Solution Architect
Development en TechSeniorNaarden32 - 40 uur

Solution Architect

Development en TechSeniorNaarden32 - 40 uur
Ontwerp oplossingen die het verschil maken!
Mannen aan het werk achter beeldscherm
Samenwerken zit in jouw genen
Werken op jouw manier
Projecten die ertoe doen

IT vanuit een breder perspectief
In de turbulente wereld van de financiële sector is innovatie niet alleen een uitdaging, maar ook een kans die wij bij Yellowtail Conclusion met beide handen aangrijpen! Elke dag streven we ernaar om de complexe financiële wereld begrijpelijker én toegankelijker te maken voor alle Nederlanders. Dit doen we niet alleen maar samen met onze klanten. Zij aan zij realiseren wij baanbrekende innovaties.

Hoe gaaf is het om oplossingen te ontwerpen die direct effect hebben op het financiële leven van jou, je buurman, je broer, je neef of je ouders. Bij Yellowtail sta jij aan de basis hiervan. Als Solution Architect ben jij de verbindende factor tussen de verschillende interne en externe stakeholders. Jij ziet het grote plaatje en vertaalt vanuit deze scope de wensen en requirements van de klant naar software- en infrastructurele oplossingen.

Waarom is Solution Architect jouw nieuwe baan?
Het vertrekpunt van een project is vaak een schets van hoe het moet worden. Jij ziet mogelijkheden en weet van een een blanco vel tot een passende IT-oplossing te komen. Daar zit jouw kracht!
Als IT-er in hart en nieren, heb jezelf ontwikkeld tot Solution Architect. Je bent het meest in je element als je verantwoordelijk bent voor het gehele IT-proces: van pre-sales tot discovery ontwerp, realisatie en in beheer name van de oplossing. Daarbij zie je niets over het hoofd. Sterker nog: je weet verschillende oplossingen naast elkaar te zetten en de voor-en nadelen op een heldere manier uit te leggen. Elke stakeholder in dit proces begrijpt precies wat je bedoelt, jij slaat namelijk de brug tussen de verschillende expertises. Met jouw kennis en ervaring ben je in staat om eventuele onzekerheden van de technische realisatie van het project weg te nemen. Omdat onze applicaties persoonlijke gevoelige gegevens bevatten, is beveiliging van cruciaal belang. Jij begrijpt dit en houdt hier als vanzelfsprekend rekening mee bij het ontwerp.
Eigenlijk ben je een soort kameleon die vanuit verschillende oogpunten een situatie kan overzien en hier oplossingen voor aandraagt.

Wie zijn jouw collega’s?
Jouw collega’s vormen een divers team dat uit Back-end/Front-End Developers, Solution Architects, Designers, DevOps Engineers en Business Consultants bestaat. Hoe fijn is het om in een team te werken waar zoveel aspecten van IT samenkomen! Ook in de samenwerking met onze klant vind je diverse stakeholders uit deze vakgebieden. Jouw team kan dus ook bestaan uit zowel intern als externe collega’s. En dat brengt weer een hele andere dynamiek met zich mee. 

Werken bij Conclusion

Jouw vaardigheden

 • Je hebt je Master Business Information Technology of Computer Science of vergelijkbare studie
 • Je hebt  > 5  jaar ervaring Solution Architect en/of IT Consultant
 • Ervaring met marktstandaarden zoals MS Azure.
 • Je kent code-taal en weet deze te interpreteren
 • Je communiceert makkelijk en begrijpelijk, zowel in Nederlands en Engels
 • Je hebt aantoonbaar ervaring met en kennis van Software Architecuur en Design Patterns
 • Je hebt aantoonbaar ervaring met en kennis van Data & Software Security
 • Je hebt ervaring met API (Management) Architectuur en Micro Service Architectuur
Werken-bij-Conclusion

Wat krijg je van ons?

Bij ons ben je verzekerd van een werkomgeving waarin alle basiszaken perfect geregeld zijn. Denk aan de lekkerste lunches die worden verzorgd, de nieuwste MacBook en telefoon die voor je klaarligt, een prima pensioenregeling en een soepele salaris- en kostenafhandeling. Maar dat is nog lang niet alles! Wat ons écht onderscheidt is onze manier van werken:

 • Je mag volledig jezelf zijn en hoeft niet te voldoen aan een bepaald imago of stereotype. We zien je graag zoals je bent.
 • Je krijgt alle ruimte en kansen geboden om te groeien en te leren. Samen gaan we op zoek naar jouw talenten en ontwikkelen deze verder.
 • Je mag fouten maken want daar leer je van. We helpen op te staan en te groeien.
 • Je hebt de ontwikkeling van je salaris grotendeels zelf in de hand. Voor deze specifieke rol is de inschaling afhankelijk van de kennis en ervaring die je meebrengt.
 • Je bepaalt grotendeels zelf waar en wanneer je werkt. Wij geloven in een goede werk-privé balans dus helpen we je om je thuiswerkplek goed en verantwoord in te richten. Maar we gaan verder: je kunt bij ons zelfs vanaf je favoriete vakantiebestemming remote werken!
 • Je kunt veel leuke activiteiten ondernemen met collega’s. Zo hebben we 2x per jaar een trip met het bedrijf, elke maand een Cultural FriYay en regelmatig andere (sportieve, interessante, leerzame) evenementen.
 • En wil je op kantoor even een pauze nemen, kun je altijd je collega uitdagen voor een potje dart, tafelvoetbal of tafeltennis.
Contact opnemen

Onze identiteit

Wij combineren kennis van business, IT en UX met innovatievermogen en implementatiekracht
Al 20 jaar ontwerpen, bouwen en beheren wij spelbepalende, digitale en data-gedreven software-oplossingen voor de financiële sector. Onze missie is het verbeteren van de kwaliteit van het financiële leven van de consument. De producten en diensten van Yellowtail Conclusion helpen om consumenten te activeren, handelingsvermogen te geven en vertrouwen te geven in het maken van (betere) financiële beslissingen. Onze focus ligt daarbij op een ultieme klantervaring. Daarnaast hebben wij dankzij onze domeinfocus ook diepgaande expertise van onderliggende bedrijfsprocessen, data en technologie, zoals robotics en machine learning. Tegelijkertijd zijn we sterk gericht op STP-verwerking en robotisering van complexe datastromen om onnodige stappen en handmatig werk te elimineren. Dit alles ter vereenvoudiging van bedrijfsprocessen in het belang van de klant.

Wij zijn onderdeel van Conclusion, een ecosysteem van 25+ expertbedrijven.

Liane van den Toorn, corporate recruiter bij Yellowtail
Heb je vragen?

Liane van den Toorn

Corporate Recruiter

lvandentoorn@yellowtail.nl

+31 6 57 32 15 71

Kijk verder

contact