• Onze vacatures

  Alle vacatures op één plek: vind de vacature die bij jou past!

 • Wat jouw expertise ook is, wij vertellen je meer.

 • Conclusion: een unieke bundeling van bedrijven met elk hun eigen signatuur.

 • Lees de verhalen van onze collega’s of ontmoet ons live of digitaal!

Vacature

Solution Sales / Solution Architect

Conclusion Enablement

Medior/Senior

Utrecht, Nederland

Parttime 32-38 uur

Max Trapman

IT Recruiter

max.trapman@conclusion.nl

+31 (0)613585668

Over deze vacature

Conclusion Enablement is topspeler in de Nederlandse markt op het gebied van Managed Cloud Services. We slaan de brug tussen zekerheid en ambitie voor onze klanten. Met bewezen op Microsoft gebaseerde cloud technologie, onze managed cloud bouwblokken en écht vakmanschap transformeren en ontzorgen wij onze klanten. Wij maken de gehele IT-keten weerbaar voor vandaag en wendbaar voor morgen. Zo wordt de IT-infrastructuur  weer een echte business enabler: de aanjager van digitale transformatie. 

Werken bij Conclusion Enablement betekent iedere dag werken met plezier én betekenis. We hebben veel expertise in huis en samen werken we aan de beste ICT-oplossing voor klanten die een vitale rol in onze maatschappij spelen. Met moderne cloud-technologie en écht vakmanschap transformeren en ontzorgen wij onze klanten. We zijn kritisch op onszelf, de technologie en de manier waarop we samenwerken: met minder dan een 8 klanttevredenheid nemen wij geen genoegen. Wij hebben deze verantwoordelijkheid voor grote klanten zoals Heijmans, ProRail en de Nederlandse Spoorwegen maar ook meerdere woningcorporaties en klanten in de zorgmarkt. Jaarlijks wordt onze klanttevredenheid getoetst door Giarte, zie Conclusion - IT Experience (giarte.nl) voor de resultaten; kwaliteit en klantfocus staan centraal!

Als Solution Sales / Solution Architect ben je mede verantwoordelijk voor de commerciële groei van Conclusion Enablement. Je speelt een actieve rol in het commerciële en onboarding proces van nieuwe klanten en bent vraagbaak voor kansen bij bestaande klanten. Op basis van ontwikkelingen bij klanten en ons portfolio vertaal jij jouw visie middels ons portfolio naar een cloud solution en de transformatie route, welke je uitvoert in samenwerking met de collega’s in het managementteam en delivery. Kun jij overzicht en inzicht creëren in complexe IT-landschappen om deze begrijpelijk, behapbaar en aantrekkelijk door te vertalen naar een overtuigend aanbod?

Onze identiteit

Conclusion Enablement is een specialist in de Nederlandse markt op het gebied van Development, Cloud, Workspace en Security services. Met ruim 450 applicatie- en Cloudspecialisten neemt Conclusion Enablement de verantwoordelijkheid voor het transformeren en beheren van applicaties en infrastructuren voor klanten zoals ProRail, Heijmans, Facilicom en natuurlijk Royal FloraHolland. Vanuit vakmanschap wordt gewerkt aan de optimale klantervaring waarbij het ontwerpen, (door)ontwikkelen en managen van bedrijfskritische systemen centraal staan. Dit vakmanschap komt ook terug in meervoudige partnerships met Microsoft en AWS.

Wij zijn onderdeel van Conclusion, en pakken het allemaal nét even anders aan. Conclusion is een organisatie met meer dan 26 verschillende bedrijven in één ecosysteem. Met ruim 2.000 collega’s verbeteren we met technologische oplossingen, kritische bedrijfsprocessen van onze klanten. We werken samen als het kan en hebben op het juiste moment, de juiste mensen aan tafel. Experts in hun vakgebied, die elkaar aanvullen, scherp houden en uitdagingen vanuit verschillende perspectieven bekijken. Daar zit onze kracht. Lef en ondernemerschap helpen ons hierin. Met af en toe het nodige vuurwerk onderling, bereiken we het beste resultaat. Dat is onze aanpak. Ook de jouwe? Dan zit je als Solution Sales / Solution Architect goed bij Conclusion Enablement met locaties in Utrecht en Amsterdam.

Jou missen we nog

Voor de functie als Solution Sales / Solution Architect vragen wij het volgende;
 • Een afgeronde hbo- of wo-opleiding. IT of een vergelijkbare studierichting is de ideale match;
 • Je bent in staat om de behoefte van klanten (zowel op C-level als bij afdeling) te vertalen naar Microsoft Cloud en Workspace oplossingen;
 • Je kunt de bestaande IT complexiteit en onze solution invulling helder weergeven en overbrengen;
 • Je hebt je sporen verdiend in een acquisitie rol en hebt een aanzienlijk trackrecord opgebouwd (inclusief een relatienetwerk);
 • Je krijgt energie om vanaf niets te beginnen en uiteindelijk een duurzame relatie op te bouwen met opdrachtgevers;
 • Goede communicatieve en sociaalvaardige skills. Je bent helder en overtuigend en hebt gevoel voor verhoudingen;
 • Een betrokken persoonlijkheid, je wil een echte toegevoegde waarde bieden, werkt kwalitatief en resultaatgericht;
 • Je beschikt van nature over de gunfactor en streeft ernaar om zo optimaal mogelijk met je klanten samen te werken.

Waardering voor je werk

In deze rol krijg je een contract voor 32 tot 40 uur per week. Omdat wij erop vertrouwen dat jij uitblinkt als Solution Sales / Solution Architect bieden we daarbovenop (op basis van een fulltime dienstverband);
 • Samen met gedreven en inhoudelijke collega’s werken aan doelmatige oplossingen die onze klanten helpen;
 • Een persoonlijke werksfeer met meerdere mogelijkheden voor inhoudelijke en sociale sessies;
 • Het basisvertrouwen in elkaar leggen wij graag direct vast in een contract voor onbepaalde tijd;
 • Een salaris dat past bij jouw ervaring, inclusief een bonusregeling;
 • Een leaseauto, telefoon en laptop zorgen ervoor dat je overal effectief kunt zijn;
 • Ontwikkeling van je kwaliteiten, vakkennis en groeipotentie;
 • De ruimte voor een eigen aanpak, we kijken naar de resultaten.

Trek je conclusie en solliciteer

Als Conclusion geloven wij in verschillen: in mensen, karakters, expertises. Juist die combinatie van verschillen verbindt ons en zorgt voor oplossingen die impact maken. Wij geloven in je. Gewoon, in wie jij bent. Want van anderen zijn er al genoeg. Het maakt ons daarom niet uit waar je geboren bent, waar je in gelooft of van wie je houdt. We zijn nieuwsgierig naar jouw talent en hoe jij het verschil maakt voor onze organisatie. 

Benieuwd naar andere projecten die nu lopen? Ik, Max Trapman, recruiter, kan je er alles over vertellen. Je bereikt me via 06-13585668 of max.trapman@conclusion.nl. Liever inhoudelijk sparren met een aanstaande collega? Ik breng je graag in contact! Wij zijn altijd op zoek naar geschikte kandidaten vandaar dat deze vacature open blijft staan.

Conclusion Enablement werft door tijdens de huidige situatie rond het coronavirus. Wij benutten zoveel mogelijk digitale mogelijkheden voor gesprekken op afstand.

Niet gevonden wat je zoekt?

Business Developer

Conclusion Learning Centers

Medior

Utrecht

Parttime 32-38 uur

Verschil moet er zijn
© Conclusion 2022   |  De kleine lettertjes  |  Privacy & Security
 • Thema's
© Conclusion 2022   |  De kleine lettertjes  |  Privacy & Security