Enterprise Applications

Conclusion helpt met uw digitale evolutie en transformatie

 

Praktisch iedere onderneming of instelling stelt zich op dit moment de vraag op welke wijze strategie en businessmodel aan te passen aan de wereld van vandaag en morgen. In de meeste gevallen is een transformatie in meer of mindere mate aan de orde. Deze raakt ieder aspect van de bedrijfsvoering en resulteert op haar beurt in een digitale transformatie. Ook de Enterprise Applications architectuur wordt hierbij geraakt. 

 

 

Met Conclusion AFAS Solutions (AFAS), Nextmoves (SAP SuccessFactors) en myBrand (SAP, Mendix en OutSystems), is Conclusion uitstekend gepositioneerd om klanten te ondersteunen bij deze vraagstukken, of het nu gaat om advies en implementatie of managed services. Het Gartner Pace Layer model is hierbij een belangrijk uitgangspunt, met daarmee aandacht voor zowel de transactie-, differentiatie- en innovatie-laag evenals integratie. Hierdoor wordt strategierealisatie en procesondersteuning voor klanten optimaal gefaciliteerd. 

Eneco logo 111956121696
Sander van Steenis - Manager Business Technology

'Eneco: Klaar voor de toekomst'

Dankzij de grote inzet en uitgebreide kennis van de mensen van Conclusion hebben wij zonder problemen een enorme migratie kunnen afronden. Dankzij hen zijn we klaar voor de toekomst!”

Behalve de feitelijke migratie neemt Conclusion voor de komende jaren ook het beheer over, waarbij verdere optimalisatie en innovatie als doelen zijn aangemerkt. Met andere woorden: Team Eneco-Conclusion gaat door!'
Lees meer over de Eneco case

Op volle kracht naar een nieuwe digitale toekomst: Eneco stapt over naar de cloud om duurzame energie te leveren in heel Europa

 

Het benutten van de kracht van de wind en zon om groene energieoplossingen te creëren, is alledaags werk voor Eneco, het in Nederland gevestigde duurzame energiebedrijf. Naarmate het bedrijf groeide, kwam het echter voor een grote uitdaging te staan: het wilde zo efficiënt mogelijk duurzame energieoplossingen ontwikkelen, maar de aanwezige gegevensbestanden en infrastructuur waren complex en verouderd. In samenwerking met Microsoft en diens SAP-partner myBrand, onderdeel van Conclusion, nam Eneco zijn eigen lot in handen door zijn infrastructuur en systemen geleidelijk naar Microsoft Azure over te zetten. 

 

Media

Wij helpen uw organisatie met: 

Operationele continuïteit, digitalisering en transformatie, IT-outsourcing en het inrichten van het applicatielandschap.

 

In de Giarte Outsourcing Performance benchmark hoge scores voor myBrand en Conclusion
Vertrouwen, proactiviteit en het aanpassingsvermogen worden geroemd
myBrand Conclusion logo 111961815767
myBrand biedt de nieuwe servicestandaard voor SAP-dienstverlening. De leidende kernwaarden zijn langetermijnrelaties, een geïntegreerde dienstverlening en een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding. Met deze kernwaarden onderscheidt myBrand zich niet alleen door de nauwe manier van samenwerken met haar klanten, ook staat myBrand inmiddels bekend als de SAP-dienstverlener die echt verantwoordelijkheid neemt voor de succesvolle bedrijfsvoering bij haar klanten. myBrand biedt SAP-diensten op het gebied van advies, implementatie, projecten, support en exploitatie. Het bedrijf bestaat 14 jaar en heeft vestigingen in Geertruidenberg, Apeldoorn en Maarssen. Er werken meer dan 300 mensen. Klanten van myBrand zijn onder andere Coop, Heijmans, NS en Eneco.
Meer informatie en klantcases zijn te vinden op www.mybrand.nl.
furore logo transparant 2 111941876040
'Hoe slim wil je zijn?'
Furore
Slim datagebruik is misschien wel de krachtigste oplossing voor toekomstbestendige zorg. Of het Nu gaat om het overdragen van patiëntgegevens tussen een ziekenhuis en een huisarts, grote datasets voor revolutionaire AI-algoritmes die tumoren herkennen, of (inter)nationale data-uitgiftes voor wetenschappelijk onderzoek. Een stevig datafundament Nu faciliteert de praktisch toepasbare innovaties van morgen en over-morgen. Furore realiseert de optimale inrichting van het epd (elektronisch patiëntendossier), geïntegreerde data-warehouses met Medical Intelligence en één universele taal voor data-uitwisseling in de zorg: FHIR. Met welke slimme dataoplossingen kunnen we jouw zorg Nu verder brengen?
Meer informatie en klantcases zijn te vinden op www.furore.com
conclusion afas solutions RGB 111963734773
‘Ongestoord focussen op je primaire processen en de business’
Conclusion AFAS Solutions
Maar wel de zekerheid van continuïteit in de tent. Ruimte om vooruit te kijken en goed na te denken. Ongestoord focussen op jouw primaire business. Geoptimaliseerde ERP of HR-payroll software AFAS zorgt voor die rust. En Conclusion AFAS Solutions zorgt dat het werkt. En blijft werken. Als gecertificeerd AFAS-partner initiëren wij verbeteringen met behulp van nieuwe functionaliteiten. Zo houd jij je focus op je business en zorgen wij voor continuïteit in het primaire proces.
Meer informatie en klantcases zijn te vinden op www.conclusionafassolutions.nl.
Logo nextmoves humancapital 111956121365
Nextmoves
Nextmoves heeft als missie om de beste HCM-dienstverlener van Nederland te zijn. Het bedrijf houdt zich bezig met de implementatie, ontwikkeling en ondersteuning van HR-oplossingen op basis van SAP HCM en SuccessFactors. De organisatie is een gevestigde naam binnen dit landschap en tevens SAP Gold Partner. Nextmoves ontwikkelt eigen apps en add-ons voor het SAP Cloud Platform. Daarnaast bieden ze met MI Total Solutions een voorgeconfigureerde HR-totaaloplossing voor het mkb op basis van SAP. Klanten van Nextmoves zijn onder andere USG People, UMC Utrecht en Hordijk Groep.
Meer informatie en klantcases zijn te vinden op www.nextmoves.nl.
Seger Theuns
Een ding is zeker.
Er kan meer dan je denkt.
Bel Seger Theuns +31 (0)162 57 1535