• Onze vacatures

    Alle vacatures op één plek: vind de vacature die bij jou past!

  • Wat jouw expertise ook is, wij vertellen je meer.

  • Conclusion: een unieke bundeling van bedrijven met elk hun eigen signatuur.

  • Lees de verhalen van onze collega’s of ontmoet ons live of digitaal!

Starters werken bij Conclusion achter scherm

Stages en traineeships

Conclusion is een ecosysteem van ruim 25 expertbedrijven op het gebied van business transformatie en IT-services. Ieder bedrijf is een autoriteit op het eigen vakgebied. Alle bedrijven zijn verschillend en samen maken we het verschil! En omdat we zoveel verschillende bedrijven in huis hebben, valt er voor jou altijd wat te kiezen!

Stage

Volg jij een mbo 4-, hbo- of wo-opleiding? En ben je op zoek naar een leuke meewerkstage of afstudeeropdracht? Bij Conclusion kun je rekenen op een stage waarin je veel kunt leren, je creativiteit kwijt kunt en waar je natuurlijk de juiste begeleiding krijgt om het beste uit je stage én jezelf te halen.

Wie weet is een stage bij Conclusion de kickstart van jouw carrière!

Traineeship

Ben jij starter of klaar voor een nieuwe stap in je carrière? En lijkt het je leuk om in de IT of Consultancy te werken? Dan is een traineeship bij Conclusion echt iets voor jou.

Tijdens een traineeship word jij klaargestoomd voor het echte werk. Ervaren collega’s begeleiden en coachen jou tijdens het uitvoeren van verschillende projecten en leren jou alle kneepjes van het vak. Na afronding van het traineeship ben jij er klaar voor om als volwaardig specialist aan de slag te gaan bij een van onze bedrijven. 

Stap in de wereld van conclusion qr code

Stap onze wereld binnen

Kom even bij ons binnen! En ervaar hoe het is om als starter bij Conclusion te werken. De QR-code scannen werkt het fijnst. Geen telefoon bij de hand? Klik dan op de button.

Youngclusion

Nieuwe mensen leren kennen via Youngclusion

Een community voor iedereen binnen het ecosysteem van Conclusion die jong van geest is. Zo omschrijven Max en Anne Youngclusion. Samen met twee andere enthousiaste collega’s vormen zij het bestuur van dit initatief binnen Conclusion. Vanuit hun eigen behoefte om een netwerk op te bouwen en met anderen in contact te komen ontstond Youngclusion.

Life @ Conclusion

Samen doen we meer dan werken. We vieren, borrelen en sporten. Tijdens onze events delen we kennis en leren we elkaar beter kennen. We vinden het belangrijk dat jij je thuisvoelt bij ons. Weten hoe werken bij Conclusion nu echt is? Kom even binnen kijken!
Padeltoernooi
Re-thinking your future
Werken bij Conclusion
droneshots Tour de Conclusion 2020

Benieuwd naar verhalen van onze trainees?

Blog

Traineeship bij Conclusion: het begin van mijn leerreis

Check de vacatures

Meewerkstage marketing

4NG I Conclusion

Stagiair

Utrecht

40 uur

Heb je vragen?

Bel, mail of app mij!

Paula Hartmann, Campus Talent Recruiter bij Conclusion

Paula Hartmann

Conclusion
Paula.hartmann@conclusion.nl
Verschil moet er zijn
© Conclusion 2022   |  De kleine lettertjes  |  Privacy & Security  |  Cookies
  • Thema's
© Conclusion 2022   |  De kleine lettertjes  |  Privacy & Security  |  Cookies