• Expertises

    Door middel van welke expertises we jouw organisatie ondersteunen

  • Hoe we met succes voor een scala aan klanten van betekenis zijn geweest

  • Over Xforce, onze werkwijze en wat we voor je kunnen betekenen

  • Nieuws, events en artikelen van Xforce

  • Nieuwsgierig geworden? Kom werken bij Xforce

Waarom werken voor Conclusion Xforce? Check dit even!

Als ICT-professional word je momenteel waarschijnlijk overspoeld door recruiters die je een geweldige baan aanbieden. Daarnaast heb je ook nog de keuze om als zzp’er aan het werk te gaan. Jouw persoonlijkheid, de dingen die je belangrijk vindt en jouw omstandigheden bepalen de juiste keuze, stelt directeur Mark Luursema. Er zijn natuurlijk een heleboel goede redenen om voor Conclusion Xforce te kiezen! Daar gaan we...

29 juni 2021   |   Blog   |   Door: Conclusion Xforce

Deel

Zzp’er zijn heeft z’n nadelen

Eerlijk is eerlijk, het lijkt aantrekkelijk om als zzp’er in de ICT aan de slag te gaan. Je bepaalt zelf welke opdrachten je aanpakt en er zit financieel niemand tussen – al het geld dat de klant betaalt gaat rechtstreeks naar jou. Maar de praktijk is toch iets minder rooskleurig. Want alleen als je meerdere opdrachten aangeboden krijgt, kun je de leukste eruit pikken. Moet je je huur of hypotheek betalen en heb je op dat moment geen opdracht, dan ben je al snel geneigd om iedere klus die voorbij komt aan te pakken. 

En wat als de einddatum van een opdracht in zicht komt? Wil je niet te lang onbetaald op de bank zitten, dan moet je ook aan acquisitie doen. Anders zijn die twee tientjes die je per uur meer verdient snel verdampt. Je moet al snel drie tot vier maanden hard werken om een maand nietsdoen bij elkaar te sparen. En dan hebben we het nog niet gehad over de administratie die je als zzp’er in je vrije tijd moet doen.

Goed besteed geld

Bij Conclusion Xforce ben je in loondienst, een zekerheid die heel wat waard is, dat hebben heel wat zzp’ers helaas ervaren in coronatijd. Bovendien stellen we jou centraal en zijn we faciliterend. We organiseren alles wat nodig is om jou optimaal te laten functioneren: van de juiste opdracht tot opleidingen en coaching als dat nodig is.

Kleine organisatie met allemaal vakidioten

Conclusion Xforce is bovendien een bijzonder bedrijf om voor te werken. Door de manier waarop we georganiseerd zijn, profiteer je eigenlijk van ‘the best of both worlds’. Aan de ene kant zijn we namelijk een relatief kleine organisatie met zo’n 80 consultants. Een echte bv met een eigen directeur, waar het er informeel aan toe gaat en de communicatielijnen kort zijn. Iedereen kent iedereen en je bent er onder gelijkgestemden. Of je nu met een lange baard op een Harley rijdt of graag in pak naar de klant gaat, we zijn allemaal vakidioten op het gebied van Open Source en cloud. Dat is dus fijn samenwerken en makkelijk kennis uitwisselen.

Grote opdrachtgevers binnen ecosysteem Conclusion

De andere kant van het verhaal van Conclusion Xforce is dat we deel uitmaken van een ecosysteem dat Conclusion heet. Het bestaat uit 30 verschillende bedrijven met onderling aanvullende expertises en heeft in totaal zo’n 2.000 medewerkers. Dit maakt ons ook voor grote opdrachtgevers zoals de NS (waarvoor we onder meer de hele reisinformatieketen doen), APG of de Aalsmeerse bloemenveiling Royal FloraHolland interessant om mee samen te werken. 

Werken op projecten én managed services doen

Conclusion is een heel gezonde club met veel body, die je naast interessant werk veel continuïteit biedt. Je kunt bijvoorbeeld worden ingezet op mooie projecten van onze zusterbedrijven, maar er zijn er ook die vooral managed services aan klanten leveren en ook daar leveren we onze expertise. Hoewel de naam Conclusion misschien niet meteen bij iedereen een bel doet rinkelen, doen de namen van de bedrijven die deel uitmaken van het ecosysteem dat vaak wel. Zoals myBrand, HotItem of Furore. Het zijn allemaal experts op hun vakgebied.  

ICT op het hoogste niveau

Ook bij Conclusion Xforce weten we heel goed waar we mee bezig zijn. Zo zijn we partner op het hoogste niveau van al onze vendoren: Red Hat, AWS en Nagios. Onze organisatie is ingedeeld in vijf expertteams met elk een eigen focus: automation, containerisatie, cloud, application management en monitoring. Elk team heeft een eigen technical lead, die zorgt voor kennisdeling en helpt om je als teamlid verder te ontwikkelen. Je kunt zowel interne als externe opleidingen volgen, dat is allemaal uitgewerkt in een persoonlijk opleidingsplan. Onze fieldmanager begeleidt je carrièrestappen over de expertisevelden heen.

Hoge medewerkerstevredenheid

Kenmerkend voor Conclusion Xforce is dat we een laagdrempelige en transparante organisatie zijn. Elke vrijdag hebben we bijvoorbeeld een call waarin we iedereen bijpraten over wat er allemaal speelt. Dat gaat van klanten tot medewerkers en alles daaromheen. Communicatie is heel belangrijk en bepaalt voor een groot deel de medewerkerstevredenheid, is onze ervaring. Die is bij Conclusion Xforce gelukkig heel hoog: een dikke 8. 

Niet freelance maar midlance

Last but not least, zijn onze arbeidsvoorwaarden concurrerend. En wil je toch invloed op inkomen? Dan kun je kiezen voor een omzetbonus van 4% als onderdeel van je salaris. Dan werk je misschien niet freelance, maar wel midlance. Hoe mooi wil je het hebben?

Wil je ook als ICT-professional bij Conclusion Xforce werken en deel uitmaken van het ecosysteem van Conclusion?

Meer weten?

Onze vacatures
Onze cases
Onze expertises
Nieuws & blogs
Business Done Differently Powered by Conclusion
© Conclusion 2021   |  De kleine lettertjes  |  Privacy & Security
  • Expertises
© Conclusion 2021   |  De kleine lettertjes  |  Privacy & Security