Solution Sales / Solution Architect
Staf en CommercieelMediorUtrecht32 - 40 uur

Solution Sales / Solution Architect

Staf en CommercieelMediorUtrecht32 - 40 uur
Wil jij ook vertrouwen voelen en vrijheid krijgen om het op jouw manier te doen? Bij ons werk je samen met andere specialisten aan betekenisvolle, innovatieve en impactvolle projecten.
Vrouw aan het werk
Samenwerken zit in jouw genen
Werken op jouw manier
Projecten die ertoe doen
Conclusion Enablement is topspeler in de Nederlandse markt op het gebied van Managed Cloud Services. We slaan de brug tussen zekerheid en ambitie voor onze klanten. Met bewezen op Microsoft gebaseerde cloud technologie, onze managed cloud bouwblokken en écht vakmanschap transformeren en ontzorgen wij onze klanten. Wij maken de gehele IT-keten weerbaar voor vandaag en wendbaar voor morgen. Zo wordt de IT-infrastructuur  weer een echte business enabler: de aanjager van digitale transformatie. 

Werken bij Conclusion Enablement betekent iedere dag werken met plezier én betekenis. We hebben veel expertise in huis en samen werken we aan de beste ICT-oplossing voor klanten die een vitale rol in onze maatschappij spelen. Met moderne cloud-technologie en écht vakmanschap transformeren en ontzorgen wij onze klanten. We zijn kritisch op onszelf, de technologie en de manier waarop we samenwerken: met minder dan een 8 klanttevredenheid nemen wij geen genoegen. Wij hebben deze verantwoordelijkheid voor grote klanten zoals Heijmans, ProRail en de Nederlandse Spoorwegen maar ook meerdere woningcorporaties en klanten in de zorgmarkt. Jaarlijks wordt onze klanttevredenheid getoetst door Giarte, zie Conclusion - IT Experience (giarte.nl) voor de resultaten; kwaliteit en klantfocus staan centraal!

Als Solution Sales / Solution Architect ben je mede verantwoordelijk voor de commerciële groei van Conclusion Enablement. Je speelt een actieve rol in het commerciële en onboarding proces van nieuwe klanten en bent vraagbaak voor kansen bij bestaande klanten. Op basis van ontwikkelingen bij klanten en ons portfolio vertaal jij jouw visie middels ons portfolio naar een cloud solution en de transformatie route, welke je uitvoert in samenwerking met de collega’s in het managementteam en delivery. Kun jij overzicht en inzicht creëren in complexe IT-landschappen om deze begrijpelijk, behapbaar en aantrekkelijk door te vertalen naar een overtuigend aanbod?
Werken bij Conclusion

Jouw vaardigheden

Voor de functie als Solution Sales / Solution Architect vragen wij het volgende;
 • Een afgeronde hbo- of wo-opleiding. IT of een vergelijkbare studierichting is de ideale match;
 • Je bent in staat om de behoefte van klanten (zowel op C-level als bij afdeling) te vertalen naar Microsoft Cloud en Workspace oplossingen;
 • Je kunt de bestaande IT complexiteit en onze solution invulling helder weergeven en overbrengen;
 • Je hebt je sporen verdiend in een acquisitie rol en hebt een aanzienlijk trackrecord opgebouwd (inclusief een relatienetwerk);
 • Je krijgt energie om vanaf niets te beginnen en uiteindelijk een duurzame relatie op te bouwen met opdrachtgevers;
 • Goede communicatieve en sociaalvaardige skills. Je bent helder en overtuigend en hebt gevoel voor verhoudingen;
 • Een betrokken persoonlijkheid, je wil een echte toegevoegde waarde bieden, werkt kwalitatief en resultaatgericht;
 • Je beschikt van nature over de gunfactor en streeft ernaar om zo optimaal mogelijk met je klanten samen te werken.
Werken-bij-Conclusion

Wat krijg je van ons?

In deze rol krijg je een contract voor 32 tot 40 uur per week. Omdat wij erop vertrouwen dat jij uitblinkt als Solution Sales / Solution Architect bieden we daarbovenop (op basis van een fulltime dienstverband);
 • Samen met gedreven en inhoudelijke collega’s werken aan doelmatige oplossingen die onze klanten helpen;
 • Een persoonlijke werksfeer met meerdere mogelijkheden voor inhoudelijke en sociale sessies;
 • Het basisvertrouwen in elkaar leggen wij graag direct vast in een contract voor onbepaalde tijd;
 • Een salaris dat past bij jouw ervaring, inclusief een bonusregeling;
 • Een leaseauto, telefoon en laptop zorgen ervoor dat je overal effectief kunt zijn;
 • Ontwikkeling van je kwaliteiten, vakkennis en groeipotentie;
 • De ruimte voor een eigen aanpak, we kijken naar de resultaten.
Contact opnemen

Onze identiteit

Conclusion Enablement is een specialist in de Nederlandse markt op het gebied van Development, Cloud, Workspace en Security services. Met ruim 450 applicatie- en Cloudspecialisten neemt Conclusion Enablement de verantwoordelijkheid voor het transformeren en beheren van applicaties en infrastructuren voor klanten zoals ProRail, Heijmans, Facilicom en natuurlijk Royal FloraHolland. Vanuit vakmanschap wordt gewerkt aan de optimale klantervaring waarbij het ontwerpen, (door)ontwikkelen en managen van bedrijfskritische systemen centraal staan. Dit vakmanschap komt ook terug in meervoudige partnerships met Microsoft en AWS.

Wij zijn onderdeel van Conclusion, een ecosysteem van 25+ expertbedrijven.

Jelle Dijkstra
Heb je vragen?

Jelle Dijkstra

Senior Corporate IT Recruiter

jelle.dijkstra@conclusion.nl

+31 6 21 13 47 25

Kijk verder

contact