• Onze vacatures

  Alle vacatures op één plek: vind de vacature die bij jou past!

 • Wat jouw expertise ook is, wij vertellen je meer.

 • Conclusion: een unieke bundeling van bedrijven met elk hun eigen signatuur.

 • Lees de verhalen van onze collega’s of ontmoet ons live of digitaal!

Vacature

Technical Consultant

Conclusion MBS

Medior

Utrecht, Nederland

Fulltime 32-40 uur

Nick Botman

Interim Recruiter

nick.botman@conclusion.nl

+31(0)6 - 50 49 93 80

Over deze vacature

Kun jij toveren met Microsoft Dynamics 365? En wil je aan ‘s werelds mooiste projecten werken? Dan bouwen wij graag samen met jou aan een mooie toekomst.

●          Je werkt aan uitdagende, internationale projecten voor toonaangevende klanten.
●          Je krijgt alle ruimte om je te ontwikkelen en kunt doorgroeien naar de rol van Technical Architect.
●          Je maakt onderdeel uit van een hecht team én profiteert daarnaast van de kennis van meer dan 2.000 collega’s uit het Conclusion ecosysteem.

Hoe dit er concreet uitziet?
Je komt te werken binnen een internationale omgeving met enthousiaste en gedreven collega’s. Zij dagen je iedere dag uit om het beste in jezelf naar boven te halen. Het is dan ook niet de vraag óf je jezelf ontwikkelt, maar in welk tempo. We zoeken Technical Consultants met kennis van de technische kant van het Microsoft Dynamics 365 platform (Finance & Supply Chain Management (FO) en/of Customer Engagement, en/of Business Central). Waar je expertise ook ligt, je bent van harte welkom om te solliciteren.

Als Technical Consultant lever je klant specifieke functionaliteiten op het Microsoft Dynamics 365-platform. Je zoekt slimme oplossingen binnen de huidige functionaliteiten - en bestaan die niet, dan bouw je nieuwe software en interfaces. Daarnaast heb je een scherp oog voor technische risico’s en maak je deze onschadelijk. Dit alles doe je in een agile DevOps-team.

Onze identiteit

Conclusion MBS (Microsoft Business Solutions) helpt organisaties bij succesvolle businesstransformaties. Als implementatiepartner van Microsoft Dynamics 365 brengen we mens, proces en technologie bij elkaar. De focus ligt op het implementeren van ERP- en CRM-applicaties van Dynamics 365. 
Ook biedt Conclusion MBS managed services en licentie- en subscriptiemodellen. Wij bedienen bedrijven in retail, wholesale, productie, professional services en de publieke sector. Onze werkwijze typeert zich door een hoge mate van betrokkenheid. Door onze kritische blik zijn we dé partner voor bedrijven die hun businesstransformatie willen versnellen. Bij Conclusion MBS werken meer dan zestig enthousiaste professionals met diepgaande kennis van Dynamics 365.

Conclusion pakt het allemaal nét even anders aan
Conclusion MBS maakt onderdeel uit van Conclusion, een organisatie met 27+ expertbedrijven binnen één ecosysteem. Met tweeduizend collega’s die met technische oplossingen de kritische bedrijfsprocessen van onze klanten verbeteren. Die vanuit het hart van de samenleving écht het verschil maken. We werken samen als het kan en hebben op het juiste moment, de juiste mensen aan tafel. Experts in hun vakgebied, die elkaar aanvullen, scherp houden en uitdagingen vanuit verschillende perspectieven bekijken. Daar zit onze kracht. Lef en ondernemerschap helpen ons hierin. Met af en toe het nodige vuurwerk onderling, bereiken we het beste resultaat.

Jou missen we nog

Jij weet als geen ander de mogelijkheden van Dynamics 365 te benutten. Dat doe je met een brede kennis van de levenscyclus van software-ontwikkeling, ontwikkelingsbeheer, releasebeheer, gegevensmigraties, overgangsplanning en vroege live-ondersteuning. Zo maak je écht het verschil voor onze klanten.

Wat breng je?
 • Je hebt aantoonbare kennis van het Microsoft Dynamics 365 platform.
 • Je hebt inzicht in Azure en cloud-technologieën, .Net development en het Power Platform (Power Apps, Power Automate etc.)
 • Je hebt ervaring met het werken in een Agile team.
 • Je kunt een aardig potje coderen en beschikt over documentatievaardigheden.
 • Je hebt de sterke drive om de verwachtingen van de klant (én die van jezelf) steeds weer te overtreffen.

Waardering voor je werk

Omdat wij erop vertrouwen dat jij uitblinkt als Technical Consultant bieden we jou:
 • Een contract voor onbepaalde tijd en een marktconform salaris;
 • De vrijheid om je eigen agenda in te delen. Wij geloven in het efficiënt indelen van je tijd en de juiste balans tussen werk en privé;
 • Een leuk team en persoonlijke coaching om je verder te helpen in je ontwikkeling;
 • Een loopbaan waarin je stappen maakt - en waarin je door kunt groeien naar de rol van Technical Architect;
 • 28 vrije dagen per jaar (bij fulltime);
 • Een zakelijk en sociaal wereldwijd netwerk;
 • Een leaseauto of mobiliteitsregeling;
 • Een laptop en smartphone, inclusief internetvergoeding;
 • Een maandelijkse bijdrage aan je ziektekostenverzekering en sportabonnement;
 • Wekelijks een uitgebreide (digitale) borrel en maandelijks een uitgebreide borrel met band of dj op het hoofdkantoor in Utrecht (zodra dat weer kan);
 • Mogelijkheden om samen met collega’s te sporten (zodra dat weer kan).

Trek je conclusie en solliciteer

Word jij onze nieuwe collega? Stuur dan je motivatie en cv naar nick.botman@conclusion.nl.
Heb je nog vragen over de vacature? Dan breng ik, Nick Botman, je graag in contact met een aanstaande collega die je meer kan vertellen. Je bereikt me op 06-50499380 of via nick.botman@conclusion.nl

Wij zijn altijd op zoek naar goede kandidaten vandaar dat de vacature open blijft staan. Solliciteer je direct en heb je het juiste profiel, dan maken we snel een afspraak op een moment dat het jou uitkomt.

Als Conclusion geloven wij in verschillen: in mensen, karakters, expertises. Juist die combinatie van verschillen verbindt ons en zorgt voor oplossingen die impact maken. Wij geloven in je. Gewoon, in wie jij bent. Want van anderen zijn er al genoeg. Het maakt ons daarom niet uit waar je geboren bent, waar je in gelooft of van wie je houdt. Wij zijn nieuwsgierig naar jouw talent en hoe jij het verschil maakt voor onze organisatie.

Conclusion werft door tijdens de huidige coronasituatie. Wij benutten digitale mogelijkheden voor sollicitatiegesprekken op afstand. Zodra het kan en mag, doen we dat weer face-to-face.

Niet gevonden wat je zoekt?

Business Consultant

Conclusion Zuyd

Medior

Heerlen

Fulltime 32-40 uur

Verschil moet er zijn
© Conclusion 2022   |  De kleine lettertjes  |  Privacy & Security
 • Thema's
© Conclusion 2022   |  De kleine lettertjes  |  Privacy & Security