Expert Center

Conclusion Expert Center helpt uw organisatie met de juiste expertise, nu en in de toekomst

In de IT markt is het beschikbaar hebben van mensen met de juiste expertise een continue uitdaging. Expert Center gaat om mensen, de kern van de IT. We helpen met de beste mensen, op cruciale plekken, op het juiste moment. Zodat onze klanten hun handen vrij hebben. 

 

Ieder bedrijf is een IT bedrijf 

In welke branche je ook zit, IT is van grote toegevoegde waarde. De crux zit hem in het ontsluiten van deze waarde. De mensen van Expert Center zorgen vanuit hun expertise voor flexibele, betrouwbare en veilige IT. Hiermee zorgen we voor efficiëntie, wendbaarheid en weerbaarheid. Hiermee heeft u uw handen vrij.

  

Naar de toekomst met respect voor het verleden 

IT verandering volgen elkaar steeds sneller op en alles dat je vandaag doet, is over 3 jaar legacy. Toch is de nieuwste technologie geen doel op zich. Omdat Expert Center expertise heeft van de technologie van gisteren, vandaag en morgen verzorgen wij uw reis naar de toekomst. 

Robbert Waijenberg 112003229877 111963726431

Juist in ‘de’ IT maken mensen het verschil

Expert Center werkt vanuit de overtuiging dat mensen het verschil maken. Juist in ‘de’ IT. Van (technology) consulting tot volledige projecten, wij leveren de beste mensen, op de cruciale plekken en op het juiste moment.  

 

Robbert Waijenberg, domeinlead Expert Center

Meer over Expert Center lees je hieronder
Talent, Bevlogenheid, Capaciteiten, Open Source, Development, Integratie, ICT-infrastructuur, Migratie, Hybrid Cloud, Automation, Monitoring, Testing en Projectmanagement
Nederlandse Spoorwegen logo
“Niet alleen een team met goede Java programmeurs... Een dynamische samenwerking die continu leidt tot snel resultaat."
Martijn Kuivenhoven, Projectleider NS BSM Programma - NS
Printscreen NSMiddelen1 111963474175

"Mensen worden enthousiast van de mogelijkheden van het dashboard.

Mogelijkheden die je pas echt goed ziet wanneer je het dashboard intensief gaat gebruiken. Deze bevindingen bepalen mede de verdere ontwikkeling van het dashboard. Een voorbeeld is inzicht per vervoerder, zoals bijvoorbeeld Arriva. Deze vervoerders zien de mogelijkheden van het dashboard en willen ook graag in ‘hun’ poorten.”

Binnen de NS is de ICT-afdeling, NS Business Systemen, verantwoordelijk voor de ontwikkeling en het beheer van alle business systemen.
 
NS Business Systemen staat voor het optimaal automatiseren van het reizigerscontact. Stationsmiddelen ten behoeve van de OV-chipkaart, zoals poortjes, validatoren, de automaten, de balies, camera’s als ook de centrale systemen, vallen onder de bovengenoemde business systemen. Daarnaast faciliteren ze de reis en het reisrecht zoals reizigers-apps, transactie verwerking, websites, serviceverlening en abonnementen (Klantenservice).
 
First8 maakte in opdracht van NS een dashboard applicatie voor alle OVchipkaartpalen, betaalautomaten en toegangspoorten in Nederland. Dit dashboard laat het direct zien als er een storing is ergens in Nederland. De storing wordt dan zo snel mogelijk verholpen.

Het dashboard geeft NS Beheer Stationsmiddelen vooral inzicht. Inzicht waarmee ze de verschillende processen kunnen verbeteren. Inzicht ook in de kosten die gemaakt worden, zodat men besparingen kan realiseren zonder te beknibbelen op de service voor klanten. Een voorbeeld is het inschatten van houdbaarheid en vervanging van apparaten. Is dit nodig? Vaak voer voor discussie. Met inzicht in historische informatie en belang van een apparaat in een bepaalde zone, kunnen deze beslissingen gefundeerd gemaakt worden. Ook voor het inplannen van extra resources, zoals noodapparatuur. Er zijn noodapparaten beschikbaar met een batterij, voor het geval er een grote stroomstoring is. Maar die kunnen nu ook ingezet worden op een strategische plek bij gebiedsuitval.
Lees meer over hoe Expert Center nieuwe kansen biedt
Meer weten over Expert Center in de praktijk?
En hoe Technology Consulting en Projects nieuwe kansen biedt.

Wij helpen uw organisatie met: 

De juiste professionals op de kritische plaatsen. Van legacy tot Cloud Native. Open Source. Development. Infrastructuur. Specialistische consultancy. Automated Testing. Projectmanagement.

 

DOOR:  

  • Technology Consulting & Projects
  • Full service DevOps
  • Automated Testing, Integration en Deployment 
  • Fit for the future door onze professionals 

 

conclusion accelerate RGB 111963725758
'Zin in!'
Conclusion Accelerate!
Conclusion Accelerate! helpt bedrijven bij het digitaliseren van hun werkprocessen. En wel zo, dat de efficiëntie toeneemt, de samenwerking met leveranciers en partners beter verloopt en de klanttevredenheid groeit. Jouw bedrijf en jouw markt vormen de spil in dat verhaal. Of het Nu gaat om retail, ordermanagement of zorg: we weten hoe integratie helpt en passen onze dienstverlening aan op wat je Nu nodig hebt. Op maat en flexibel voor de toekomst. Daarmee draagt Conclusion Accelerate actief bij aan verandering. Stap voor stap en elke dag opnieuw. Gisteren realiseerden wij minder kosten, meer bestel-lingen en nieuwe digitale verkoopkanalen voor onze klanten. Vandaag staan we voor nieuwe uitdagingen. Wij hebben er alweer zin in!
Over Conclusion Accelerate!
COWORKS SERVICES END logo RGB 111941868593
‘Gotcha!’
CoWorks Services
Soms heb je heel specifieke expertise nodig. Professionals die misschien al eerder een project voor je hebben gedaan en jouw organisatie goed kennen. Of professionals die zo schaars zijn, dat je ze zelf bijna niet kunt vinden. Dan schakel je CoWorks in. CoWorks heeft toegang tot de hele ICT-markt en accelereert extreem snel: door vergaande automatisering van onze processen kan dat. Bovendien contracteren we risicoloos voor zowel de opdrachtgever als de opdracht-nemer. Compliancy aan vigerende wetgeving zoals AVG en DBA? Vanzelfsprekend.
conclusion xforce RGB 111963726163
‘En Nu vooruit.
Samen.’
Conclusion Xforce
Wat is Nu zonder de samenwerking, de kennisdeling en de bundeling van capaciteiten van professionals en toonaangevende organisaties? Open Source-community manifesteert zich als hét grote voorbeeld. Vrijwel alle recente, nieuwe ICT-innovaties op het gebied van Cloud, Big Data en Container-technologie vinden Nu hun oorsprong in de Open Source-wereld. Geen wonder dat we bij Conclusion Xforce zo eager zijn om vanuit teamwork te werken aan feilloos werkende, betrouwbare en wendbare ICT-infrastructuur. Stap binnen in het grootste specialistische kennishuis voor Linux, Hybrid Cloud, Automation en Monitoring in Nederland. Nu.
Over Conclusion XForce
FIRST8 Conclusion 111951021509
‘Open Source
Open Mind'
First8 I Conclusion
Het is fijn als je in de markt een naam hebt opgebouwd als koploper. En dat je door je specialisme en vakman-schap wordt gewaardeerd. Maar het gaat om méér dan dat. Daarom zijn we er als grootste Enterprise Java Open Source-partij van Nederland trots op, dat onzeklanten zich óók herkennen in ons enthousiasme en onze persoonlijke bevlogenheid. Zo werkt dat in ons werk: resultaat creëert plezier, maar plezier creëert ook resultaat. Zeker in de gebieden waar wij actief zijn, en waar complexiteit, integratie en security ons uitdagen. Ruimte voor je passie: onmisbaar.
Over First8 I Conclusion
Virtual Sciences Conclusion 111951021551
‘Komen
Zien
Overwinnen’
Virtual Sciences I Conclusion
Bedrijven maken zich klaar voor de toekomst. Die toe-komst begint Nu als het aan ons ligt. Kennisgedreven organisaties in een ultramodern applicatie- en data-landschap, waarin data je voorzien van realtime inzicht. Onmisbaar voor als je Nu op snel veranderende business wilt anticiperen. Je concurrenten voor wilt blijven. Je stappen wilt zetten voor de toekomst. Virtual Sciences overziet, migreert, integreert, moder-niseert, bouwt en managet, om zo te komen tot jouw nieuwe toekomstvaste datalandschap. Virtual Sciences zit boordevol experts: talent dat vaak door onszelf is opgeleid.
Over Virtual Sciences I Conclusion
conclusion zuyd RGB 111941868677
‘Being There'
Conclusion Zuyd
Media
Ken je klanten. Spreek hun taal. En sta open voor de uitdagingen die in de omgeving spelen. Conclusion Zuyd legt zich vanuit de Brightlands campus in Heerlen toe op opdrachtgevers in het zuiden. Ten eerste natuurlijk om ze in hun markt een individuele koppositie te bezorgen. Ten tweede om samen bij te dragen aan de digitale toekomstbestendigheid van Zuid-Nederland. Het resultaat: nieuwe markten, meer banen en regionale innovatiekracht. Dat is waarde toevoegen. Benieuwd wat Conclusion Zuyd voor je kan betekenen? U kunt met elke vraag 'instappen'.
Over Conclusion Zuyd
Robbert Waijenberg
Conclusion. Verschil moet er zijn. De unieke professionals van Expert Center verzorgen ook voor uw organisatie het allerbeste resultaat.

Bel Robbert Waijenberg +31 (0)6 29 52 84 12