Testcoördinator
ConsultancyMediorMaarssen32 - 40 uur

Testcoördinator

ConsultancyMediorMaarssen32 - 40 uur
Waar wij naartoe willen, dat weten we. Maar wat is jouw ambitie?
Mannen aan het werk achter beeldscherm
Best gewaardeerde dienstverlener
Brede expertise
Uitdagende projecten

Als Testcoördinator binnen myBrand Conclusion ben je breed actief bij onze klanten. Jij bewaakt samen met de testmanager en de projectmanager de kwaliteit van onze SAP & Outsystems dienstverlening die wij uitvoeren en implementeren bij onze klanten. Een uitdagende job als je beseft dat de primaire processen van onze klanten afhankelijk zijn van de kwaliteit die wij als myBrand Conclusion leveren. Om kwaliteit te leveren is het belangrijk om de processen herhaalbaar en voorspelbaar te maken en jij weet wat je hiervoor moet doen om dat te realiseren. Jij gaat die uitdaging graag aan door de testactiviteiten in onze projecten en bij onze klanten te coördineren en te realiseren. Hiermee borg jij dat de testvoorbereiding en testuitvoering tijdig en conform de teststrategie worden uitgevoerd. Het maakt jou niet uit binnen welke werkwijze jij de testactiviteiten coördineert, of dit nu SAP Activate, Agile, DevOps of traditioneel is. Jij neemt jouw teamleden en de key-users vanuit de klant mee in de testactiviteiten die zij moeten uitvoeren. Dit betekent dat je flexibel moet zijn, over de nodige kennis en ervaring moet beschikken en het vermogen om de mensen om jou heen hier in mee te nemen. En dit doe je altijd met de klanttevredenheid als hoogste prioriteit. 

Additioneel aan jouw waarde voor onze klanten voeg je ook waarde toe voor myBrand Conclusion zelf. Jij helpt mee in de innovatie van onze dienstverlening, onze way of work en draagt je steentje bij in ons kenniscluster op het gebied van Quality Assurance. Jij neemt jouw verantwoordelijkheid voor jouw werk vanuit onze slogan ‘Taking responsibility’. 

 

Jouw vaardigheden

Jouw vaardigheden

  • Je acteert tenminste op HBO werk- en denkniveau 
  • Gecertificeerd als TMAP Next of ISTQB 
  • Minimaal 3 jaar kennis en ervaring op het gebied van testcoördinatie, testmethodieken, testontwerptechnieken, testscripts en testtrajecten 
  • Kennis en ervaring binnen ERP is een must (SAP ervaring is een pré) 
  • Kennis en ervaring op het gebied van inrichten en testen OTAP-straten 
  • Toegepaste kennis van projectmanagement en Agile methodieken (PRINCE2, Agile, SCRUM, SAFe, DevOps, Lean) 
  • Je hebt een sterk analytisch denkvermogen, je bent flexibel qua inzet en kunt goed alleen en in teamverband werken 
  • Je bent hard op de inhoud, maar tegelijkertijd zacht op de relatie 
Wat krijg je van ons

Wat krijg je van ons?

Een afwisselende baan binnen een succesvol en groeiend bedrijf met uiteraard een bijbehorend arbeidsvoorwaardenpakket. En volop ruimte voor (persoonlijke) ontwikkeling en groei! 
Sfeer vinden wij ook belangrijk. In de clubhuizen genieten we iedere dag van een gezamenlijke lunch en zijn er maandelijkse bijeenkomsten. Er zijn regelmatig familiedagen en teamuitjes, fanatieke sporters vinden elkaar en zo is er nog zoveel meer. 

 

Onze identiteit

Onze identiteit

myBrand Conclusion is een vooraanstaande SAP- en OutSystems dienstverlener gevestigd in Apeldoorn, Geertruidenberg en Maarssen. Onze consultants bedienen voornamelijk lokale klanten. Bij ons ontdek je snel waarom we hoog scoren op klanttevredenheid. Met 400+ collega’s zetten we ons dagelijks in voor 150+ klanten, waarbij jouw ambities centraal staan. 'Taking Responsibility' is onze kernwaarde, zowel intern als naar onze klanten toe. We hanteren een bottom-up organisatiemodel met veel zelfsturing en medezeggenschap via ons 'myVoice' team. Functies worden vaak door collega’s zelf ingevuld, wat resulteert in een platte organisatiestructuur en korte communicatielijnen.

Wij zijn onderdeel van Conclusion, een ecosysteem van 25+ expertbedrijven.

Ankie van der Put
Heb je vragen?

Ankie van der Put

Recruiter

recruitment@mybrand.nl

+31 6 11 92 14 87

Kijk verder

contact