• Onze vacatures

    Alle vacatures op één plek: vind de vacature die bij jou past!

  • Wat jouw expertise ook is, wij vertellen je meer.

  • Conclusion: een unieke bundeling van bedrijven met elk hun eigen signatuur.

  • Lees de verhalen van onze collega’s of ontmoet ons live of digitaal!

Vacature

Traineeship Cloud Consultant

Conclusion Zuyd

Junior

Heerlen, Nederland

Fulltime 32-40 uur

Patrick Mevis

patrick.mevis@conclusion.nl

+31 6 408 028 07

Over deze vacature

Tijdens ons traineeship word jij klaargestoomd voor het echte werk: ervaren collega’s begeleiden en coachen jou tijdens het uitvoeren van verschillende projecten en leren je alle kneepjes van het vak.  
                          

Je krijgt bij Conclusion Zuyd geen bootcamp van een paar weken. We pakken het allemaal nét even anders aan. In de eerste weken ga je meteen aan de slag met een echt klantproject en daarbij krijg je intensieve begeleiding door professionals, zoals een leercoach die jou persoonlijk helpt met het behalen van jouw leerdoelen. Vanaf de eerste dag krijg je een salaris van tussen de 2000 en 2500 Euro per maand, een laptop en telefoon van de zaak én reiskostenvergoeding.
                 

Met dit traineeship helpen we je om een echte Cloud Consultant te worden en naast uitgebreide technische opleidingen behaal je ook allerlei certificaten zoals Azure Fundamentals (AZ-900), Microsoft 365 Fundamentals (MS-900) en Agile Scrum (PSM1). Buiten de techniek maken we je meester in andere belangrijke vaardigheden voor je carrière zoals LEAN, Design Thinking, communiceren met impact en Customer Journey Mapping.
       
 

Na het afronden van je traineeship word je als Cloud Consultant ingezet op verschillende opdrachten. De ene keer voor een paar maanden en soms voor 2 jaar. Je verzorgt de hele cloud journey bij onze klanten: van het adviseren, ontwerpen, presenteren tot het implementeren. Je wordt flink uitgedaagd op jouw opgedane expertise en creatieve mindset, denkt mee in architecturale vraagstukken en vertaalt deze naar de beste innovatieve oplossing voor de klant.
       
​​​​​​​   

Als beginnend Cloud Consultant sta je er niet alleen voor. Je werkt in een hecht team samen met andere Cloud experts en krijgt een ervaren buddy en coach toegewezen waar je op kunt terugvallen bij technische en persoonlijke uitdagingen. Zo maak jij het verschil.

Onze identiteit
Conclusion Zuyd is de digitale transformatiespecialist van het zuiden. Vanuit Limburg helpen wij organisaties met elk online én offline vraagstuk. Onze kracht ligt in het verbinden van verschillende disciplines; of het nu gaat om consultancy, data, cloud, testing of softwareontwikkeling. Met onze unieke mix van kennis, ervaring en lef helpen wij organisaties om (weer) wendbaar en weerbaar te worden. Ons hechte team bestaat uit ruim 80 professionals die de ruimte krijgen om hun talenten verder te ontwikkelen en hun ambities na te jagen. Zo werken we samen aan de digitale toekomst van Limburg.

We zijn onderdeel van Conclusion, en pakken het allemaal nét even anders aan. Conclusion is een organisatie met meer dan 25 verschillende bedrijven in 1 ecosysteem. Met ruim 1.750 collega’s verbeteren we met technologische oplossingen, kritische bedrijfsprocessen van onze klanten. We werken samen als het kan en hebben op het juiste moment, de juiste mensen aan tafel. Experts in hun vakgebied, die elkaar aanvullen, scherp houden en uitdagingen vanuit verschillende perspectieven bekijken. Daar zit onze kracht. Lef en ondernemerschap helpen ons hierin. Met af en toe het nodige vuurwerk onderling, bereiken we het beste resultaat. Dat is onze aanpak. Ook de jouwe? Dan zit je als beginnend Cloud Consultant goed bij Conclusion Zuyd in Heerlen.
Waardering voor je werk
Omdat wij erop vertrouwen dat jij uitblinkt als beginnend Cloud Consultant bieden we daarbovenop: 
•    een contract voor bepaalde tijd op basis van 40 uur per week
•    een salaris tussen de 2000 en 2500 bruto.
•    veel mogelijkheden om kennis uit te bouwen via cursussen, trainingen en opleidingen.
•    een bonusregeling die jouw inzet stimuleert.
•    flexibele werktijden en thuiswerkmogelijkheden.
•    maandelijks een uitgebreide borrel met band of dj op het kantoor in Heerlen of digitaal in deze tijd.
•    mogelijkheden om te sporten samen met collega’s.
•    een telefoon en laptop zodat je overal aan de slag kunt.
Trek je conclusie en solliciteer

Lijkt ons traineeship jou de perfecte manier om te werken aan je persoonlijke en professionele ontwikkeling? Solliciteer dan snel via onderstaande button en stuur jouw CV met motivatiebrief in. Heb je nog vragen mail dan naar bjorn.nievergeld@conclusion.nl of bel direct op het nummer 06 820 866 36.

Mocht je bij deze vacature via een Golden Ticket zijn gekomen, vermeld dan ook even de volledig naam van je refferal. 

Niet gevonden wat je zoekt?

HR Consultant AFAS

Conclusion AFAS Solutions

Medior, Senior

Utrecht

Fulltime 32-40 uur

Verschil moet er zijn
© Conclusion 2021   |  De kleine lettertjes  |  Privacy & Security
  • Thema's
© Conclusion 2021   |  De kleine lettertjes  |  Privacy & Security