• Expertises

    Door middel van welke expertises we jouw organisatie ondersteunen

  • Hoe we met succes voor een scala aan klanten van betekenis zijn geweest

  • Over Conclusion Zuyd, onze werkwijze en wat we voor je kunnen betekenen

  • Nieuws, events en artikelen van Conclusion Zuyd

  • Nieuwsgierig geworden? Kom werken bij Conclusion Zuyd

Expertise

Nieuwe manier van samenwerken

Efficienter en productiever werken, grote kans dat dit je medewerkers in eerste instantie afschrikt en dat het weerstand oproept. Maar je wilt wel ieders tijd optimaal benutten? Efficiënter werken kan ook anders. 

Innoveer

Voordat we met een concreet voorstel komen, verdiepen we ons in je organisatie, dompelen ons onder in de vraagstukken die leven en geven daarna een helder advies. De vraag en behoeften van de organisatie staan voorop.

Een eerste, simpele oplossing om efficiënter te gaan werken is het automatiseren van taken. Automatische e-mailafhandeling is een voorbeeld, maar ook procesinnovatie kan een waardevol onderdeel zijn. Door processen anders te laten lopen, beter passend bij menselijk handelen en cruciale momenten in besluitvorming, kan veel winst worden behaald.

Anders samenwerken

Tegenwoordig is technisch veel mogelijk, maar past het ook bij de doelstellingen van je organisatie? Dat is een onderwerp waar wij graag in adviseren. Samenwerking bevorderen door middel van technische oplossingen is daarin ondersteunend, maar niet leidend. Leidend voor de inzet van technische oplossingen, is de mens.

Er kan veel winst behaald worden door op een andere manier samen te gaan werken. Ga team- en afdelingoverstijgend met Office 365 aan de slag. Of met een website en apps, compleet afgestemd op de behoeften van je organisatie. Naar wens gebouwd of geconfigureerd, compleet op maat of een standaard oplossing. Maar altijd een oplossing die het beste bij je organisatie past.

Nieuwe wegen bewandelen

Trainingen, workshops en coaching zijn de ultieme tools om meer rendement uit je medewerkers te halen. Samenwerken in sprints via de Agile Scrum methodiek of je organisatie LEAN inrichten, zomaar twee voorbeelden die voor meer efficiëntie kunnen zorgen. Wat voorop moet staan bij de keuze in trainingen is echter de organisatie. Wat past er bij de cultuur en medewerkers?

We werken samen op alle mogelijke manieren: advies, consultancy, staffing, maar ook outsourcing behoren tot de mogelijkheden. Partnership is het doel waar wij naar streven. Samen de organisatie toekomstbestendig maken en houden. Wij gaan de uitdaging graag aan.

Interesse om slimmer samen te werken?

Neem contact met ons op.

Guido Lassauw

Account Manager
Guido.Lassauw@conclusion.nl
Business Done Differently Powered by Conclusion
© Conclusion 2022   |  De kleine lettertjes  |  Privacy & Security
  • Expertises
© Conclusion 2022   |  De kleine lettertjes  |  Privacy & Security