Data Driven: Improving business performance by utilizing data value

Conclusion helpt uw organisatie met data driven oplossingen

Messcherpe insights, betere inzichten.

De voordelen van...

Data platforms, integratie, IoT, analytics en machine learning. 

Data is geen doel op zich, maar een middel

Een middel om te komen tot betere, nieuwe en zelfs disruptieve bedrijfsmodellen. Een datagedreven organisatie verzamelt, deelt, analyseert, visualiseert data om mensen en bedrijven te helpen. En beslissingen en het werk efficienter en gemakkelijker te maken. 

Media

Data als katalysator
De datagedreven organisatie heeft met haar data dé katalysator in handen om trends te signaleren en op basis daarvan eigen businessmodellen te bedenken en te realiseren. Data die het bedrijf ook helpen om businessmodellen verder te ontwikkelen, op te schalen en te perfectioneren. Daarvoor wordt data ingezet, geïntegreerd en gecombineerd die afkomstig zijn van sensoren, applicaties en databases. Al deze informatie maakt het bovendien mogelijk om kosten te verlagen, capaciteit te verhogen, risico’s te reduceren en iets ‘extra’s’ te bieden.


Flexibel en wendbaar
Als data centraal staat in je IT-landschap ben je flexibel en wendbaar. Je kunt snel inspelen op veranderingen, realtime ondersteunen en beslissen op basis van actuele feiten. Dat alles vraagt om inzicht en een helder, gevisualiseerd overzicht. Conclusion helpt jouw organisatie daarbij. Door onze kennis, producten en data te combineren in integrale diensten. Denk aan data platforms, data-integratie, data preparation, data governance, data analytics, IoT, SaaS-enablement, data-intensieve applicaties en -presentatie.

 

Andre van Dalen helpt u verder met data driven vraagstukken 111969784386

Leren en herkennen van patronen binnen uw organisatie

Improving business performance by utilizing data value. Voor messcherpe insights en betere beslissingen op basis van voorspellingen. Ontdek nu de voordelen van analytics, machine learning en data integration. Act. Adapt. Innovate.

 

Andre van Dalen, domeinlead Data Driven

 

Meer over Data Driven lees je hieronder
Data management, Data Warehousing, Data Enablement, Datamigratie, Big Data, Business Analytics
Eriks logo 111963829412
"We signaleren eerder dat er iets niet goed gaat in het apparaat, in plaats van dat het stil staat en er inkomstenderving is"
Tim Noordhoek, CTO - ERIKS Digital
tim noordhoek eriks

Conclusion helpt ons met het opzetten van een onafhankelijk platform

Tim: “Conclusion helpt ons met het opzetten van een onafhankelijk platform. Wij hebben een heel breed assortiment en veel onderdelen die in multi-brand machines nodig zijn. Zowel eigen ERIKS merken, als de bekende andere merken zitten in ons assortiment.”

 

ERIKS ziet ook veel toegevoegde waarde in de dienstverlening van Conclusion ten opzichte van al bestaande leveranciers. “Er zijn heel veel aanbieders van IoT oplossingen, maar deze zitten vaak vast aan een enkele productleverancier. Die verzamelen logischerwijs alleen data van hun eigen producten. Maar vaak is de behoefte wel veel breder en op ons dashboard kunnen alle leveranciers aangesloten worden.” 

Tegenwoordig zijn er verschillende basissystemen voor monitoring en dashboarding. De grootste uitdaging is het versturen van lokale sensordata naar een dashboard dat in de cloud draait. Conclusion heeft voor ERIKS een EDGE-oplossing gemaakt. Dit is een computer die in het veld staat en de brug slaat tussen machine en de cloud.
Lees meer over hoe IoT nieuwe kansen biedt

Met data reageren en uw organisatie versnellen:

 

Act – Inspelen op de actualiteit, gebaseerd op de feiten van nu! Real-time ondersteuning, en alle data op de juiste manier gecombineerd, beslissen op basis van actuele feiten.

 

Adapt – Snel aanpassen aan veranderingen, overzicht en inzicht helpt om te analyseren en reageren. Als data centraal staat in uw IT-landschap bent u flexibel en wendbaar.

 

Innovate – Introduceer nieuwe businessmodellen om de markt vóór te zijn. We combineren kennis, producten en data in integrale diensten. Als u data toevoegt aan uw diensten, is er veel meer mogelijk dan voorheen. 

 

Ziet er goed uit. Ik wil meer!

Wij helpen uw organisatie met: 

Efficiency. Kostenreductie. Effectiviteit. Output verhoging. Experience. Convenience. Risico reductie.

 

DOOR: 

  • SAAS-enablement
  • Integratie
  • IoT
  • Performance Monitoring
  • Proces Analyse
  • Klant Inzicht
  • Predictive Maintenance
  • Risico Selectie
  • Compliancy & Governance
Media
AMIS END logo RGB 111963807447
Maximizing business value with IT.
AMIS
AMIS is dé Data Driven dienstverlener van Conclusion. Wij halen maximale businesswaarde uit jouw data. De vraag is: waar begin je? Hoe zorg je ervoor dat data werkelijk bijdraagt aan betere beslissingen, lagere kosten, minder onderhoud of beheersbare risico´s? AMIS helpt je bij dit hele data-proces: van ontwikkeling tot de operatie. We verzamelen, bundelen, kneden, integreren, analyseren, maken het visueel en slaan het op. Gericht op solide, betrouwbare en toekomst vaste systemen, 24/7 beschikbaar en in de levenslijn van jouw organisatie. Onze rijke historie vormt het fundament voor expertise in Databases, Data Platforms, Data en Applicatie Integratie, Applicatie Ontwikkeling, Streaming Data, IoT, Machine Learning, User Experience en Analytics.
Over AMIS Conclusion
Media
Conclusion Connect 111969767338
'Be connected for business value'
Connect helpt je de vruchten te plukken van het Internet of Things
De opmars van sensoren is onstuitbaar. Ze zitten overal op en in, verbinden alles en iedereen en brengen een gigantische stroom data op gang. Welke business-opportunity’s biedt dat nu voor jou, als onderneming of overheidsorganisatie? Conclusion Connect helpt je de vruchten te plukken van het Internet of Things.
We zoeken, vinden, creëren en implementeren de oplossing die jou verder brengt. Een mix van brede technologische kennis en een creatieve mindset staat garant voor resultaat. So: be connected!

Benieuwd wat Conclusion Connect voor je kan betekenen?
Over Conclusion Connect
Media
André van Dalen
Een ding is zeker.
Er kan meer dan je denkt.
Wij helpen u met het realiseren van data driven oplossingen, maak een afspraak en verken de mogelijkheden voor uw organisatie.
Bel André van Dalen +31 (0)6 46 32 41 00