• Expertises

    Door middel van welke expertises we jouw organisatie ondersteunen

  • Hoe we met succes voor een scala aan klanten van betekenis zijn geweest

  • Over Conclusion Zuyd, onze werkwijze en wat we voor je kunnen betekenen

  • Nieuws, events en artikelen van Conclusion Zuyd

  • Nieuwsgierig geworden? Kom werken bij Conclusion Zuyd

Nieuwe website voor advocatenkantoor Houthoff

Houthoff behoort tot de top van Nederlandse advocatuur. Het kantoor positioneert zich per 30 oktober 2017 met een vernieuwde branding en de pay-off ‘Going Beyond’. Conclusion zette voor Houthoff binnen 10 weken een compleet nieuwe website neer, die tegelijk met de rebranding werd gelanceerd.

Klant

Houthoff advocaten

Markt

Zakelijke dienstverlening

Thema

Fit for purpose software

Doel

Positionering
Onderscheid in de markt is cruciaal voor een groot advocatenkantoor aan de Amsterdamse Zuidas. Houthoff blinkt uit in hun aanpak van de meest complexe en kritieke juridische problemen. De website is er op ingericht om de kunde van elke jurist uit te lichten met persoonlijke pagina’s, waarop zijn of haar specialiteit en waardering naar voren komt.

Recruitment
De website is een belangrijk kanaal voor het rekruteren van talent. In het ontwerpen en inrichten van het carrière-gedeelte van de site is dan ook veel energie gestoken. Met videos, events en een uitgestippeld carrièrepad laat Houthoff ook hier die extra stap te zetten om van nieuwe talenten topjuristen te maken.

Contentmarketing
Een groot kantoor als Houthoff genereert veel content. Succesverhalen, juridische ontwikkelingen, en nieuwe evenementen leveren dagelijks publicaties op. De site ondersteunt een soepele publicatie en biedt diverse mogelijkheden voor een uitgekiende content-marketingstrategie voor business development en recruitment.

Resultaat

Houthoff.com is gebouwd op het Sitecore Experience Platform. De Sitecore Experience Accelerator (SXA) module stelde Conclusion in staat om de site binnen 10 weken realiseren, van de eerste designs tot aan go-live. Het is een website met een uitstraling die past bij een top 4 advocatenkantoor en biedt bezoekers een indrukwekkende en gebruikersvriendelijke ervaring. Fotografie heeft een prominente rol: zwart-wit portretten van de juristen worden afgewisseld met grote kleurrijke platen. Het vinden van juristen wordt de bezoeker makkelijk gemaakt door een zoekveld in combinatie met relevante filters. Naast een hoofdrol voor recruitment komen ook andere belangrijke thema’s aan bod, waaronder maatschappelijke betrokkenheid en het internationale karakter van het kantoor.

Business Done Differently Powered by Conclusion
© Conclusion 2022   |  De kleine lettertjes  |  Privacy & Security
  • Expertises
© Conclusion 2022   |  De kleine lettertjes  |  Privacy & Security