• Onze vacatures

  Alle vacatures op één plek: vind de vacature die bij jou past!

 • Wat jouw expertise ook is, wij vertellen je meer.

 • Conclusion: een unieke bundeling van bedrijven met elk hun eigen signatuur.

 • Lees de verhalen van onze collega’s of ontmoet ons live of digitaal!

Vacature

Technisch supportmedewerker

Conclusion Learning Centers

Junior

Utrecht, Nederland

Parttime 24-36 uur

Moeytina Emanuels

Recruiter

Moeytina.Emanuels@conclusion.nl

06 - 13 33 54 20

Over deze vacature
Heb jij affiniteit met digitale (leer)oplossingen en de achterliggende techniek? En herken jij jezelf in het volgende? Je presteert effectief, je hebt een extreem hoog servicelevel én je werkt nauwkeurig onder tijdsdruk, waardoor je iedere keer de klus weet te klaren binnen de gestelde deadlines. Dan zoeken wij jou!

Persoonlijk maak jij echt het verschil en weet jij iedere dag onze klanten ervan te overtuigen dat wij die meerwaarde bieden die zij nodig hebben. Alle eerstelijnsvragen komen primair bij jou en je collega’s terecht, zoals vragen over de werking van onze producten en diensten, het oplossen van foutmeldingen en het resetten van wachtwoorden. Als eerstelijns supportmedewerker ben je de expert in het oplossen van diverse functionele en technische incidenten. Door het stellen van de juiste vragen weet jij razendsnel problemen in kaart te brengen, de klant gerust te stellen en eventueel problemen zelf op te lossen. Kun jij het niet zelf oplossen, dan weet jij met jouw expertise de juiste persoon te vinden die het wel kan. De vragen die je uitzet hou je scherp in het vizier en je herinnert collega’s proactief zodat deadlines worden gehaald. Je streeft altijd naar een first-time-right oplossing. Door jouw kalme uitstraling en communicatiestijl sta je bij gebruikers al 2-0 voor. 

Je komt te werken in een team waar een enorme klantfocus is en waar jullie verantwoordelijk zijn voor +/- 35 klanten. Je werkt veel samen met onze consultants en ons product development team om de klant zo goed mogelijk en tijdig de juiste oplossing te bieden. Je haalt voldoening uit het zo snel mogelijk en op een correcte wijze, beantwoorden van alle vragen die binnenkomen. Doelgericht werken en focus is hierin erg belangrijk. We zijn pas klaar, wanneer de klant tevreden is. Het succes van onze klanten is jouw belangrijkste doel.
Onze identiteit
We zijn onderdeel van Conclusion, en pakken het allemaal nét even anders aan. Conclusion is een organisatie met meer dan 25 verschillende bedrijven in één ecosysteem. Met ruim 1.750 collega’s verbeteren we met technologische oplossingen, kritische bedrijfsprocessen van onze klanten. We werken samen als het kan en hebben op het juiste moment, de juiste mensen aan tafel. Experts in hun vakgebied, die elkaar aanvullen, scherp houden en uitdagingen vanuit verschillende perspectieven bekijken. Daar zit onze kracht. Lef en ondernemerschap helpen ons hierin. Met af en toe het nodige vuurwerk onderling, bereiken we het beste resultaat. Dat is onze aanpak. Ook de jouwe? Dan zit je als eerstelijns supportmedewerker goed bij Conclusion Learning Centers in Utrecht. 

Conclusion Learning Centers vormt met ongeveer 50 collega’s het bedrijf wat zich richt op digitale leerplatformen. Je bent onderdeel van een Engels sprekend scrumteam met ongeveer 10 collega’s, dat nauw met elkaar en andere teams samenwerkt. Het multidisciplinaire scrumteam bestaat uit experts in Nederland en het buitenland. Er is een informele sfeer waarin alle ruimte is om vragen te stellen en samen tot de beste oplossing te komen. Samen wordt ook veel plezier gemaakt. Gezellig een potje gamen of mario-karten en hopelijk als de omstandigheden dat weer toelaten; weer lekker uit eten gaan.
Jou missen we nog
 • Je bent minimaal 24 uur beschikbaar, meer kan natuurlijk ook. 
 • Een mbo-diploma niveau 4 heb jij minimaal op zak.
 • Technische kennis van digitale (leer)oplossingen.
 • Affiniteit met toepassingen van diverse digitale leersystemen 
 • Ervaring in een functie waarbij het contact met de klant centraal staat. Ervaring met Topdesk (ticketsysteem) is een pré. 
 • Een servicegerichte instelling.
 • Je kunt moeiteloos schakelen tussen verschillende klanten, niveaus en systemen.
 • Een gestructureerde manier van werken. Hierdoor heb jij altijd overzicht en inzicht in de afgehandelde acties en lopende cases. 
 • Sterke communicatieve skills (verbaal en schriftelijk). In elke situatie weet jij je prima te redden. Door het stellen van de juiste vragen in combinatie met het geven van een stukje geruststelling weet jij razendsnel problemen in kaart te brengen, op te lossen of bij de juiste partij te beleggen. 
 • Uitstekende beheersing van de Nederlandse taal zowel in woord als geschrift.
 • Stress komt niet in jouw woordenboek voor. Service-, oplossings- en klantgerichtheid daarentegen wel. Binnen een hectische werkomgeving floreer jij juist.
Waardering voor je werk
Waardering voor je werk
Voor deze functie krijg je een contract van minimaal 24 en maximaal 40 uur per week. Omdat wij erop vertrouwen dat jij uitblinkt als eerstelijn supportmedewerker bieden we daarbovenop (op basis van een fulltime dienstverband):
 • Een salaris dat past bij je kennis en ervaring. 
 • Een arbeidsovereenkomst voor één jaar met uitzicht op een vast dienstverband. 
 • Veel mogelijkheden om kennis uit te bouwen via cursussen, trainingen en opleidingen.
 • Flexibele werktijden en thuiswerkmogelijkheden. De werktijden liggen tussen 07.30 uur en 18.30 uur.
 • Een goede pensioenregeling.
 • Maandelijks een uitgebreide borrel met band of dj op het hoofdkantoor in Utrecht (zodra dat weer kan en mag).
 • Mogelijkheden om te sporten samen met collega’s
Trek je conclusie en solliciteer
Benieuwd naar andere projecten die nu lopen? Ik, recruiter Moeytina Emanuels, kan je er alles over vertellen. Je bereikt me via 06-13335420 en moeytina@conclusion.nl.

Als Conclusion geloven wij in verschillen: in mensen, karakters, expertises. Juist die combinatie van verschillen verbindt ons en zorgt voor oplossingen die impact maken. Wij geloven in je. Gewoon, in wie jij bent. Want van anderen zijn er al genoeg. Het maakt ons daarom niet uit waar je geboren bent, waar je in gelooft of van wie je houdt. We zijn nieuwsgierig naar jouw talent en hoe jij het verschil maakt voor onze organisatie.

Solliciteer je direct en heb je het juiste profiel, dan maken we snel een afspraak op een moment dat het jou uitkomt.

Conclusion werft door tijdens de huidige coronasituatie. Wij benutten digitale mogelijkheden voor sollicitatiegesprekken op afstand. Zodra het weer kan en mag, doen we dat weer face-to-face.

Niet gevonden wat je zoekt?

Corporate IT Recruiter

Conclusion

Medior, Senior

Utrecht

Fulltime 32-40 uur

Verschil moet er zijn
© Conclusion 2021   |  De kleine lettertjes  |  Privacy & Security
 • Thema's
© Conclusion 2021   |  De kleine lettertjes  |  Privacy & Security