• Contact

    Neem contact met ons op

Klaar voor de uitdagingen van Morgen

Wij ondersteunen onze klanten in de zorg, overheid en onderwijs slagvaardiger te worden door het verbeteren van processen en samenwerking.
Morgens - Klaar voor de uitdaging van morgen

We maken organisaties in het publieke domein slagvaardiger, verbeteren processen en samenwerking en realiseren verandering. Dat is werken aan Vooruitgangskracht. Zo zijn organisaties weer klaar voor de uitdagingen van Morgen.

Onze werkgebieden

Morgens - Contact

Zorg

Morgens heeft brede ervaring in de zorg met opdrachten bij ziekenhuizen en GGZ, zorgorganisaties in de langdurige zorg, GGD’en, landelijke koepelorganisaties en regionale samenwerkingsorganisaties.

Waar we trots voor werken

logo Ministerie van binnenlandse zaken en koninkrijkrelaties
Logo Bravis
KCD
Radboud UMC
D&A medical group | GGD

Onze cases

Morgens - Isala

Isala Oncologisch centrum neemt regie met portfoliovisie

Isala heeft een breed aanbod van oncologische ketenzorg georganiseerd onder de vlag van Isala Oncologisch centrum (IOc).

Morgens is onderdeel van het Conclusion ecosysteem

Profiteer van ons unieke ecosysteem
Bij Conclusion bedienen we onze klanten vanuit een uniek ecosysteem van IT- en business georiënteerde bedrijven. Elk is autoriteit in zijn vakgebied. Vanuit diversiteit inspireren we elkaar en vullen we elkaar aan. Hoe profiteer jij daarvan? Als klant krijg je altijd de beste fit voor jouw vraag. Aansluitend op je strategie en businessdoelen. En nieuwe kansen ontsluitend.

Wij zijn onderdeel van een uniek ecosysteem

79%

Fan Score

500+

Klanten

25+

Topbedrijven

2000+

Betrokken collega's

Binnen het Conclusion ecosysteem is ieder bedrijf een autoriteit op zijn vakgebied. Vraagstukken lossen we afzonderlijk of gezamenlijk voor je op. We denken mee en nemen verantwoordelijkheid voor de uitvoering. We zorgen dat het werkt. We bieden ondersteuning bij alle uitdagingen rond de effectieve inzet van data en digitale technologie. Klaar voor de toekomst van jouw organisatie.

Maak deel uit van ons team!

Werk aan spannende projecten die je talenten en ambities uitdagen!

Bellen, mailen of op de koffie?

Wil je meer weten over onze aanpak, of wil je in gesprek over de mogelijkheden voor jouw organisatie? Neem dan contact met ons op.

Morgens - Contact

Morgens

071 - 3313 640
Kanaalpark 140
2321 JV Leiden
Business Done Differently Powered by Conclusion
© Conclusion 2022   |  De kleine lettertjes  |  Privacy & Security  |  Cookies
  • Contact
© Conclusion 2022   |  De kleine lettertjes  |  Privacy & Security  |  Cookies