Testautomatiseerder
ConsultancyMediorGeertruidenberg32 - 40 uur

Testautomatiseerder

ConsultancyMediorGeertruidenberg32 - 40 uur
Waar wij naartoe willen, dat weten we. Maar wat is jouw ambitie?
Mannen aan het werk achter beeldscherm
Best gewaardeerde dienstverlener
Brede expertise
Uitdagende projecten
Als Testautomatiseerder binnen myBrand Conclusion ben je breed actief bij onze klanten. Jij bewaakt samen met een testteam de kwaliteit van onze SAP - & Outsystems dienstverlening die wij uitvoeren en implementeren bij onze klanten. Een uitdagende job als je beseft dat de primaire processen van onze klanten afhankelijk zijn van de kwaliteit die wij als myBrand Conclusion leveren. Om kwaliteit te leveren is het belangrijk om de processen herhaalbaar en voorspelbaar te maken en jij weet wat je hiervoor moet doen om dat te realiseren. Jij gaat die uitdaging graag aan door de klantorganisatie te ontlasten in de testwerkzaamheden door het testen te automatiseren. Daarbij mag je denken aan functionele testen maar ook aan performancetesten en end to end testen. Hiermee borg jij dat de testvoorbereiding en testuitvoering tijdig en conform de teststrategie wordt uitgevoerd.
Jouw vaardigheden

Jouw vaardigheden

Wij vinden het fijn als je passende werkervaring meebrengt, maar we kijken ook of je als mens bij ons past! Hieronder zie je aspecten waar wij specifiek naar op zoek zijn: 

 • HBO werk- en denkniveau
 • Minimaal 2 jaar kennis en ervaring op het gebied van Testautomatisering, Testmethodieken en het opstellen, omzetten, onderhouden en uitvoeren van testscripts
 • Gecertificeerd in TMap Suite of ISTQB is een pré
 • Kennis en ervaring van de tooling van Tricentis en/of Copado Robotic Testing is een pré
 • Jij hebt een sterk analytisch denkvermogen, jij bent flexibel qua inzet en jij kunt goed alleen en in teamverband werken
 • Je bent in staat om prettig te communiceren met teamleden en stakeholders
 • Kennis van projectmanagement en Agile methodieken (PRINCE2, Agile, SCRUM, SAFe, DevOps, Lean)
 • Kennis binnen ERP is een must (SAP kennis is een grote pré)
 • Je vindt het niet erg als je iets niet weet, jij weet het wel te vinden! 

 

  Wat krijg je van ons

  Wat krijg je van ons?

  Een afwisselende baan binnen een succesvol en groeiend bedrijf met uiteraard een bijbehorend arbeidsvoorwaardenpakket. En volop ruimte voor (persoonlijke) ontwikkeling en groei!
  Sfeer vinden wij ook belangrijk. In de clubhuizen genieten we iedere dag van een gezamenlijke lunch en zijn er maandelijkse bijeenkomsten. Er zijn regelmatig familiedagen en teamuitjes, fanatieke sporters vinden elkaar en zo is er nog zoveel meer. 

  Onze identiteit

  Onze identiteit

  myBrand Conclusion is een vooraanstaande SAP- en OutSystems dienstverlener gevestigd in Apeldoorn, Geertruidenberg en Maarssen. Onze consultants bedienen voornamelijk lokale klanten. Bij ons ontdek je snel waarom we hoog scoren op klanttevredenheid. Met 400+ collega’s zetten we ons dagelijks in voor 150+ klanten, waarbij jouw ambities centraal staan. 'Taking Responsibility' is onze kernwaarde, zowel intern als naar onze klanten toe. We hanteren een bottom-up organisatiemodel met veel zelfsturing en medezeggenschap via ons 'myVoice' team. Functies worden vaak door collega’s zelf ingevuld, wat resulteert in een platte organisatiestructuur en korte communicatielijnen.

  Wij zijn onderdeel van Conclusion, een ecosysteem van 25+ expertbedrijven.

  Ankie van der Put
  Heb je vragen?

  Ankie van der Put

  Recruiter

  recruitment@mybrand.nl

  +31 6 11 92 14 87

  Kijk verder

  contact