klanten te ondersteunen bij de veranderende marktvragen rond digitale transformatie.

25 april 2022   |   Nieuws   |   Door: Conclusion

Deel

Een veranderde klantvraag en dienstverlening 

Gert Heysteeg, directeur IT services, over de aanleiding voor deze samengang: “Onze klanten vragen om een complete oplossing voor een toekomstvast IT-landschap, waarin collega’s kunnen beschikken over up-to-date applicaties met zinvolle functionaliteit, gevoed met actuele data en ontsloten via een optimale digitale werkomgeving. Met de gebundelde kennis van Conclusion Enablement zijn we in staat gebruiksvriendelijke platforms in te richten, in een beheersbare en schaalbare omgeving, met volop flexibiliteit om te voorzien in de behoeften van de business. Dit is voor Conclusion een cruciaal onderdeel van onze dienstverlening, gezien onze ambitie om met klanten duurzaam samen te werken aan het realiseren van hun strategische businessdoelstellingen en transformaties.” 

Leon van Meel, directeur van Conclusion Enablement: “Onze ambitie is onze klanten integraal te kunnen bedienen in hun (verdere) digitale transformatie, ongeacht de levenscyclus van hun IT-landschap. We begrijpen dat niet elke organisatie zich op hetzelfde punt in de cloud journey bevindt, hiervoor bieden we veelzijdige expertise en een passend aanbod voor iedere fase van transformatie. Ons doel is het leveren van waarde en comfort in het applicatie-, cloud-, end-user- en security- domein. Dit doen we door juiste beleving – oftewel experience – centraal te stellen in de applicatie functionaliteit, een functioneel en veilig cloudplatform en/of een personagedreven modern workplace. Deze krachtenbundeling maakt dat mogelijk.” 

Over Conclusion Enablement

Conclusion Enablement is een specialist op de Nederlandse markt op het gebied van applicatieontwikkeling, -beheer en -onderhoud, cloudtechnologie, workspace en security services. Met ruim 450 applicatie- en cloudspecialisten neemt Conclusion Enablement de verantwoordelijkheid voor het transformeren en beheren van applicaties en infrastructuur voor klanten zoals ProRail, Heijmans, Facilicom, Ennatuurlijk en Royal FloraHolland. Vanuit vakmanschap wordt gewerkt de optimale klantervaring waarbij het ontwerpen,(door)ontwikkelen en managen van bedrijfskritische systemen centraal staan. Dit vakmanschap komt ook terug in meervoudige partnerships met Microsoft en Amazon Web Services.

Over Conclusion 

Conclusion is een IT-dienstverlener die opereert als bruggenbouwer tussen strategie, business en technologie. Het bedrijf onderscheidt zich door het ecosysteem van ruim 25 Nederlandse expertbedrijven op het vlak van business transformatie en IT-services. Ieder van deze bedrijven is een autoriteit op het eigen vakgebied. Gezamenlijk begeleiden zij middelgrote tot grote bedrijven en overheden op hun digitale reis naar morgen. Conclusion neemt verantwoordelijkheid voor missie- en maatschappijkritische bedrijfsprocessen en systemen, in het hart van de Nederlandse samenleving.

Business Done Differently Powered by Conclusion
© Conclusion 2022   |  De kleine lettertjes  |  Privacy & Security
  • Thema's
© Conclusion 2022   |  De kleine lettertjes  |  Privacy & Security