10-04-2017 / nieuws / Sonja Kok

Conclusion Digital vijf sterren Full Service Internetbureau 2017!

Emerce 100 heeft Conclusion Digital, één van de bedrijven binnen het Conclusion ecosysteem, uitgeroepen tot vijf sterren bureau in de categorie Full Service Internetbureaus (grote bureaus). Dit resultaat is het oordeel van beslissers, werkzaam op het gebied van online marketing, ICT en e-business, die jaarlijks hun mening geven over de prestaties van leveranciers van diensten in de e-business- en marketingbranche.

 

Dare To Disrupt
Conclusion Digital richt zich met ruim 100 professionals op concrete digitale oplossingen voor haar opdrachtgevers zodat ze hun marktpositie ook in dit digitale tijdperk verder kunnen ontwikkelen en verstevigen. Dat gebeurt onder meer door business modellen te ontwikkelen die opdrachtgevers ook echt verder helpen om in hun eigen markt weer innovators te worden. Hoogdravende woorden?

“Nee, daar zijn we niet zo van, we brengen ons werk liever elke dag concreet in praktijk”: Martijn Spek, directeur Conclusion Digital. “Een concreet voorbeeld; samen met één van de grootste leasemaatschappijen ter wereld hebben we een digitaal business model ontwikkeld dat leaserijders veel meer flexibiliteit geeft. Hierbij staat niet de auto centraal, het middel, maar juist het doel, mobiliteit. Je bepaalt als leaserijder zelf in een online portal je mobiliteit. Je kunt kiezen uit een nieuwe of gebruikte auto en die bijvoorbeeld combineren met een elektrische fiets of een ov-kaart. Voordeel voor werkgevers is dat de kostprijs per kilometer aanzienlijk lager ligt en ze minder tijd kwijt zijn aan hun wagenparkbeheer. Na een succesvolle pilot in Nederland staat de leasemaatschappij op het punt om het concept wereldwijd uit te rollen. Een ander voorbeeld is een cliëntvolgsysteem dat we in eigen huis hebben ontwikkeld. De gemeenten Utrecht en Arnhem gebruiken dit, net als het grootste deel van de ruim twintig Veilig Thuis-organisaties. Dit is één van de succesvolle applicaties die we in heel Nederland hebben uitgerold en waarin we blijven investeren om deze geschikt te maken voor andere klanten.”

 

Business Done Differently
Het cliëntvolgsysteem is een voorbeeld dat laat zien dat Conclusion Digital zelf ook investeert in nieuwe domeinen en proposities. Op eigen initiatief, maar ook in samenwerking met klanten en andere partijen.

Martijn Spek: “Net als alle bedrijven binnen het Conclusion ecosysteem investeren wij ook zelf actief in onze klanten en hun markten. Ons ondernemende karakter zit in ons DNA. We helpen met de digitale versnelling van organisaties, en we zijn er trots op dat Nederlandse beslissers dit in 2017 waarderen met vijf sterren!”.