• Expertises

    Door middel van welke expertises we jouw organisatie ondersteunen

  • Hoe we met succes voor een scala aan klanten van betekenis zijn geweest

  • Over Conclusion Zuyd, onze werkwijze en wat we voor je kunnen betekenen

  • Nieuws, events en artikelen van Conclusion Zuyd

  • Nieuwsgierig geworden? Kom werken bij Conclusion Zuyd

Expertise

Flexibel en wendbaar met cloud

Elke organisatie heeft ervaren hoe belangrijk het is om wendbaar en flexibel te zijn. De behoefte aan nieuwe of andere manieren van samenwerken groeit en daarin speelt de cloud een cruciale rol. Veel organisaties hebben de transitie naar de cloud al ingezet, maar de vraag is of je optimaal profiteert van de beschikbare technologie? 

Infrastructuur die met je meegroeit

Waarschijnlijk zet je al verschillende tools in om samen te werken, maar misschien kun je ook wel profijt hebben van business applicaties, zoals ERP of CRM. Deze maken je namelijk enorm flexibel. Je schaalt on demand op of af waar het gaat om gebruikers of dataverkeer. Met name deze laatste is bij veel organisaties onderhevig aan veranderingen vanwege thuiswerkende medewekers. De sleutel tot succes is dus een infrastructuur die met je meegroeit, ofwel de cloud. 

Wanneer je (delen van) je IT-omgeving migreert naar de cloud wordt je organisatie direct flexibeler en wendbaarder. Een harde voorwaarde voor organisaties die de digitale transformatie slag willen overleven en een optimale concurrentiepositie willen bereiken en behouden. Daarnaast zorgt werken in de cloud ook voor een verbeterde veiligheid en continuïteit. Als je cloud-omgeving goed ingericht is, loopt u minder risico op verlies van data en datalekken.

Van IT-partner naar innovatiepartner

Hoe maakt je organisatie succesvol de transitie naar de cloud? Dat begint bij het bepalen van de juiste strategie. Een juiste partner helpt je om de kansen en risico's tegen elkaar af te wegen en de beste keuzes voor jouw organisatie te maken. Het gesprek tussen klant en leverancier gaat namelijk steeds vaker over de wensen en behoeften van de business. Hoe vertaal je de behoeften van de business naar een IT-infrastructuur? En hoe kan je organisatie zich beter focussen op haar kernactiviteiten? Hoe laten we onze medewerkers efficiënter werken? Daar helpen wij graag bij.

Profiteer jij al optimaal van je cloud-omgeving?

In de huidige tijd is duidelijk geworden dat binnen organisaties alles draait om wendbaarheid en flexibiliteit. Ook nu nog zien we dat bedrijfsprocessen in rap tempo gedigitaliseerd worden om medewerkers tefaciliteren en klanten of cliënten optimaal te bedienen. De cloud speelt een cruciale rol in deze digitale transformatie. Natuurlijk hebben veel organisaties de migratie naar de cloud al in gang gezet, maar profiteren zij optimaal van cloudtechnologie? Na een cloudmigratie zit je taak er dus niet op, dan begint het pas. Lees er meer over in onze 4-pager 'Blijf zoeken naar optimalisatie in de cloud'. Download hem via onderstaand formulier.

Succesvol de transitie naar de cloud maken?

Neem dan contact met ons op

Guido Lassauw

Account Manager
Guido.Lassauw@conclusion.nl
Business Done Differently Powered by Conclusion
© Conclusion 2022   |  De kleine lettertjes  |  Privacy & Security
  • Expertises
© Conclusion 2022   |  De kleine lettertjes  |  Privacy & Security