• Expertises

    Door middel van welke expertises we jouw organisatie ondersteunen

  • Hoe we met succes voor een scala aan klanten van betekenis zijn geweest

  • Nieuws, events en artikelen van Conclusion Digital

Internationale leads identificeren binnen de financiële wereld

Internationale leads identificeren binnen de financiële wereld met behulp van online strategie, ux, design en development in Sitecore Experience Platform

Klant

Ortec

Markt

Zakelijke dienstverlening

Conclusion Digital ontwierp en bouwde voor Ortec Finance een nieuwe corporate website. Ortec Finance is Nederlands marktleider in toonaangevende technologie en oplossingen voor het maken van investeringsbeslissingen door financiële instellingen en streeft internationale uitbreiding van haar dienstverlening na.

Online strategie

In een discovery traject van twee weken heeft Conclusion Digital in nauwe samenwerking met Ortec Finance buyer personas beschreven en customer journeys in kaart gebracht. Gecombineerd met inzichten uit diverse workshops legden deze de basis voor de online strategie om de primaire doelstellingen te behalen: het genereren van internationale leads en het verstevigen van het marktleiderschap in Nederland. 

De website speelt een belangrijke rol in beide doelstellingen. Contentmarketing en -personalisatie, marketing automation en een solide koppeling met het Microsoft Dynamics CRM systeem van Ortec Finance vormen hierbij de belangrijkste instrumenten.

Website ontwerp

Het ontwerp volgt de guidelines van het Ortec Finance merk en is er op gericht om de juiste content via de kortste weg bij de juiste doelgroepen te krijgen. Dit wordt onder andere bereikt door een uitgekiende websitestructuur, goede navigatie en slimme zoek- en filteropties. Het ontwerp biedt ruimte aan fotografie en verstevigt de professionele internationale merkidentiteit van Ortec Finance. De site is meertalig en biedt vooralsnog content in het Nederlands, Engels en Duits aan.

Sales qualified leads

Binnen de online strategie worden bezoekers aan buyer personas gelinkt aan de hand van gedrag en interactie op de website. Sales qualified leads worden geïdentificeerd met downloads en contact- of demoaanvragen en door middel van de CRM koppeling. Om dit alles mogelijk te maken is gebruik gemaakt van het Sitecore Experience Platform. Voor versnelling in de realisatie heeft Conclusion Digital er daarnaast voor gekozen gebruik te maken van de Sitecore Experience Accelerator.


De website is live gegaan op 25 juni 2018 en te vinden op: https://www.ortecfinance.com/ Gebruikte technologie: Sitecore Experience Platform, Sitecore SXA, Sitecore EXM. Ingezette expertise: strategie, UX, design, HTML, CSS, JS, front-end, Sitecore back-end.

Nieuwsgierig naar onze andere klantcases?

Winkelervaring vol chocolade en inspiratie

Benieuwd naar de mogelijkheden?

De koffie staat altijd klaar!

Anneke Zijlstra

Digitale strategie
AZijlstra@conclusion.nl
Business Done Differently Powered by Conclusion
© Conclusion 2022   |  De kleine lettertjes  |  Privacy & Security  |  Cookies
  • Expertises
© Conclusion 2022   |  De kleine lettertjes  |  Privacy & Security  |  Cookies