• Expertises

    Door middel van welke expertises we jouw organisatie ondersteunen

  • Hoe we met succes voor een scala aan klanten van betekenis zijn geweest

  • Over Conclusion Zuyd, onze werkwijze en wat we voor je kunnen betekenen

  • Nieuws, events en artikelen van Conclusion Zuyd

  • Nieuwsgierig geworden? Kom werken bij Conclusion Zuyd

Jezelf of je organisatie nog verder ontwikkelen? Volg een van onze trainingen

-

12 oktober 2020   |   Nieuws   |   Door: Conclusion Zuyd

Deel

Jezelf of je organisatie nog verder ontwikkelen? Volg een van onze trainingen

Ons aanbod van trainingen is compleet vernieuwd. We bieden complete opleidingstrajecten, in-company trainingen of trainingen op locatie. Momenteel bieden we een viertal trainingen aan. Deze worden telkens uitgebreid. Bekijk hier ons complete aanbod.

 Agile & Scrum - Sneller en effectiever klantwaarde creëren?

Doordat de wensen en behoeften van klanten steeds sneller veranderen heeft u het drukker dan ooit. De veranderende klantvraag vraagt om continu meebewegen.

Ondanks dat er ontzettend hard wordt gewerkt, lijkt er weinig vooruitgang geboekt te worden. Deadlines worden niet gehaald en de klant is niet 100% tevreden. Het wordt steeds moeilijker om het overzicht te bewaren… Herkenbaar en wil u dit veranderen? Maak dan vooral kennis met ons aanbod Agile en Scrum trainingen.

Wij verzorgen gecertificeerde trainingen op het gebied van Agile werken & Scrum. Ook verzorgen we Agile coaching tijdens het werk, leiden we coaches op en zijn we simpelweg inzetbaar voor alle vraagstukken rondom agile werken en scrum.

Scrum Master

Tijdens deze training krijg je alle tools aangereikt om een Scrum Team te kunnen begeleiden en je organisatie te helpen met Agile werken. Wat is er nodig om Agile met succes te introduceren? Hoe zorg je ervoor dat de mensen in de organisatie de spelregels van Scrum begrijpen en er naar handelen? Kom er alles over te weten tijdens de training professional scrum master. 

Product Owner

In steeds meer organisaties wordt Agile werken ingevoerd. Hiermee worden het verandervermogen en de klantgerichtheid vergroot. En minstens zo belangrijk; agile organisaties halen meer uit hun mensen. Wat is er nodig om dit succesvol te bereiken? Hoe zorg je ervoor dat je weet wat je klanten precies willen en hoe breng je dit over aan je Scrum Team? In onze training staan deze vragen centraal.

Design Thinking

De methodiek Design Thinking leidt tot nieuwe creatieve ideeën voor business vraagstukken. Design Thinking is een iteratief proces met als voornaamste doel om te kunnen innoveren, vanuit een diepe interesse in de potentiele eindgebruiker. Deze empathische aanpak leidt tot een beter begrip en inzicht, van waaruit bestaande aannames kunnen worden uitgedaagd en problemen opnieuw kunnen worden gedefinieerd. Tijdens de training krijg je de handvatten aangereikt om sneller en effectiever met innovatie aan de slag te kunnen gaan.

Eerst meer lezen? 

Bekijk ons volledige aanbod trainingen

Meer informatie?

Neem gerust contact op

Hicham Soutou

Business Consultant
Hicham.Soutou@conclusion.nl
Business Done Differently Powered by Conclusion
© Conclusion 2022   |  De kleine lettertjes  |  Privacy & Security
  • Expertises
© Conclusion 2022   |  De kleine lettertjes  |  Privacy & Security