• Onze vacatures

    Alle vacatures op één plek: vind de vacature die bij jou past!

  • Wat jouw expertise ook is, wij vertellen je meer.

  • Conclusion: een unieke bundeling van bedrijven met elk hun eigen signatuur.

  • Lees de verhalen van onze collega’s of ontmoet ons live of digitaal!

Mendix Developer

Werken als mendix developer is...

…samenwerken in een team, samen met je klant. Wij werken altijd samen met onze klanten aan oplossingen, zo zorgen we dat we precies maken wat onze klant nodig heeft.

…jezelf blijven ontwikkelen. We kijken steeds naar wat jij nog te leren hebt en ondersteunen je daarbij, zo word jij steeds beter. En daardoor wij ook.  

…net even anders. Werken binnen een hecht team vol vakgenoten, die jou willen helpen, waar je van leert, waarmee je kennis deelt en waaruit vriendschappen ontstaan.  

Conclusion is uniek door de eigenzinnige karakters van onze collega’s. Ontdek het hier zelf, onze collega’s vertellen je meer! 

Mendix vacatures

Mendix Developer, senior

Conclusion Low Code Company

Senior

Utrecht

Fulltime 32-40 uur

Onze collega's vertellen je meer

Interview met Anthony Dickinson, CTO bij Conclusion Low Code Company

Kennis en ervaring delen met zijn collega’s vindt Anthony Dickinson een belangrijk uitgangspunt om tot de beste resultaten te komen. Anthony is de Chief Technology Officer (CTO) van Conclusion Low Code Company. Hij heeft een serieus trackrecord als het gaat om informatica-opleidingen en ervaring als lead developer, teamlead en consultant. In zijn nieuwe rol staat innovatie hoog op de agenda.

Samenspel in vakmanschap en samenwerking

Een hechte club met gedreven Mendix-experts die gewend zijn complexe en uitdagende klantvragen op te pakken. Nadenken over inzichtelijke en overzichtelijke architectuur en daarbij slimme technologische oplossingen implementeren, testen en integreren. Daar staan de mensen voor bij Conclusion Low Code Company.

Verrassend veel mogelijkheden

Mendix consultants die intensief samenwerken met elkaar en met de klant en hun vakmanschap optimaal inzetten. Jasper wist impact te maken in het Fusi-project door zijn inhoudelijke bijdrage. Met een scherpe focus tijdens het hele proces; vanaf het klantcontact tot het bouwen van de applicatie. Inmiddels heeft Jasper de overstap gemaakt naar het beheerteam. “Binnen dit team werk ik aan applicaties die reeds in productie zijn genomen door verschillende klanten. Zo pak ik bijvoorbeeld nieuwe wensen op voor doorontwikkeling van applicaties of bedenk ik oplossingen voor ontstane issues.”

Waar ga jij aan de slag?

Wij geloven in samen en vakmanschap, dat betekent:

  • samen met je team én jouw klant oplossingen maken;
  • dat je collega’s je helpen om te groeien;
  • jezelf continu ontwikkelen.

Meer over onze vakgebieden

Hier vind je meer informatie over onze vakgebieden. Over de vacatures, onze bedrijven en verhalen van jouw toekomstige collega's.

Infrastructuurspecialist
Cloud Consultant
.NET Developer
Data Integratiespecialist
Java Developer
Applicatieconsultant
Business consultant
Vragen?

Bel, mail of app onze recruiter Joanne!

Joanne Becht

IT Recruiter
jbecht@conclusion.nl
Verschil moet er zijn
© Conclusion 2021   |  De kleine lettertjes  |  Privacy
  • Thema's
© Conclusion 2021   |  De kleine lettertjes  |  Privacy