• Onze vacatures

    Alle vacatures op één plek: vind de vacature die bij jou past!

  • Wat jouw expertise ook is, wij vertellen je meer.

  • Conclusion: een unieke bundeling van bedrijven met elk hun eigen signatuur.

  • Lees de verhalen van onze collega’s of ontmoet ons live of digitaal!

Stages en traineeships

Stage

Ben je derde - of vierde jaars bachelor of master student en ben je op zoek naar een praktijk- of afstudeerstage? Bij Conclusion kun je rekenen op een stage waarin je veel kunt leren, je creativiteit kwijt kunt en waar je natuurlijk de juiste begeleiding krijgt om het beste uit je stage én jezelf te halen.

Zie je geen directe match voor jou persoonlijk, maar ken je iemand in je omgeving die perfect past? Voel je vrij om een vacature te delen of door te sturen. Graag zelfs! Wie weet is het de kickstart van zijn of haar carrière!

Traineeship

Ben jij nét afgestudeerd of net begonnen met werken, maar nog lang niet uitgeleerd? Dan is een traineeship bij Conclusion echt iets voor jou.

Tijdens een traineeship word jij klaargestoomd voor het echte werk. Ervaren collega’s begeleiden en coachen jou tijdens het uitvoeren van verschillende projecten en leren jou alle kneepjes van het vak. Na afronding van het traineeship ben jij er klaar voor om als volwaardig specialist aan de slag te gaan. Lijkt een traineeship jou de perfecte manier om via een steile leercurve te werken aan je persoonlijke en professionele ontwikkeling?

Weer van start: IT Traineeship per maart 2022

Interesse in IT? Maar weet je niet precies waar jouw kracht ligt? Dan is het driejarige IT-traineeship iets voor jou. Je maakt kennis met de diversiteit van verschillende bedrijven binnen Conclusion en leert meerdere technieken kennen. Je leert het vak in een rap tempo, maar wel in jouw tempo. Je begint met een bootcamp van 7 weken en vervolgens start je jouw IT-carriere bij een van onze labels. In totaal neem je in twee jaar tijd een kijkje in de keukens van First8, Virtual Sciences & XForce!

Als trainee van betekenis zijn voor klanten met maatschappelijke impact

Tijdens het traineeship al als volwaardig teamlid meewerken aan nieuwe technologie (React). Tim maakt een ongekende groei door tijdens zijn traineeship. Hij werkt voornamelijk aan front-end oplossingen binnen het team Veilen bij Royal FloraHolland.

Nieuwe mensen leren kennen via Youngclusion

Een community voor iedereen binnen het ecosysteem van Conclusion die jong van geest is. Zo omschrijven Max en Anne Youngclusion. Samen met twee andere enthousiaste collega’s vormen zij het bestuur van dit initatief binnen Conclusion. Vanuit hun eigen behoefte om een netwerk op te bouwen en met anderen in contact te komen ontstond Youngclusion.

Echt iets voor jou!

Traineeship Integratiespecialist

Binnen het IT-Traineeship bouw je aan jouw IT-carrière door middel van een bootcamp van 6 weken. Je start direct met een betaalde opdracht bij één van onze klanten onder begeleiding van een ervaren scrum-team.

Sollicitatietips

Solliciteren. Voor sommigen piece of cake, maar voor anderen best wel spannend. Wij geven jou graag tips, zodat je goed uit de verf komt en er ontspannen bij zit.

Onze stages en traineeships

Er zijn op dit moment geen vacatures beschikbaar.

Staat jouw stage er niet bij of heb je vragen?

Bel, mail of app mij!

Fleur van Dijk

Recruiter
FvanDijk@conclusion.nl
Verschil moet er zijn
© Conclusion 2022   |  De kleine lettertjes  |  Privacy & Security
  • Thema's
© Conclusion 2022   |  De kleine lettertjes  |  Privacy & Security